Hirdetés
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ismer valaki olyan USB, vagy akár PCI-E BlueTooth adaptert (még a mini->full PCI-E converter is szóba jöhet, laptop-ba való WiFi+BT kártya asztaliba konvertálva, egy olcsó antenával...) , ami képes hardware memóriába menteni az eszközök jelszavát, és szoftver nélkül (újra)csatlakozni?
Van egy BT-s billentyűzetem (ez az egyetlen mechanikus kapcsolós rádiós, amit találtam), de ezt be kell kötni USB kábellel, ha belépnék az UEFI setup-ba, vagy másik OS-t indítok (pl. Live! linux-ot), pedig még indítási jelszót is szeretnék (és Bitlocker-t).
Vagy ehhez nem elég a jelszó memória, mert az UEFI-nek is kéne hozzá driver, hogy lássa az adapteren át a billentyűzetet? (Bár azt talán bele tudnám mod-olni a képfile-ba. Más driver-el már csináltam hasonlót másik gépen. Bár kéne az EFI build a driver-ből.)
(Ezt a memória dolgot csak onnan vettem, hogy a Win10 írja a naplójába üzenetként, hogy a jelenlegi adapteremen nincs ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fedora Linux
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest