Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest