Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi72
aktív tag
válasz
prototype79 #299 üzenetére
Az imgburn-ben a beállitásoknál- Fájlok/mappák lemezre irása fülnél -Blu-ray video ablakban -HITELESITÉSI mappa létrehozása-t pipáltad ki és létre hoza Certificate folder ???
-
prototype79
csendes tag
PC-n van kép, tsmuxerrel azért nem próbálkoztam, mert akkor manuálisan kell a chaptereket bevinni, ezért inkább a meglévőhöz csinálnám meg valahogy. Közben az imgburn-ben megtaláltam az opciót, hogy csináljon certificate folder-t, csak az a kérdés, hogy ez megoldja-e a problémát. (nincs most újraírhatóm, a hely meg kellene, nem akarnék még egy lemezt elszarni)
-
gg72
veterán
válasz
prototype79 #297 üzenetére
Nyisd meg ezt a könyvtárat merevlemezről Media Player Classic Home Cinema programmal, azzal van kép?
Szerintem az ImgBurn nem tesz rá automatikusan Certificate könyvtárat.
Esetleg próbáld meg a hdd-s anyagot átmuxolni tsmuxer-rel, az megcsinál minden mappát. -
prototype79
csendes tag
Van egy filmem merevlemezen, azonban csak a BDMV könyvtár van meg, így írtam ki Imgburn-el. PS3-on tudok csak filmet nézni, ott viszont nem volt kép, csak hang. Utólag megnéztem, az Imgburn nem rakott rá Certificate folder-t, pedig elvileg kellett volna neki nem? Lehet ez az oka hogy nincs kép?
-
-
sensor060
aktív tag
Hello !
Köszönöm a választ, mostmár énis csak a jobb lemezeket fogom venni, de például Sony BD25-ös lemezt még sehol nem láttam eladót. Én a közeli Szlovák boltokban szoktam vásárolgatni, vagy rendelek, de csak pár darabot egyszerre. A Te ajánlaod messze a legjobb, főleg hogy a legjobb lemez is az összes közül, de akkor még talán kicsit takarékoskodok, aztán majd késöbb.......
De ha jól értelmezem, akkor inkább NE foglalkozzak a TDK-val, a közepes nem elég meggyőző sajnos... -
szini01
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem remélem segít valaki!
Most vetettem magam a blu-ray világába.A problémám:
Töltöttem le 1080p blue-ray filmeket és mkv kiterjesztésű filmeket
A mkv kiterjesztést csatolom a lejátszó programba (számítógépen Pl: Pover dvd 10, VLC) és megy. -de ez ugye nem "igazi" blue-ray film.A letöltött filmek nagy része BDMV kiterjesztés "ami úgye jó a legjobb".
A BDMV kiterjesztésnél viszont mit kell vele csinálni, hogy számtógépen le tudjam játszani?
Azt értem ki kell írni Nero vagy ......... és lejátszom , de kiírás nélkül is lelehet játszani?
Van: VLC , Media Player 11 , Cyber. Link Power DVD 10 ezekkel próbálkoztam ,de nem sikerült.
-
gg72
veterán
válasz
sensor060 #289 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom nincs az LG íróval, itt lehet lemezteszteket találni hozzá: [link]
A TDK-t közepesnek mondják, ellenben a Maxell nagyon ratyi, de erre már az árából is rájön az ember... Sajnos nem lehet egyszerre két dolgon is spórolni: az írón és a lemezen. Az LG kiváló minőségben írja meg pl. a Panasonic, Sony és Verbatim lemezeket, az olcsókat kerülni kell vele.Ha kell postázni is tudok.
-
sensor060
aktív tag
Szia gg72 !
Kérdeznék valamit Tőled, Te ebben profi vagy : ezek a TDK lemezek fekszenek a BH10LS30-nak ? Érdemes venni őket, vagy hanyagoljam, és vegyek Verbatim, vagy ennél márkásabb lemezeket ?
A dvd-s korszakomban nem szerettem a TDK-t, mert sokminden (főleg Sony lejátszók, Playstation 2) nem szerette, így hanyagoltam, de talán itt más a helyzet...Persze még mindig a Te ajánlatod a legtutibb (Panasonic), csak nemigazán járok Pesten...
-
gg72
veterán
válasz
Skyhunter #287 üzenetére
A hiba a Maxell lemezben van: "olcsó húsnak híg a leve"... Képzeld el, milyenek lesznek ezek a másolatok néhány év, vagy akát hét múlva! Az biztos, hogy már a PC sem fogja beolvasni őket. Sajnos BD-írás még mindig eléggé gyerekcipőben jár, így csak minőségi és megbízható lemezre szabad írni, főleg ha hosszú távra gondolkodunk.
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Van egy LG BH10LS30 BD-íróm.Elsőre vettem 5 db TDK 25 GB-os lemezt,ezekre írtam ImgBurn-el,UDF 2,5 módban, ahogy kell.A lemezek hibátlanul mennek az asztali LG BD-370-es lejátszóban.Most Maxell 25 GB-ost vettem,de az első 5 megírt lemezből csak 1 jó,a másik négy borzasztó módon pixelesedik az asztaliban (a BD-370-en a legújabb firmware van).
A "pixeles" lemezeket kipróbáltam PC-n,ott érdekes módon hibátlanul mennek.Az lenne a kérdésem,mi a teendő,hol lehet a hiba? Az asztali nem szereti a Maxellt,vagy önmagában a Maxell nem jó? (A teljesség kedvéért,mindig minden lemezre 2X-es sebességgel írok)
-
sensor060
aktív tag
Sziasztok !
Tibi72!
bocsi, hogy csak most válaszolok, mikor már meg is fejtetted, és valóban CUDA-t csak nvidia kártyák tudják. az jó, hogy nálad is eltűnt a mosott kép és a hangelcsúszás. Nekem egyébként a h.264, VC1 decoder CUDA-n van, a video encoder pedig software+CUDA-n, igy egy 44-46gigás filmet high quality-ben kb. 5-6 óra alatt csinálja meg a gépem. persze nagyon erőforrás-igényes, az én gépem nem igazán erre van kitalálva.....Sanya78!
az ANY mappa azt az anydvdhd csinálta akkor, amikor valaki lerippelte a filmet az eredeti lemezről. azt nem tudom, hogy mi van benne, de gondolom a visszafejtett kulcsok lehetnek, mint anno a dvddecrypter-nél is.
az, hogy a lerippelt, és bd-rebuilder-rel átmuxolt lemezt nem viszi az asztali lejátszó már én is leírtam ide egyszer régebben, éppen gg72-nek írtam, hogy az nálam sajnos nem működik, és azóta sem jöttem rá, hogy miért. viszont a ts-muxer teljesen jól csinálja (számomra és a lejátszóm számára) a muxolást, így ezt én ajánlanám neked. ingyenes, egyszerű, de újra encode-olni nem tud, ahhoz én a dvdfab8-at használom, nagyjából jó program, de oda kell rá figyelni.Pelyvasl!
milyen márkájuak ezek a lemezek ? Maxell ?Benya0406!
minden film muxolásánál ezt írja a ts-muxer, vagy csak egynél ?ALL : Arcsoft's Media Converter-t ismeri valamelyikőtök ? Nem találok sehol sem olyan verziót, ami "jól" működne a gépemen, de kíváncsi lennék rá, hogy milyen.
-
tibi72
aktív tag
A hibára a válasz meg van ! CUDA-ra azért nem lehet állitani mert csak Nvida vga-ban van az Ati-ban nincs(((más néven van ez a funkcio csak a Fab-ban nem beálithatő)) .A A/V Codec beálitásoknál meg Software kell állitani mindegyiket a Turbo GPU-t ki pipálni ((( ha birja a vga )))és teljesen meg szünt a mosott kép és a hang elcsúszás. Nem lett hosszabb a konvertálás sem megmaradtt 1h idö. Azért irtam le hogy ha valakinek ilyen problémálya akkad itt a megoldás!
-
-
gg72
veterán
-
pelyvasl
csendes tag
Sziasztok!
LG BH10LS30 íróm van! Vettem BD50es lemezt, persze csak ilyet kaptam, a hordozó rétege CMCMAG-DI6-000, nem is akart írni rá, leszedtem a legujabb firmwaret hozzá, ezzel már meg is irta, de az elsőnek a 2. rétegét vissza sem olvassa, a 2. kísérlet már sikeres... de az LG BD350V lejátszó, nem játssza le megakad amikor odaér! Találkozott-e már valaki ilyennel, egyszerűen szar a lemez, vagy az író ennyire válogatós? Amugy meg az IMGburn-nel irt BD-ket bdmv+cert, nem játssza a lejátszó, de szerencsére a nero 10zzel irtakat IGEN. -
sanya78
csendes tag
Szia, Köszi az Infót. Arra gondoltam a kóddal hogy az eddigi 2 mappa helyett 3 mappa volt ANY, BDMW, CERTIFICATE és tömörítés után csak az utolsó szokásos 2 mappát írtam ki és a lejátszó azt mondta nem érvénye lemez. Valószínű a kód maradt rajta szerintem ezért kérdzetem de most probálom a 3 mappát kíírva hátha úgy is működik.
Üdv.
-
benya0406
csendes tag
Hello
Nem tudja vki hogy miért írja ki a tsMuxer hogy "matroska parse error invalid h264 nal unit size"
3 napot szenvedtem hogy megcsináljam de mindig ezt írta ki tud valaki segítenimert amikor beakarom rakni a programot akkor írja ki és nem megy tovább
-
sanya78
csendes tag
Sziasztok,
Újra a segítségeteket kérnék. Kellene egy programm amivel a menüt lehet leszedni és egy olyan progi amivel a kódot lehet levenni róla.Köszi előre is.
-
tibi72
aktív tag
-
sensor060
aktív tag
Hello !
Én szoktam használni a 8-as DVDFab-ot is, nem csinál fátylos képet, és nem csúszik el a hang. Amúgy én a hangsávhoz sosem nyúlok hozzá, nem kódoltatom vele újra (mert nincsen értelme), a video konvertet meg 2 pass-ban csináltatom vele, ami így jóval hosszabb ideig tart, viszont szebb lesz a vége. Persze CUDA-val (is) számoltatok vele, így azért nem olyan hosszú az az idő, 6-7 óra alatt megvan, míg előtte, míg nem volt CUDA ez eltartott 30 óráig is.
-
steven84
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy olvassák-e az asztali lejátszók a másolt teljes BD lemzeket?
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Van még hasonlo jo vagy jelent meg valami új Blu-ray tömöritö program mint pl.a BD Rebuilder ? A DVDFab-ot probáltam de az fátyols képet csinál és a hang el csuszik. A elsö 7.0..... vezionál nem volt ilyen probléma. igaz az másik régi gépen ment.
-
Blutuszkapcs
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy BD RE lemezt lehet-e DVD RAM-hoz hasonlóan használni, vagyis mindenféle író vagy segédprogram nélkül írni rá és törölni róla fájlokat, úgy mintha pl. egy pendrive lenne.
-
kbalazsa
senior tag
Arról tud valaki valamit, hogy mennyire lesznek tartósak a megírt lemezek? Persze függ sokmindentől, de nagyjából mire lehet számítani?
-
sanya78
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat. A fórum elején találtam egy lehetőséget még de az se segítet így hát marad a felejtős történet és majd eredetibe megveszem azokat amik nagyon király filmek. Mégegyszer köszönöm és mindenkinek BUÉK.
-
sensor060
aktív tag
Valahogy így, igen ! Tehát az alap forrás a blu-ray lemez. Egy film kb. 40 gigabyte szokott lenni, ha minden sallangot leszed az ember (menü, nem kellő szinkronok, feliratok) akkor is marad 28-30 gigabyte. Ha ebből mkv-t csinálnak, akkor az ilyenekből szokott lenni 12-14gigabyte. A többi ment a levesbe.....mondhatni a fele film el is veszett.
Az mkv készítése során a felső és alsó fekete csíkot (ha van) levágja a konverter, tehát azt vissza is kell majd raknia a konverternek, amikor mkv-ből szeretne valaki blu-ray-t csinálni.
Az mkv is 1080p, tehát 1920x1080..................lenne, de a filmek eredileg sem 1920x1080-ak, hanem pl. csak 1920x900, mert felül és alul ott a fekete csík, de ez vagy azért van, mert a film alapból nem 16:9-es (1.78:1), hanem 2:35:1-es aránya van, mert ez az eredeti "mozivásznas" arány. Ezt a csíkot leszedi a konverter, és késöbb vissza kell tenni, mert a blu-ray lejátszók csak és kizárólag 1080-as filmet esznek meg. Azt "ő" nem tudja, hogy ott csak feketeség van....
A másik a hang, azt is újra kell kódolni, megint vesznek a byte-ok rendesen, meg a minőség.
Szóval nem éri meg... -
sensor060
aktív tag
Szerintem sem érdemes foglalkozni átkonvertálással, mert tényleg nem az igazi. Egyrészt bele kell matekozni a konverternek a felső és aló csíkot, hogy az asztali lejátszó ne hülyüljön meg tőle, másrészt amíg az mkv az 25fps, addig a blu-ray 24p, tehát még ezzel is kell vacakoljon, harmadrészt meg hamar észre fogod venni a különbséget egy valódi blu-ray film és egy mkv között. Na ezután nem akarsz majd foglalkozni különösebben az mkv-s össze-vissza kókányolt filmekkel, csak az "eredeti" kell majd. Ha elviszi a lejátszó az mkv-t akkor úgy kell lejátszani, de az átkonvertálással nagyon romlik a minőség.
-
tibi72
aktív tag
Én szerintem nincs! Már maga az MKV az egy butitot le konvertált Blu-ray lene,és ez visszafele nem müködik tökéletesen .Miböl adodik a BD az1920x1080p sor az mkv az pedig 1920x720p jo esetbben 800p sor . Az 1080 sorbol vegyünk el 720 at az 360 sor marad na ez hiányzik amikor mkv ból blu-ray t akkarunk csinálni ezért ugrik szét a kép vagy meg nyulik. Ezt 360 sort valahonan potolni kell a pl ts muxernak de csak abol tudd dolgozni ami van a semiböl nem lehet ezért megdupláz sorokat vagy széthuza azokat. Én helyedben felejteném a mkv-t .
-
tibi72
aktív tag
Hát a MKV a baj az nem blu-ray! Az irásal nincs baj de én a Nérot nem ajánlom a asztali lejátszok nem dijazák. Csak 1920x1080p felbontásu alapanyagal foglalkoz mert aval nincs baj az a Blu-ray formátum.MKV átkonvártálás az egy kokány munka és se a TV-k sem a lejátszok nem dijazák mert szétugrigk a kép a valos méret 1920x720p az MKV-nak és ez a baj...!!!
-
sanya78
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy Pio DB-20-öt és sikerült mkv-ből ts muxerrel Bluray lemez készíteni. Neki is fogtam Imgburn 2.5.4.0 vel kiírni illetve probáltam neróval is de minkét helyen az alábbi hiba lép fel ha visszanézem a lejátszóba: a felső fekete eltűnt és alul dupla méretű fekete csík látszik. Szerintetek mi lehet a gond? A pcn minden ok a lejátszás közben. Köszönöm előre az ötleteteket.
-
tibi72
aktív tag
válasz
sensor060 #241 üzenetére
Ha leggujabb van fent???( ImgBurn 2.5.4.0.) akkor az a baj mert az rossz nekem is ugrál megáll az irás utána elindul vissza megy a irási sebbeség a felére .Én vissza raktam a régit a 2.5.2.0. az tökéletes volt olyan hülye voltam hogy egyaltalán felfrissitetem. Szoval sz@r a 2.5.4.0. verzio nem ajánlom senkinek!
-
jimmy74
őstag
Sziasztok. Kb 1 hónapja használom a PIONEER BDR 205-öt.Miért van az( vagy mit kell beállitani) hogy a régi samu DVD iróm ugyanolyan sebességnél 25 a pio meg 45 perc alatt végez egy dupladvd irásnál páldául.Az 1.1 firmware rajta van és az eszközbuffer mindig ugrál 97 és 100 között.Különben semmit nem állitottam rajta (nem is tudom nem értek még hozzá)csak beraktam a másik helyett. win 7 az operációs cucc.Ja azért irtam ide mert a másik topic pár napja nem aktiv.
-
kovecses
aktív tag
válasz
sensor060 #245 üzenetére
Köszönöm, de akkor minek van a NERO-nak ez a két módja?
A DVD-s filmeket is úgy kellett anno kiírni, hogy Nero/DVD-videó (ez volt a legjobb kompatibilis mód, itt érvényesült is a DVD-rom Book type beállítás).
Szóval valamiért csak van az a 2 mód a Nero-ban, mert ha nem lenne értelme akkor csak az UDF mód lenne és kész.
-
sensor060
aktív tag
válasz
kovecses #244 üzenetére
Hello !
Ha ImgBurn-ben bedobálod a file-okat, majd rányomsz a kalkulátorra, akkor kitalálja, hogy az egy blu-ray video lemez akar lenni, és egyből fel is ajánlja a szerinte helyes beállítást, ami mindig jó szokott lenni, tehát megbízhatsz benne. Ezt a kalkulátoros dolgot automatára is lehet tenni.
Egyébként a blu-ray videot UDF 2.5 módban kell majd kiírnod.Merry Grinchmas!
-
kovecses
aktív tag
Akkor most kérnék tőletek segítséget!
Eddig csak iso módban írtam ki BD-R lemezre mkv fájlokat, viszont most kaptam egy filmet amit ki kéne írnom.Egy BDMV mappában vannak benne a fájlok.
Gondolom ez Blu-ray film.
Ezt szeretném kiírni.
Milyen módban és hogyan kell kiírnom?A Nero-nál mi a különbség a BDMV-videó és az AVCHD(TM)-videó módok között?
Melyiket kell használni? Akármelyiket választom ki nálam mind a kettő esetében kreál a lemezre BDMV mappát. -
sensor060
aktív tag
válasz
Elbandi75 #242 üzenetére
Hello !
Egyszer régebben egy emberke egy másik topic-ban is írt hasonló hibát, az egy Samsung BD-C5300-as lejátszó volt, neki 1 óra után elkezdett akadozni a lejátszás. Ha kivette a lemezt, meg vissza, akkor onnantól kezdve megint jó lett. Nem tudom azóta sikerült-e valamit csinálni a problémával...
Van egy sanda gyanúm, hogy ez garos csere lesz, mivel az, hogy pixelesedik az egyfajta túlmelegedéstől lehet, bár az akadozás is betudható annak.
Ha te is így csinálsz, hogy lemez ki, majd vissza, akkor elmúlik, vagy sem ? -
Elbandi75
csendes tag
sziasztok!
olyan problémém van ha bd25 filmet kiirok lemezre de a film 2 oránál hosszab a z asztali lejátson pixel hibás!udf 2.50 el irom ki verba lemezre.
segitsetek légyszi
-
sensor060
aktív tag
Hello !
Megnéztem, úgy van itt is, ahogy nálad, tehát hardware acc kikapcs, és film közben lehet csak állítani.
Egyébként win7 alatt is ilyen lehet ?Más téma: ImgBurn-ben ha a buffert a maximális 512megabyte-ra felrakom, akkor írás közben kb. 30 másodpercenként mindig kicsit megugrik lefelé a buffer, de az író buffere is (mindez 4x-es írás mellett). Aztán kicsit visszatornázza magát. Így megy ez az írás befejeztéig, a végére ebből az 512-ből marad kb. 200-300. Lehet, hogy valamilyen beállítás nem jó ? Vagy feleslegesen adok neki ekkora buffert ? Azt hiszem az alap beállítás 40megabyte, amit kevésnek találtam, emiatt raktam maximumra, ezt én eddig mindegyik íróprogramnál így tettem (már amelyiknél lehetett).
Valamelyikőtöknek valami ötlete esetleg ?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.Egy 1920x1036-os felbontású filmet átlehet kódolni 1920x1080-ba mert nem jó asztalilejátszón.
-
Kalesz
csendes tag
vissza az egész!
Beraktam most a lemezt, hogy tegnap este pontosan mit is írt ki?
ÉS MOST ELINDULT! Na ez hogy lehet.... -
Kalesz
csendes tag
válasz
sensor060 #230 üzenetére
Nem semmi ára van az 50GB-os lemezeknek.... Nem sokkal drágábban eredetiben meg lehet venni egy filmet. Remélem hamarosan mérséklődik az áruk.
Szerintetek az mitől lehet, hogy újraírhatón az asztali lejátszó (Pioneer BDP-120) lejátszik egy filmet, a számítógépen is lejátszható, viszont sima írható lemezen nem olvassa be. Azt írja, hogy nem támogatott formátum.
-
kovecses
aktív tag
-
Kalesz
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valahol kedvező áron hengeres BD50 lemezt? A burningmedia-tól szoktam vásárolni, de náluk nincs.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Sikerült kiírnom az első BD filmet és nagyon meg vagyok elégedve. Az asztali is lazán viszi, szóval öröm bódottág.
-
sensor060
aktív tag
válasz
Seregély #221 üzenetére
Hello !
Omega Freestyle-ra gondoltál ? Én még csak 4x-est használtam ,de azon belül is több fajta mediacode-os volt, gondolom ahogyan sikerül innen-onnan beszerezni a lemezeket. Volt már ricoh-os, volt már philips, de erre a 6x-re én is kíváncsi lennék, bár nem lennék meglepődve, ha ennek is változna a code-ja időnként.
-
Seregély
tag
Sziasztok!
Nézegettem a webshopokat és találtam egy Freestyle BD-R 25 6x nevű lemezt. Próbálta esetleg már valaki ill. van információ róla, mi lehet a media code-ja? A régebbi, 4x-ből elég sokat elhasználtam, szerintem elfogadható minőség volt, főleg az árához képest. Az CMCMAG BA3 volt.
-
kovecses
aktív tag
Egy Pioneer BD-205 boldog tulajdonosa lettem.
Lassan belevetem magam a kékfény tudományába. -
tibi72
aktív tag
Köszönet illeti gg72 nek a BD Rebuilder program sok türelmes segitségért !!
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, ha tudnátok benne segíteni, hogy ismeritek-e a TotalMedia Theatre 3 programot?
Settings/video/color adjust/effet centernél, szeretnék állítani a "film nézés közbeni" a fényerőn vagy kontraszton, telítettségen, azonban sehogy sem tudok (csak a kezelő felületnek tudom állítani a színkezelést), semmit nem enged benne csinál, tudjátok mi lehet a megoldás?
köszönettel
Fauno -
sensor060
aktív tag
Hello !
Hááát, nem biztos, hogy a 32 gigából le tudsz szedni majd cirka 8 gigát, hogy mindhárom filmed felférjen, de mindenképpen először ki kell dobni a "felesleget" (nem magyar hang, feliratok, csak a hun forced maradjon, ha van egyáltalán). Ha ezután is kellene még csippenteni a fileméretekből, akkor szerintem a hangsávok újrakódolásával (kisebb bitrátában) lehetne sikert elérni.
-s-
-
jimmy74
őstag
Nem tudjátok van olyan topic (én nem találtam) ahol beltéri müholdvevőkről valaki tud tanácsot adni mert szeretnék venni.
-
sensor060
aktív tag
válasz
szrolcsi #209 üzenetére
Hüha, ennek már több, mint egy éve.......azóta nem sikerült esetleg egy másik pc-ben megpróbálni az írót ? Vagy valami más csere ? Legtöbbször az ilyen jellegű hibákat a legnehezebb kiszűrni, és csak ezzel az egyszerűnek mondható kizárásos hibafeltárással lehetséges szerintem. Tehát vagy a pc-vel, vagy az íróval, vagy a rendszerrel van a gond. Ez 3 cserét jelent maximálisan.
Bocsi, de én azért írom mindezt, mert szerintem ezt a hibát nem lehet másképpen kideríteni.-s-
-
sensor060
aktív tag
Hello !
mkvmerge-vel nem tudsz újrakódolni, csak kieszedni, betenni hangokat, feliratokat, és újból csinálni egy mkv file-t, azaz mux-olni. (multiplexing)
Ha az egyik filmet beletöltöd, akkor látni fogod, hogy milyen feliratok és hangok vannak hozzá. Ha például csak a magyar hangot és feliratot hagyod benne, akkor ugyebár csökkenni fog az új file mérete, de hogy ez rá is fog férni egy BD25-re, azt csak akkor tudnám elképzelni, ha 720p-s filmekről beszélünk.
Egy próbát megér.-s-
-
jimmy74
őstag
Sziasztok nem nagyon vágom mkwmerge gui progiját.Van egy trilogiám ami 3 különböző fájl és mkw-s,kb32 gb.Én ezt szeretném 1 25gb-os lemezre kiirni.
-
gyugyo79
addikt
Van egy program amivel elég jó menüs BD lemezeket lehet csinálni mkv-k ból csak sajnos ha le lett vágva a 2 fekete csík akkor egy újra kódolás is szükséges aminek az ideje gépfüggő.( 2-3 film felfér olyan minőségben mint amilyenek az 1080p-s mkv-k).
De ha jó a képarány és a filmek mérete se nagyobb egy bd lemeznél akkor csak a menü generálásának és a muxolásnak az idejét veszi igénybe az egész.
Van BD Re-Author funkciója is, és ingyenes. Ha adományozunk egy kis összeget a készítőjének + funkciók érhetőek még el. multiAVCHD -
BigBug
csendes tag
válasz
IRON STORM #200 üzenetére
ok, köszi a tippet, keresek egyet és kipróbálom.
Ha másnak van más ötlete, azért azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Western Digital Raid Edition 3 WD2502ABYS 250 GB SATA
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- Micron, kifogástalan, szinte új állapotú 480gb SSD! Már csak pár darab maradt!
- LSI 9211-8i Dell Perc H200 6Gbps, SAS2 SATA3, ZFS kompatibilis,garancia,kábellel is
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro