Hirdetés
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
stanley00 #1350 üzenetére
Nagyjából ilyen minőségű írástesztet rengeteget tudnék mutatni
Akkor mutass légyszíves, azért van ez a fórum, hogy belinkeljük az írásteszteket. Nekem CMC-t még sosem sikerült olyan jó minőségben megírni, mint Infomedia-t.Nem a Melody a "szuperhíres", hanem az Infomedia MID nagyon jó (már DVD-knél is annak számított) és nem csak én állítom ezt, hanem minden hozzáértő, pl.:
[link]
[link]
[link]A CMC pedig igenis egy közepes minőségű gyártó, ugyanez a lemez felbukkan Intenso, Pidata, Nierle "szuperhíres" márkanevek alatt is, így ez igazából csak a Verbatim-ra nézve kisebbfajta szégyen, hogy már nem gyárt 25GB lemezeket saját technológiával, igaz a lemezeik ára is csak így lehet versenyképes.
De különben ha te elégedett vagy a Verbatimmal, az a legfontosabb, és fölösleges itt szarkasztikus megjegyzéseket tenni... Én nem mondtam soha, hogy rossz lemez lenne, csak szerintem az Infomedia jobb. Ennyiről szól ez a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest