Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Energie X #3399 üzenetére
A kinézett író sokat tud csak nem egy strappa cucc
amúgy az ITmedia ezt árulja 100GB BDXL kivitelben aminek húzós az ára.
ebben,hogy várható -e kisebb 25GB kivitelben erre csak a NOR- TUDJA a választ.itt kapható 25GB kivitelben az M-Disc de 10 db és 20600Ft a pakk ára.
-
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy fontos fényképeim, és dokumentumaim, stb archiváljam biztos ami biztos alapon (jó sok van)
Egy ilyen írót vennék hozzá mivel laptopom van:
VerbatimAz adatokat 25GB-os M-Disc-en szeretném tárolni. Azoknak mi a MID-je? Hivatalos nem nyomtatható Millenniata lemezeket csak ebay-ről tudok beszerezni?
Van ezzel valami tapasztalatotok? -
M107
addikt
válasz
SpongyaBob #3397 üzenetére
További sok sikert és gondtalan lemezírást.
-
M107
addikt
válasz
SpongyaBob #3395 üzenetére
S az tudja törölni, vagy teljes terjedelmében írni ?
UI :
Bár én BD-RW területén mindig csak Pioneer írókat használtam , nálam nem volt olyan még hogy nem tudott volna írni vagy törölni lemezt az író, csak akkor ha látható gondja volt a lemeznek a felületén.
-
M107
addikt
válasz
SpongyaBob #3393 üzenetére
Van ismerősöd akinek van BD-RW írója, rajtad kívül ?
Próbáld meg egy másik íróval.
-
jeni
félisten
válasz
SpongyaBob #3391 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Segítsetek már légyszi!
Egyszerűen sehogyan sem tudom leformázni teljes méretre a verbatim BD-RE lemezem. Sem a Nero sem az Imgburn csak az alábbi képen látható méretre formáz (teljes és gyors törléssel egyaránt), így nem tudom teleírni. Van valami ötletetek esetleg mit csinálja?
Ennyinek kéne lennie a méretnek: 25025314816 bytes és ehelyett csak annyi ami a képen látható.
-
M107
addikt
"nyugodt szívvel el is tudjam tenni őket egy 10-20 évre
"
Ennyire nem terveznék előre, főleg optikával
Bár attól függ, mekkora adatmennyiség és mennyi példányban.
Amit tudok a nekem fontos dolgok Pana lemezen vannak 2012 április és november közt írtam a 80 %-át
Még mindig olvasható egyet kivéve de annak is olyan 700MB-os része egy pont lett rajta aminél eltűnt az adat.
-
M107
addikt
Kérdezz körbe itt a fórumon, hogy manapság mi a jó és az időtálló.
Tárolni optikai szinten csak is több példányban, külön.
Egy Pioneer BD-RW ajánlott (Panasonic BD-R és RE+ Verbatim)
Kisebb dolgoknak Verbatim UAE ( na ezt kell lasszóval fogni akinek még van ilyen, és el is adja )
UI:
Tesztelésre nem ajánlom a PIO-t, nem is alkalmas!
-
Smitiz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék adatot eltárolni a lehető legjobb módon.
Eddig azt derítettem ki hogy vegyek egy írót, írjam ki az adatot, aztán tesztelhem le Opti Drive Controllal ami írtam. (Jól mondom?)
Az adat helyességét is teszteli ez vagy csak magát a korongot?Van erről a tesztelésről valami előrhető faq vagy guide?
Melyik írók-olvasók alkamassak rá? Mivel tesztelünk? Melyik programmal? stbAz LG WH16NS48 milyen tesztekre képes? Érdemes átflashelni egy BH16NS40-et S48ra higy tudjak teszteni vagy van jobb alternatíva?
Szeretnék dvd-t is írni és BL-t is, úgyhogy mindkettő tesztelését szeretném megcsinálni. -
gaben22
senior tag
Victor esetén csak ennyit írtak: "MID codes can differ from the brand." Verbatimra nem írnak semmit, nem vagyok képben, hogy hány féle MID-del árulják a Verbákat (lehet csak 1 félével), mindenesetre én MID info nélkül nem vennék. Régen DVD-k esetén (feltételezem) huncut kínaiak simán rászitáztak valami gagyi lemezre is TDK feliratot... Ettől függetlenül simán jól járhatsz, én kétrétegűt vettem Japánból és Panasonic MID-del jött. Ami még probléma lehet, hogy vámon megfoghatják.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Erről a lemezről mi a vélemény?
Minőségre mit képvisel?
Az itmedia-nál kifutó termékre van írva a Panasonic 25GB-os lemez.
Köszönöm
-
Nor-
tag
válasz
SpongyaBob #3374 üzenetére
Teszt közben próbálj meg nem futtatni semmi mást, azok a tüskék lehetnek simán proci pillanatnyi túlterheltségtől is. Ha két scan között látható eltérés van (eltünik, máshol jelenik meg) akkor az nem valódi hiba hanem tesztelési hiba.
Amúgy jónak néz ki. -
Nor-
tag
válasz
Belmondo #3371 üzenetére
Panasonic nincs mert az európai panasonic nem tartja fontosnak hogy tartsa, nincs rá igény.
25GB van, 50GB nem tudunk európában beszerezni, mindenféle "trükkös" úton pedig nem kívánunk zsákbamacskából bevásárolni ...
Arról nem beszélve hogy a BD szállítást megfogják a vámon ha nincs rajta one-blue hologram, és az igen drága mulatság.Évente többször is felvetem hogy nem lenne-e 50GB, de nem szándékoznak foglalkozni vele ...
-
Belmondo
kezdő
Köszi.
Az zavart meg, hogy az Itmedián a MediaRange (BD-R 6x 50GB 10cake) lemez adatlapjánál olvastamhogy:
MID: VERBAT-IMf-000 (NEM verbatim lemez, csak a kompatibilitás miatt ez a kódja!) - Médiakód infó frissítve: 2017 május 29
Régebbi kód volt: CMCMAG-DI6-00 (oldal szerint) -
Belmondo
kezdő
Sziasztok!
BD-R 50 GB-os lemezt keresek. Az ITmedia oldalt tanulmányozom. Panasonic nincs, mert miért is lenne!
Sőt Magyarországi cégtől be se lehet szerezni.
Gondolom a jogdíjak miatt képtelenek lennének versenyképes áron nyomatni.Az összefoglalót olvasva egyedüli lehetőség az elfogadható minőségre a:
Verbatim BD-R 6x (50GB) BluRay 10Cake (43746) (IT10533)
Verbatim BluRay BD-R 6x (50GB) NormalJC (43748) (IT10074) MABL
Verbatim BluRay BD-R 6x (50GB) NormalJC Fullprint (43736) Taiwan (IT7390)Van két egzotikusabb is:
Omega Freestyle BluRay BD-R 6x (2 layer) 50GB *Printable* 25cake (IT7860)
Omega Freestyle BluRay BD-R 6x (2 layer) 50GB *Printable* 10cake (IT5954)
MediaRange BluRay BD-R 6x (2 layer) 50GB *Printable* 10cake VERBAT-IMf-000 (IT7202)Az Omegának még gyártói oldala sincs 2019-ben!
Az utóbbi kettő egzotikus márkával milyen tapasztalataitok vannak?
Tudom nem javasoltak.
Köszönöm
-
Joshi
titán
válasz
impmammuth #3369 üzenetére
Én rendeltem egy 10-es csomagot és tényleg Verba MID-es.
Írási minőségről és úgy általában tapasztalatról egyelőre nem tudok nyilatkozni, tekintve hogy nincs teszt képes íróm/olvasóm illetve még nem írtam ilyen lemezt.
-
Joshi
titán
válasz
impmammuth #3367 üzenetére
Ha visszaolvasol pár hozzászólást, akkor pont erről a lemezről volt szó.
-
impmammuth
csendes tag
Sziasztok!
Ilyet szeretnék rendelni:
[link]Van valakinek tapasztalata? Ez írható Pioneer BDR-208D-vel?
-
M107
addikt
Panasonic BD-R 6X
2012.10.26 lett megírva most vettem elő, tökéletes Pio206D-vel írva és most szintén azzal olvastatom.
Pedig el telt 6 év.UI:
Lht-s verbatim 25 GB 6X
2013 November 26-án lett írva videos kis mp3-flac fileok szintén hibátlan ahhoz képest hogy nem volt ajánlott az LHT lemez.
-
gg72
veterán
válasz
SpongyaBob #3360 üzenetére
Korábban CMC MID-es volt ez a Mediarange lemez, az nem is ajánlott annyira, de Verbatim MID-del tökéletesnek tűnik.
-
Joshi
titán
Még teszt is van róla. Igaz hogy ez a CD tokos verzió, de szerintem ugyan az lehet. Szerintem rendelek is belőle, ennyi pénzért nem nagyon van máshol se.
-
gg72
veterán
válasz
85EasyRider #3357 üzenetére
Azt írják Verbatim MID-es, így ajánlott: [link]
-
85EasyRider
csendes tag
Sziasztok!
BD 50 lemezt szeretnék venni filmnek(nyomtatható)
konkrét linket tudnátok adni honnan érdemes venni?
Köszönöm -
spiky03
veterán
Igy van ahogy mondod csak azon van a Dolby True-HD hang, de a kolcsonzoben van olyan verzio amire a sima BDre raktak ra ezt a hangot.
Es en meg szeretnem ha a teljes lemezen lenne ez a hang is amin rajta van az osszes extra meg minden.
Meg ahogy osszetudtam hasonlitani a True-HD, ami ugye valojaban Atmos az dinamikusabb, mint a sima DTS-HD. Mint pl a Feket parducnal is, de ott valaki csinalat ilyen verziot.Tudommeyeni szocprob :
Tetszik erteni?
-
Joshi
titán
válasz
spiky03 #3352 üzenetére
Miért? Nem jelent meg Dolby True-HD-val ez a fantasztikus film?
Én értem hogy neked ez fontos, de nem lenne egyszerűbb megrendelni a Blu-Ray.com oldalról és melléb@szni egy magyar feliratot? Ahogy nézem csak a 4K HDR verzió rendelkezik Dolbyval, a sima BD "csak" DTS-HD Master Audioval. Én nem tudom melyik hangsáv a jobb.
-
spiky03
veterán
Nem tudom jó helyre írok-e?
Abban kérném a segítségeteket, hogy azt milyen progival tudnám megcsinálni, hogy van egy BD25-ös filmem menüvel Thor 3, mindennel, valamint van ugyan az a film csak BD50-ben Thor 3, szintén menüvel, meg mindennel.
A BD25-ös filmről szeretném az angol hangot True-HD pluszban rátenni a BD50-es verzióra, hogy legyen az is rajta.Köszönöm szépen a segítséget!
-
tbalint3
tag
válasz
johnywalker #3348 üzenetére
Valóban egy Fujifilm CD volt.
Ez még nagyon rég lett megírva, valamilyen Acer notebook volt amin írtam (céges gép, a pontos típusra már nem emlékszem, akkoriban nekem még nem volt saját íróm), a program pedig az egyszerű WinXP-s beépített cd író program volt. Egyébként érdekesség, hogy egy kicsit megsárgult a lemez, pedig nem volt fénynek kitéve.
-
tbalint3
tag
Na akkor a javasolt ImgBurn programmal sikeresen meg is írtam 8 BD-t eddig.
Viszont azt el kell, hogy mondjam, nem túl szép a program fejlesztőjétől, hogy a telepítőbe becsomagolta "ajándékként" az opencandy nevű adware-t is, amiről eddig azt hittem, hogy úgy kb. 2010 környékén végleg kihalt. Hát nem.
Szerencsére "csak" a saját oldalról letölthető telepítőben van benne ez a kedves ajándék, a többi file mirroring site-on (pl. softpedia) a tiszta telepítő van fent. Csak azért mondom, mert először nem értettem, hogy miért ugrik rá a vírusirtóm a kb 30 másikkal együtt (virustotal.com) alapján. -
Joshi
titán
-
tbalint3
tag
válasz
gaben22 #3339 üzenetére
Rendben, köszi mindenkinek a választ, egyébként én is gondoltam, hogy azért nem kéne ugyanarról a HDD-ről egyszerre kettőt írni, inkább kivárom
Másik kérdésem: Nero Burning Rom 11 (2011-es verzió) írnám ki az adatokat, mert a régi CD/DVD írás korszakából ez áll kézre.
Jól gondolom, hogy ez így megfelelő beállítás lenne (egymenetes lemezt + lezárást választva természetesen)?Vagy legyen inkább UDF 2.6? Nem tudom mennyire lényeges, de csak Win7-től felfelé lesznek beolvasva később a lemezek, tehát XP-n meg hasonló őskori rendszereken nem, így ha ott emiatt nem olvasható azzal együtt tudok élni.
-
Joshi
titán
válasz
XIII Ramses #3340 üzenetére
Vagy ugyan arról a merevlemezről egymás után.
-
gaben22
senior tag
válasz
tbalint3 #3338 üzenetére
Ez csak a saját véleményem, de én figyelek arra, hogy az író ne melegedjen túl, ha már fel van melegedve, akkor többet nem írok. Ezen felül figyelek arra, hogy a külső/belső cache sose essen le és akadjon meg az író. Meg még van pár dolog nálam. A te példádat én nem csinálnám, mert 6x-en írva max SSD-ről tudnád szerintem stabilan kitömni az írókat adattal, USB meg szerintem alacsonyabb prioritást élvez a queue-ban, mint mondjuk a direct SATA kapcsolat. Nem beszélve róla, hogy milyen fájlokat írsz, sok kicsit (0-2 MB mondjuk), vagy nagyokat mert HDD/SSD sebessége ettől is függ.
-
tbalint3
tag
Sziasztok
Elég sok Blu-ray lemezt kéne megírnom archiválás miatt, és arra gondoltam, hogy mivel van 2db íróm ezért ezért egyszerre kettesével fogom őket megírni. Szerintetek ez így jó lesz, nem fogja befolyásolni a megírt lemezek minőségét?
A lemez amire írni fogok: Panasonic BD-R 25GB (itmediás)
A két író: egy belső: LG BH16NS55
egy külső : LG BE08LU20 (kicsit régi, 2010-es, de csak néhány lemez lett vele megírva, és működik)A külső írő eSATA-n lenne csatlakoztatva közvetlen az alaplapra.
A merevlemez amiről pedig jönnek az adatok: WD WDC20EFRX, ami csak adattárolásra van használva, rendszerlemeznek egy SSD-van használva. -
spiky03
veterán
válasz
SpongyaBob #3336 üzenetére
Köszönöm, meg nézem.
-
spiky03
veterán
Már rég rendeltem írható lemezt.
Tudtok ajánlani valamit, ami most jó áron van és megbízható?
BD50 meg BD25 is érdekelne.Valamint sima kék tokot merre kapni most jó áron?
Nagyon szépen köszönöm!
@(#3329) Joshi
Ezeket az IT médiától be lehet szerezni? Vagy esetleg ebay-ről? -
SpongyaBob
veterán
válasz
TheLion001 #3331 üzenetére
ImgBurn kiírja.
-
TheLion001
tag
Van olyan progi, ami a BD lemezt behelyezve, teljes infót tud adni a lemezről?
Pl. MID -
Joshi
titán
válasz
TheLion001 #3323 üzenetére
BD25-ös lemezből a pana a legjobb amit az ITMediánál is kapni, nem a legolcsóbb de garantáltan a legjobb lemez. BD50-es lemezből is a Panasonic MID és a Verba esetleg a TDK lenne jó. Sajnos eléggé felhígult a felhozatal a néhány évvel ezelőttihez képest. Meg kell kérdezni az eladókat hogy konkrétan milyen MID-es lemezről van szó.
ajánlott BD-R DL 50GB-os lemezek:
Panasonic: MEI-T02-001
Verbatim: VERBAT-IMd-000
TDK: TDKBLD-RFB-000 -
Joshi
titán
válasz
TheLion001 #3327 üzenetére
Az a gond hogy az Ebay-en is rengeteg a simlis, bármilyen szitázást tudnak eszközölni, az nem mérvadó. Csakis a lemez MID-je a lényeg.
-
Joshi
titán
válasz
TheLion001 #3325 üzenetére
A Verbatim Vinpower Gold Series LTH vagyis szerves, felejtős. A második link jó lehet, de egy képből nem derül ki konkrétan a lemez MID-je. Rá kell kérdezni az eladóra hogy milyen a lemez MID-je.
-
gaben22
senior tag
válasz
TheLion001 #3323 üzenetére
Hello, szerintem eBay szar ma egy kicsit. BD25 az ITMedia, ahogy előttem korábban mondták, Panasonic, én is azt használok. Én mást még nem használtam, többiek teszteltek már sokat, ha drágának találod, akkor vannak olcsóbbak ITMedián, talán Verbatim 220-230-ért nem olyan rossz, csak ahogy már írták, semmiképp se az LTH "típusból" vegyél, legyen az akármelyik márka is. De ha kiválasztasz egyet és belinkeled, lehet többiek segítenek megmondanó jó lesz-e.
-
gaben22
senior tag
válasz
TheLion001 #3321 üzenetére
BD50-et pedig Japánból rendelj eBayről, én 50 darabos Verbatimot rendeltem tőle, Panasonic MID-del jött. Poén, nem rég jártam Japánban, gondoltam hozok haza egy kevéske DB50-et magamnak. Nem találtam olyan vételt mint eBayen. Azért persze üres kézzel nem jöttem haza
.
-
jeni
félisten
válasz
TheLion001 #3319 üzenetére
pl.: Panasonic
Leírás (magyar) Garantáltan Japánban gyártott, 6x-es sebességgel írható NYOMTATHATÓ BluRay lemez.
25-ös hengerben, darabra NEM kapható, csak egyben a 25 darab!
DVD ÍRÓVAL NEM KOMPATIBILIS!
Csak blu-ray íróval írható!
FIGYELEM, Nem minden Blu-Ray író képes megírni a 6x-es lemezeket.
MID: MEI-RA1-001A táblázatból ollóztam ki!
Középen a bekeretezett részénél Leírás (magyar) megtalálod a MID jelzést a lemezről.
A lényeg,hogy szerves alapút vagyis LTH jelzésekkel ellátottakat ne vegyél!
-
TheLion001
tag
-
jeni
félisten
válasz
TheLion001 #3317 üzenetére
Nincs itthon kínálat.
Ha teheted akkor a Panasonic elsősorban.
Az összefoglalóban vannak ajánlott lemezek.
-
jeni
félisten
válasz
TheLion001 #3315 üzenetére
nem friss mert csak USB 2.0 a cucc.és nem is lesz hozzá firmware a szokásához híven az LG nem szokott kiadni semmit se.
próbálj firmware-t keresni.
a MID lemez és az íród össz játéka a max. írás seb elérése.
gyártói oldal ahol elvileg tudja 6x seb.
Sebesség (írás)
BD-R (SL/DL)
6x
BD-R (TL/QL)
4x
-
TheLion001
tag
Tisztelt, Hozzáértők!
1. 2 hete kezdtem az írást.
Vettem egy LG BP55EB40 Slim külső írót.
Firmware még nincs hozzá, annyira friss.
Vettem kézalatt egy 25db-os Verba Datalife Hard Coat Printable gurigát.
Rajta van, hogy 6x -os. Az IMGBurn szerint viszont max. 2.4x-esen tudom írni.
Az elsőnél jelöltem a 6x-ost, de 2.4 fölé nem ment az írás.
Az íróm ír ekkora sebességgel.
Mi lehet a gond?2. Tudom, hogy itt már agyon rágott csont, de szeretnék megbízható 25, 50GB-os lemezt venni.
Csak film kerülne rájuk. Hol érdemes? Nem baj, ha nem márkás, csak ne tűnjön el az adat róla.!
Kérlek linkeljetek, mert nem merek "vakon" rendelni.
Tisztelettel, egy "kezdő"ui.: TDK-t akartam, de itt olvastam valahol, hogy a gyártója gagyi, mint régen a DVD-nél a Ritek volt.
-
jeni
félisten
válasz
SpongyaBob #3310 üzenetére
Szia!
Samsung-t és Liteon-t keress. -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Tesztképes olvasót szerintetek honnan tudnék szerezni? Aprón nem nagyon van mostanság, ennyire kikoptak volna a Sony-k és klónjaik?
-
taurus1962
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a lemezt néztem: . .
Omega Freestyle BluRay BD-R 6x (2 layer) 50GB *Printable* 10cake (IT5954)
http://itmedia.sk/olcso/IT5954/Blu-Ray%20(BD-R)/Omega_Freestyle_BluRay_BD-R_6x_%282_layer%29_50GB_%2APrintable%2A_10cakeNem archiválni kell. Filmet szeretnék ráírni. Mi erről a lemezről a véleményetek?
Vagy esetleg valami hasonlót tudnátok e nekem ajánlani?
Az íróm az Pioneer BDR.209DBK.BD.RW-SATA.Köszi.:
-
M107
addikt
Személyem egy omega freestlye BD-RE 25 GB lemezt használ havi 4X újra írva.
Kb 70-90 X volt már újra írva no problem.2012 04 havi Pio 206D BD-RW író a hardver
UI:
Ezzel az íróval még az un nem minőségi lemezek is tartósak, nálam legalább is de szerintem ez PIO sajátosság.
U.a jó a 207-208-209 széria is.Idáig 1 darab Panasonic 6X lemezem hibásodott meg vagyis csak 360 MB része egy kis pötty miatt ami teljes adatveszés okozott azon a területen.
2012 04 hó óta azért írtam pár ezer RE-t és R lemezt pedig.
-
Joshi
titán
válasz
johnywalker #3306 üzenetére
Pont ez lett volna a kérdésem lényege, nem egy drága cucc hogy ne kísérletezhess.
Egyébként nekem egy Verbatim 25GB BD-RE lemez adta meg magát pedig tényleg csak ~10x írtam rá. Semmi karc de egy ponton túl nem írható, addig viszont lehet rá írni gond nélkül, vagyis tovább is, de onnan az adat kuka.
-
Joshi
titán
válasz
johnywalker #3304 üzenetére
Én ilyen lemezre biztosan nem írnék. Inkább ebay-en nézelődj. Hány darabot akarsz venni?
-
jeni
félisten
válasz
johnywalker #3302 üzenetére
melyik évjárat? milyen felülettel van?
-
johnywalker
őstag
Srácok, használ valaki Maxell újraírható 25Gigás BD-RE lemezt?Milyen MID-je van neki?Verbatim-ot használtam eddig, de az nem volt túl hosszú életű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest