- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
válasz spiky03 #3371 üzenetére
Így első ránézésre a hosszú ékezetes karaktereket nem szereti, ugyanis azokat tünteti el előszeretettel. Gondolom, ha egy ilyen szó után van(nak) még további(ak), azokat is levágja.
(Aztán lehet, hogy a rövid ékezetet se szereti, de ez a mostani screenshot-odból nem derül ki.)''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz Flashget #3345 üzenetére
Mondjuk én ezt már több mint másfél éve beírtam az mkv szerkesztés topikba.
És hogy egy kicsit konstruktív is legyek, ajánlom mindenki figyelmébe a linkelt hsz vastagbetűs részét.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz spiky03 #3175 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a gyártó javítja a fw-t (ha javítja), te meg majd frissíted.
Egyébként ezt a felirat levágás problémát már több típusnál is olvastam, de nem emléxem, hogy konkrét megoldást is említettek volna.
A "Felirat típusa" dologról nem mond semmit a manual? Ti. hogy mit is változtatsz ilyenkor.
Annyira nem ismerem a lejátszót.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz spiky03 #1099 üzenetére
Esetleg "Header stripping" eltávolítás?
Bekeretezett opciót kipipál, ezután mkv-t megnyit, újramuxol.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz rfjanika #534 üzenetére
Mindenkinek az a lejátszó a jó, ami az igényeinek megfelel.
Nekem élből kevés típus jöhetett szóba vásárláskor, mert kellett az analóg 5.1 hang.
A Philips a leírás alapján rögtön nyerőnek tűnt, de használat közben ismertem meg igazából.
Nincs olyan gondja, amit itt egyes típusoknál említettek, pl. több (dts) hangsávos filmek lejátszása, nagy méretű .mkv fájlok kezelése stb. Az meg aztán már tényleg bónusz, hogy USB-s wireless billentyűzet is működik rajta. Ha netezek a tévén, sokkal jobb, mint távirányítón pötyögni.
Amúgy biztos jó az LG is, nem ismerem, nem próbáltam.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz kleinguru #397 üzenetére
Nem akartalak kioktatni, még ha úgy is érezted, de ez az itmedia dolog, mint szempont a választásnál egy kicsit fura volt nekem.
Másrészt a DVD struktúra egy kicsit egyszerűbb, mint a BD. Ott legfeljebb az AUDIO_TS mappa hiányzott, BD-nél hiányozhat több mappa is, ami azt eredményezi, hogy PC-n lejátszható, asztali játékoson viszont nem. Nem tudom, ez lesz-e az első asztali lejátszód. Ha igen, és vannak már korábban megírt BD lemezeid, arra az esetre írtam, amit írtam, nehogy meglepetés érjen.
Üdv.ANTSzerk: még egy dolog a DVD struktúrával kapcsolatban: ott már az íróprogram is segített neked, kipótolta a hiányzó AUDIO_TS-t, hogy kompatibilis legyen a megírt lemez. Viszont BD-nél ilyen "segítség" csak a Certificate mappa létrehozására vonatkozik, a többire nem.
[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz kleinguru #394 üzenetére
"csak vigye az itmedia-s BD lemezeket..."
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy lejátszó a lemezt a forgalmazója alapján játssza/nem játssza?
Ellenben ami fontos egy írt BD lemeznél, hogy pont ugyanolyan struktúrája legyen, mint a gyári lemezeknek.
Ebből a topikból bemásolok neked egy képet a helyes BD sturktúráról. Tehát először is nézd meg, hogy az írott lemezeid így néznek ki? Ha nem, akkor azt asztali lejátszó nem fogja megenni (függetlenül attól, hogy pl. PC-n le tudod játszani).
Másrészt a lejátszók inkább 20-25k között kezdődnek.
Nem tudom, pl. az olcsóbb Philipsek milyenek, nekem egy BDP7600 van, annak nincs problémája semmilyen formátummal. Csak az más árkategória.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Érdemes megvenni.
Nekem a BDP7600 van, meglepően jó készülék. NTFS fájlrendszert is kezel az USB porton, USB billentyűzet is működik rajta. Ez pl.net TV esetén hasznos dolog, nem távirányítón kell pötyögni. (Sőt, még a wireless szett egere is működik, csak valami elb@szott ormótlan kurzora van a képernyőn!)
Amúgy nálam is egyik szempont az 5.1 kimenet volt, a hangfalszettem miatt.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
-
ANT
addikt
válasz junior11 #345 üzenetére
Ha az NTFS fájlkezelés és az optikai kimenet fontos neked, akkor esetleg nézd meg ezt a lejátszót. Philips BDP7600
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest