-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flyer12
tag
-
flyer12
tag
válasz
Pendragon911 #586 üzenetére
Ez érdekes gondolatsor.. akkor a media playerek miért tudják kezelni hddről ezeket a fájlokat? Sőt még az ISO-kat is.. Ott nem sértő? Ezt egyébként nem értem hogy veszek egy gyári lemezt azt lementem a 2TB-s hdd-mre és onnan nézem ahányszor akarom.. nem kell dugdosnom a lemezeket(nem karcolódik, sokkal kényelmesebb..) ez kit sért? Na mindegy csak szerintem ez így nem fair egyik gyártótól sem hogy egyszer volt.. és most már hol nem volt?
Úgy hogy gondolom vannak olyan lejátszók amelyek gond nélkül kezelik + a media playerek...
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Most vett a munkatársam egy LG 670-est. És sajnálattal tapasztalta hogy külső meghajtóról nem viszi a VOB(dvd formátum) és a M2Ts(bluray formátum) - nem támogatott formátumot ír ki..Ez minden LG-nél így van, az 550-es a tuti olvasta az volt előtte.. ez az újabb nem? Vagy tudtok olyan típust(3d-s) mondani ami viszi ezt is?
Köszi ha tudtok erről mondani valamit... -
flyer12
tag
Hosszas keresgélés után , csak ezt találtam:
Samsung BD-D5300 - esetleg valakinek véleménye?
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és kicsit tanácstalan vagyok hogy melyiket is.... A lényeg hogy tudja az NTFS fájlrendszert usb-n keresztül, optikai kimenete legyen, tudja az mkv-t(ez gondolom már mindegyiknél alap) Nekem a 3d lejátszás nem fontos a wifi kapcsolat sem.. még talán a képminőség ami fontosabb lenne nekem.Tudtok ajánlani valami típust ami tudja ezeket így egyben? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest