- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Jelenleg 6 db külső merevlemezen vannak filmjeim, egy 650 gigás Rocstor nemrég ment tönkre, pont miután telepakoltam néznivalóval. Pedig a HD Sentinel 100 %-osnak minősítette. Ezért komoly rizikót látok a használt HDD vásárlásban.
A "pendrájvozást" hagyjuk, sosem láttam értelmét azon filmet tárolni és/vagy nézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Bő három éve, még a Thaiföldet sújtó árvíz előtt voltak olcsók a merevlemezek. 15500 forintért lehetett venni 2 TB-os WD Greent. Az ma 22-23000 Ft.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz egoistus #7725 üzenetére
Arra használhatod, amire akarod, senki nem próbálja megtiltani a másodlagos funkciók alkalmazását. Miért ne?
De attól még a Blu-ray lejátszó (nem tudom a br milyen állatfajta lehet) arra és azok számára készült, akik a ma elérhető legjobb kép- és hangminőséget igénylik. Elsődleges feladata, hogy Blu-ray lemezeket játsszon le.
Ezen készülékek topikjában, a 2 GB-os szutyok minőségű izéknek már az említése is kiveri a biztosítékot.
Természetesen mindez csupán a véleményem, amit nem vitatkozásnak szántam.(#7727) interstate76
"nem feltétlenül hülyeség BD playert keresni akkor sem, ha nem elsősorban BR lemezek kerülnek majd bele"
Ez igaz, de aki eleve úgy gondolkozik, hogy esetleg, talán kerül bele Blu-ray lemez is, az szerintem furcsa.
A gyerekeket és a mesefilmeket nem kellene belekeverni a kép- és hangminőségre való igényesség témájába. Az teljesen más kategória.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz egoistus #7716 üzenetére
" hányan szedik le a 2gb-os mkv-t és hányan a 45gb-os bd rip-et"
Több milliárd légy nem tévedhet.Azért egy Blu-ray lejátszós topikban igazán el lehetne felejteni az efféle igénytelenséget!
Azért veszünk Blu-ray lejátszót, mert Blu-ray lemezekről akarjuk nézni a ma elérhető legjobb képminőségű és hangú filmeket.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz egoistus #7695 üzenetére
Azt veszel és azt használsz, amit akarsz, semmi nem kötelező. 2 gigás filmekhez pláne tök mindegy.
Végül is nem mindenkit érdekel a lehető legjobb kép- és hangminőség elérése, valamint a maximálisan kényelmes kezelhetőség és a sokrétű szolgáltatások.
Például tudsz azzal a 28000 forintos lejátszóval felirat színt, méretet, pozíciót, időzítést változtatni? BD ISO-t lejátszani? Ja, az nem 2 gigás, hanem 40-50.
Volt nálam három különböző OPPO Blu-ray lejátszó, valamint Arcam UDP411, Primare BD32, Cambridge Audio 751/752BD, négy Pioneer, Panasonic, Sony, Samsung és egyik sem tudta azt nyújtani szolgáltatásokban, kezelhetőségben, mint egy Dune, Popcorn vagy Mede8er.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz egoistus #7693 üzenetére
Azért, mert az a tapasztalatom. Nem véletlenül van az állványomon CD-játszó, BD-játszó és médialejátszó. Közös lónak túros a háta. (Igen, rövid u-val kell írni, mert nem túróról van szó.)
-
BBéci
legenda
válasz maskeau #7691 üzenetére
Ugye lemezformátumokra (CD, DVD, BD) gondolsz? Mert a Blu-ray lejátszóknak azok tartoznak a kötelességei közé. Ha más a célod, akkor HTPC, vagy asztali médialejátszó kell Neked.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Nosztalgián kívül más vonzereje nincs az eddig megjelent Technics nevű készülékeknek, mert ami hangot produkálnak, az legfeljebb a botfülűeket izgathatja.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #7655 üzenetére
A Panasonic futóművei, olvasófejei kimondottan jó minőségűek és tartósak, ugyanez elmondható a Pioneerokra is. Koreait nem vennék és másoknak sem ajánlok.
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #7652 üzenetére
Egyetlen meghibásodás miatt leírsz egy gyártót. Gratulálok.
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #7580 üzenetére
Blu-ray lejátszó és merevlemezes felvevő. De Blu-ray felvevőnek nevezni átverés.
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #7573 üzenetére
Csak 4K felkonvertálást tud, ami nem sokat ér.
-
BBéci
legenda
válasz Longue63 #7554 üzenetére
Ez rendben van, nagyon szeretem én is az OPPO-kat, viszont 2015 végén, a 7.1 hiánya miatt nem szabad leírni, lebecsülni egy Blu-ray lejátszót.
-
BBéci
legenda
válasz Longue63 #7552 üzenetére
Egyre kevesebb a 7.1 kimenetes Blu-ray lejátszó, mert lassan kikopnak az igazán komoly, HDMI nélküli házimozi erősítők. Az a HD hangformátumok megjelenését követő 4-5 évben volt érdekes, ma már elenyészően kevesen keresnek olyat. Például a Pioneer csúcsmodellje, a BDP-LX88 sem rendelkezik analóg 7.1 kimenettel.[link]
-
BBéci
legenda
válasz Longue63 #7547 üzenetére
Nem is fogja tudni a nagyvilág, mert nem célom semelyik készülék fikázása. Attól tartok, bármelyik hasonló árú CD-játszóval szemben megállja a helyét.
OPPO-hoz, UDP411-hez olyan házimozi erősítő vagy processzor illik, aminek a DAC-ja és mozihang dekóderei legalább olyan szintűek, mint a lejátszóé: Arcam AVR750/850, Primare SPA23, Marantz AV8802A, stb.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Longue63 #7537 üzenetére
Az összehasonlítást én végeztem, ezért tudom, melyik CD-játszóról van szó.
Írtam tesztet az UDP411-ről, nehezményeztem az egyetlen HDMI kimenetet, de attól eltekintve embertelen jókép- és hangminőségű lejátszó és az ára is teljesen rendben van.
Mi a fenének 7.1 kimenet? Akinek nincs HDMI-s erősítője, válasszon másik lejátszót. Ellenben van rajta XLR.
Az egy USB is bőven elegendő,mert egyrészt hálózatról ajánlott használni, másrészt HUB-is van a világon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #7523 üzenetére
650000 forintos CD-játszót kenterbe ver az UDP411 sztereó hangja, ami nem kis fegyvertény egy olcsóbb Blu-ray lejátszótól. A képe is fergeteges.
-
BBéci
legenda
Az újabb, D jelzésűekben van Darbee. Viszont közszájon forog az a tény, hogy a CA lekoppintotta az OPPO belsejét (és még mások is). Ez nyilván a szóban forgó CA készülékkel egyidejű, vagy korábbi kiadású OPPO-kra vonatkozik, nem a mostaniakra. Nem láttak a jövőbe.
Nem igazán értem, hogy jönnek azok ide?
Az tök mindegy, milyen processzor van a Pioneer lejátszókban, azokhoz semmi köze a CA-nak. Az, hogy mindkettőben Qdeo van, még nem garancia semmire, nincs jelentősége. Tudnék említeni példákat.
Mondtam, keress képeket, hasonlítsd össze a CA-t és OPPO-t. Találhatsz olyan honlapokat, ahol egymás mellett láthatóak a fő áramköri panelek.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz olasz69 #7477 üzenetére
Pár perce rákerestem, valóban volt 300 felett. [link] Ugyanott látható, hogy egy hónappal korábban, februárban 315 Ft volt egy euró.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Bizony, ezért érdemes fixen euróban számolni. A lényeg: majdnem annyiba került, mint az aktuális csúcs házimozi erősítő. Bár a tervezői inkább a Susano-t képzelhették a méltó társának, nem az SC-LX8x-et. Nálam egy SC-LX82 társaságában járt.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A Pioneer BDP-LX91 (volt nálam, teszteltem, írtam róla) listaára 2400 euró volt, azon a linkelt oldalon kicsit furcsa árfolyammal számoltak. Hány forintért adtak 2009-ben egy eurót?
-
BBéci
legenda
válasz #56474624 #7434 üzenetére
Azt a készüléket nem érdemes az eredeti alapfunkcióján kívül másra használni, vagyis csakis optikai adathordozók tartalmának lejátszására. Ezen kívül a DLNA talán még jó valamire, már amennyire az egyáltalán jó lehet.
Próbálkozz szervizzel, de hasonlót fognak mondani.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Odáig rendben van, hogy 75 ohmos, de a gyártó és a hazai disztribútor honlapja szerint is analóg kábel. Nem LPCM menne rajta, hanem Dolby Digital és DTS. Ráadásul figyelmetlen voltam, nem vettem észre, hogy 30 centis, minimum 1 méteresre lenne szükségem.
Bocs és köszi!
Majd csak felbukkan egy Digi-Coupler! Ami tudtommal az egyetlen digitális koaxiális a VdH kínálatában.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Itt szintén az analóg összekötő kábelek között szerepel.
Bocs, de így mégsem érdekel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az sem rossz, ezért a Van den Hul leütve, már csak az átvétel részletet kell megbeszélnünk! Milyen márkájú, gyártmányú csatlakozók vannak rajta?
Ácsi!!!
Itt azt írják, hogy analóg kábel.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Piftuka #7250 üzenetére
Másfélszeres gyorsítást régen, merevlemezes DVD-játszóval használtam. Nem érzem szükségét, a négyszeres számomra sokkal jobbnak tűnik.
-
BBéci
legenda
Netán erre a tévére gondoltál? [link], [link]
LG-nek nem sok köze volt hozzá. Viszont Mark Levinson nevét megvették a tévéikre, amitől szerintem még a mai napig csuklik szegény, ha eszébe jut.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #7184 üzenetére
Wazze, majd' megszakadtam a röhögéstől.
-
BBéci
legenda
A hazánkban kapható tévékre kivétel nélkül igaz. Sőt, még nem hallottam, nem olvastam olyanról, hogy bármelyik tévébe épített gyerekjáték szintű chip képes lenne 24, pláne 23,976 fps-es lejátszásra.
Az, hogy a TV tudja a 24p-t, az kizárólag külső lejátszóra vonatkozik, vagyis fogadja, kezeli, pulldown nélkül, egész számú többszörözéssel jeleníti meg. Például a 2009-es (vagy a 2009 előttiek, nem emlékszem pontosan) Panasonicok még nem tudták ezt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Téged nem zavar, másokat a világból ki lehet kergetni vele.
Persze az LCD tévék bekapcsolt interpolációval képesek elfedni a kadencia hibákat, azzal viszont, káros mellékhatásként artefaktok kerülnek a képre, ami még borzasztóbb, mint a 60 Hz-re erőltetett 24 (23,976) fps ricegése.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Mindegyik TV, minden esetben a beérkező (a detektált) jel adatait írja ki, soha nem a lejátszási, megjelenítési frekvenciát.
Tudom, hogy tudod.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Tévedés!
Az a 24 Hz csak a beépített médialejátszóról érzékelt jelre vonatkozik. A megjelenítés pulldown-nal történik, 60 hertzen.
Azok a dedikált lejátszók optikai lemezekhez készültek, azokról minden kadenciahelyes.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #7157 üzenetére
Nem tudná kihasználni az OPPO tudását, ezért számára teljesen felesleges lenne. Képminőségéhez prémium kategóriás, hatalmas TV, de leginkább felső középkategóriás, vagy komolyabb vetítő kellene. A hangjához pedig legalább 1-2 milliós házimozi rendszer.
-
BBéci
legenda
A tévékbe építettnél szinte bármi sokkal jobb, ez nem lehet kérdéses. Ami a legfontosabb, kép- és hangminőségben, valamint fájl-kompatibilitásban, kezelhetőségben, szolgáltatásokban.
A belépő kategóriás - "alap" - BD-játszókat nem ismerem közelről, és nem is szeretném azokat megismerni. Van egy bizonyos szint, ami alá nem kukkantok be. Ragozhatnám, de nem teszem, mert sokan megsértődnének.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Manapság mindenféle hulladék, gigyigagyi szerkentyűre ráaggatják a "media player" nevet, szóval bármi lehetséges.
De hogyan jön a Blu-ray lejátszó témakörbe az mkv és az AVI?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Magyarul sztereó és audiofil, ha már magyar nyelvű fórumon vagyunk.
A jó hangminőségért mindig elég sok pénzt kellett fizetni, ezt tudomásul kell venni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #6786 üzenetére
Ez egy brutális ostobaság a részedről, nem az első és nem a harmincadik, és sajnos nem az utolsó!
Arra válaszoltam a linkelt cikkel, hogy miért fontos egy házimozi rendszerbe a mélynyomó.
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #6781 üzenetére
Mert van egy merevlemezes Blu-ray lejátszója és ezt elegendőnek gondolja ahhoz, hogy olyasmiről véleményt nyilvánítson, amiről nulla tapasztalattal rendelkezik.
-
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #6777 üzenetére
Mennyivel lenne szerencsésebb, ha ide beírnám, bemásolnám az egészet? Talán kifogásod van a tartalmát illetően? Beszéljük meg!
Mivel sem házimozi erősítővel, sem 5.1 hangdobozszettel nem rendelkezel, kíváncsian várom a véleményedet!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Mivel tudjuk azt, hogy optikai lejátszóknál nem ritka a hangos mechanika, Pioneerekkel kapcsolatban még vita is kialakult itt a topikban, így számomra egyértelmű, hogy nem más okozza a zajt.
-
-
-
BBéci
legenda
válasz propeee #6766 üzenetére
Ismétlem, bőven megfelel a BDP-170.
Szubláda nélkül nem beszélhetünk házimoziról, teljesen függetlenül attól, hogy milyen frontsugárzók vannak a rendszerben. Itt a magyarázat és az indoklás.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz propeee #6764 üzenetére
Bőven megfelel a Pio 170, de a hangrendszeredről nem árultál el semmit, az is meghatározza, hogy milyen lejátszót érdemes venned.
-
BBéci
legenda
válasz Agyzuzo #6577 üzenetére
Audio CD-lejátszására mindkettő erősen karcsú, viszont a DVD filmek felskálázását kiválóan végzik. USB-s vagy hálózatos lejátszására akkor sem használnám egyiket sem, ha fegyverrel kényszerítenének rá. Arra médialejátszót érdemes választani.
Szerintem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #6548 üzenetére
Ugyanezt akartam írni. Feláll a szőr a hátamon, amikor ilyen képeket látok.
-
BBéci
legenda
Tisztában vagyok az élettartam saccolást megelőző vizsgálat menetével, és nem vagyok meggyőződve arról, hogy nagyobb a hitelessége, valóságtartalma, mint a 30 napon túli időjárás előrejelzéseknek. De mondhatnék 10 napot is.
A DVD-k pedig egyelőre elférnek a polcon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Flashget #6534 üzenetére
A TÜV-nél jóstehetséggel megáldott emberek dolgoznak?
Szerintem már a 10 év is jónak számít.
Az pedig egyáltalán nem érdekel, ha elvesznek filmek a merevlemezről. Ahonnan beszereztem, ott megtalálom később is. Ha mégsem, még mindig megvehetem az eredeti ár töredékéért, amennyibe a 8-12 éves kiadványok szoktak kerülni.
Elég volt ezt eljátszani a dévédékkel. Van vagy 200 db biztonsági mentésem, csak a helyet és a port fogják.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #6531 üzenetére
Akkor sem írnám BD-re és tárolnám úgy a filmeket, ha fizetnének érte. Persze, mint tudjuk, van az a pénz.
Merevlemezen, remuxban bőven jó a Gladiator, Indiana Jones, Ronin, Die Hard összes, Taken 1, 2 és majd a 3, Fast & Furious és folytatásai, Expendables 1, 2 ,3, stb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem kell ahhoz kétmilliós cucc, egy 50 colos Sony W828-on már simán látni a különbséget. Hangrendszerből pedig elegendő az említett TV árával megegyező összegért kapható.
-
BBéci
legenda
Ezért feltételeztem, hogy nem értesz hozzá:
"Gondoltam változtatok a tv beállításai között, de automatikusan a BD menüje jelenik meg ,gondolom azért mert mindkettő SONY."Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Kalibráltasd egymáshoz a lejátszót és a tévét.
Azért ajánlom ezt, mert a jelek szerint, a legegyszerűbb beállításokat sem tudod elvégezni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #6445 üzenetére
Pozitívum, hogy felismeri és értékeli a jót.
-
-
BBéci
legenda
Olyan médialejátszóról még nem is hallottam, amiben lenne DVB-C tuner. Legfeljebb erősen csökevényes médialejátszós képességekkel rendelkező set top box lehet DVB-C tuneres.
Azokat a DVD filmeket szerezd be a netről HD-ban!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Megtörtént az összehasonlítás. Két ismerősről van szó, SIM2 Lumis vetítő szolgáltatja a képet, ami elég rendesen kihozza a hibákat és a pozitívumokat is. Egyikük pont 105-öst cserélt Audiocomosra.
A jitter minimalizálás azért nem kis dolog.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Annál sokkal nagyobb a változtatás mértéke, mint amit leírtál és durván érinti a képminőséget is, nem csak a hangot. Olyan "árnyék-részletességet még nem láttunk más lejátszótól, pedig van tapasztalatunk bőséggel.
A Darbee mindkét előbb említett ismerősömnél megfordult kipróbálásra, egyikük sem tartotta meg, szóval fényévekre van attól, amit az Audiocom produkál. Saját véleményem is az, hogy olyan, mint a Riga moped, jó, ha van, de jobb, ha nincs.
The Audiocom 103D/103 Signature edition mod includes:-
■ New custom linear power supply with multiple low noise regulated power supplies for video and audio circuitry.
■ New discrete Schottky diodes boards for main board power supplies (video & digital).
■ New Quantum AC power purification integrated into the main power supply for 1/f noise removal, time and phase alignment.
■ Vastly improved, error and jitter free data processing thanks to 77 Femtosecond clock (0.077 psec) for main processor .
■ New high quality Rhodium IEC inlet with UP-OCC internal wiring to power supply.
■ New audio grade Cryofuse, non-magnetic, anti-resonance.
■ New Steinmusic E-Pad +S for BD drive for BD drive to reduce unwanted resonances and interference fields.
■ Improved chassis structure to control disc transport and component resonance.
■ New RFI/EMI shielding to control stray internal and external interference.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Itt egy vélemény a DARBEE-ról.
Mellesleg OPPO-ból most az Audiocom változat a sláger, két ismerősöm vett, el vannak tőle ájulva.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Piftuka #6355 üzenetére
A nagyobb képátlón jobban látszanak a hibák, és persze a pozitív tulajdonságok is. Még akkor is, ha mindegyiket az ajánlott, optimális távolságból szemléljük.De a képmegjelenítő (TV) minősége legalább annyira fontos, mert pl. 65 colos, 6200-as Samsungon (van olyan?) nem látható annyira, mint VT60-on.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A PASS nem jelent 100 %-ot a képminőségre vonatkozóan, csupán annyit, hogy egyáltalán megy-e a tévének a feladat elvégzése. Hogy tudja-e az adott funkciót. Attól, hogy esetleg valamelyikben, vagy több pontban FAIL, még lehet jobb képminősége egy lejátszónak.
-
BBéci
legenda
válasz McAdam6 #6347 üzenetére
A Csabroncka által említett lejátszó felskálázása össze sem hasonlítható azzal, amire a H6500 képes. A Marvell Qdeo az egyik legjobb, amit manapság BD-játszókba építenek.
(#6348) djnice
Keresem a 100 %-ot, de nem találom.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Tudjuk, talán LG-nek is van olyanja, nemrég teszteltek egy párat valamelyik német szaklapban. Hogy melyikben, azt most nem mondom meg, nincs időm, kedvem végignyálazni vagy harmincat.
Az a lényeg, hogy nem csak Japánban, hanem Európában is kaphatóak, persze nem mindegyik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Egyetértek és említek egy érdekességet: a Pioneer BDP-LX58 lemezfiókja és az egész mechanikája annyira halk, hogy még 30 centiről is alig hallani belőle valamit. A legcsöndesebbek egyike, amit eddig próbáltam.
-
BBéci
legenda
OPPO okosított firmware-rel képes arra, hogy optikai meghajtójában lévő, Blu-ray lemezről lejátszott filmhez hozzátegye az USB-csatlakoztatott adattárolón lévő feliratot. Ebből arra következtetek, hogy egy PC számára sem lehet megoldatlan feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest