-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Wade0303 #12173 üzenetére
Nyilván, egyértelmű, itt van a lejátszóm és nem tudom, hogy miként működik. Elnézés kérek mindenkitől, részemről itt a topikban egy időre végeztem.
Tökéletesen működik az LG TV és a Sony X700-as lejátszó, egyértelműen az a normális ha a DV engedélyezve van és a lejátszó HDR10-es anyagot küld a megjelenítőre akkor HDR10 helyett Dolby Vision lesz és ezt egyelőre az LG TV látja így, a többi rendesen vált. - ezt mindenki kezelje belátása szerint.
Van egy lejátszóm ami jól működik de nem, mert a táblázat 2019-ben megmondja, hogy sz@r a TV meg a lejátszó is. Na erre varrjunk gombot.
Nem írtam Shieldről, FEL-ről, MEL-ről, Nvidiáról, stb-ről.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest