Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Ez valami díjnyertes kép. Valahol láttam már.
Én annyira nem vagyok még otthon a témában, de van egy tutorialom, ahol egy srác látrehozott három különböző méretű gömböt, egymásra helyezve és mindegyiknek adott egy cloud textúrát (amit a blender generál) és még egykét dolgot alpha, áttetszőség stb., majd animálta őket. Természetesen a kamera a gömbökön belül helyezkedett el. A végén átrepített egy tárgyat a "felhőkön", és mivel különboző méretűek voltak a gömbök érezhető volt a rétegződés. iszonyat jól nézett ki.
Na ez a különbség a max és a blender között. A maxban rákattintasz egy gombra, hogy csináld és ő létrehozza pl. a horizontot. Ilyen szemponból az jobb. A blenderben mindent a user kever ki. Érdekes, hogy a beépített textúra "stílusokkal" és azok "tweak"-elésével szinte bármit létrehozhatsz a betonfaltól a füvön, az üvegen át a camouflage textúráig. De ez gyakorlás. Egy barátom is mesélte, hogy a max karakteranimálásban verhetetlen. A blender kicsit nehézkesebb. Igazából linuxhoz tudnám hasonlítani. Ahhoz is érteni kell, de ha értesz hozzá bármit megcsinálsz. -
-
duffbeer
őstag
Mint azt írtam lejjebb, egy barátom maxozott és el volt hűlve amikor előtte blenderrel elkészítettem valamit 10 perc alatt amivel ő két órán át szívott.
Nem arról van szó, hogy a max nem jó, hanem arról, hogy a blender a maga 20 megájával szinte ugyanazt tudja (home felhasználásra értem). A legfőbb erénye pedig az, hogy rengeteg tutorial van nagyon olcsón, vagy ingyen hozzá. Youtube, torrent, stb. Itt van egy DVD szinte ingyen. Ha lesz egy kis időm feltöltöm valamelyik trackerre a saját összegyűjtött tutorial packomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest