- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elindult az Alza BF.
-
maross
nagyúr
alzan elindult
-
ak05
tag
Pepita BF Nov. 8 reggel 7:00
[link]Az első 1000 vásárlónak ingyen kiszállítás kupon: HUPEPITABF
-
ggeleven
őstag
válasz
Bigmasterl #42945 üzenetére
Tavaly nem volt, ahogy látom a közösségi médiás bejegyzéseket. Sőt pont visszaéltek az nevükkel és kamu deca oldalt hoztak létre BF-kor. Egy másik cikk szerint még 2019ben arra jutottak, hogy a vásárlóik nagy része kifejezetten nem szereti a BF miatti tömeget és emiatt akkor nem is vették részt a buliban. Lehet maradt is ez a hozzáállásuk.
-
Bigmasterl
tag
Üdv! Érdekelne hogy előző évben volt e BF a Decathlonnál. Emlékszik valaki rá esetleg ill. milyen mértékű leárazás volt ha volt ? Köszi
-
thomasa
senior tag
Midea termékeknél szokott lenni BF? Kinéztem egy páramentesítőt.
-
lm83
őstag
válasz
Geo19870322 #42936 üzenetére
Nahát ki gondolta?
-
Geo19870322
tag
-
tixem
addikt
válasz
Shokkolo #42928 üzenetére
Erre való az árukereső. Egyszerűen nem értem ezt a passiót, minden évben előjön, áremelés után akcióznak. Igen, ilyen is van. Ha nem egybites nyálcsorgató konzumidióta módjára rendel össze az ember minden vackot, akkor nem lesz átqrva a feje. Kb 5 másodperc alatt ellenőrizhető a termékek árának 99%-a, ezáltal az akció valóságtartalma. Eddig minden évben tudtam olyan cuccot ténylegesen olcsóbban venni, ami amúgy is tervben volt.
Nyilván nem Amerikában vagyunk, már a 20% off is jó deal, de futottam már bele félárasba is.
Aki meg benyeli a felárazott kamu tételeket, az magára vessen. A tudatos vásárlói magatartás hiánya nem a black friday hibája. -
ggeleven
őstag
válasz
Vismajor01 #42929 üzenetére
Egyébként a tavalyi újság szerint nem volt BF náluk. [link]
-
ggeleven
őstag
válasz
Építőanyagra helyi tüzép lesz a BB inkább.
-
shteer
titán
válasz
Obiban az a BF ha nem ott vásárolod az építőanyagot
-
Vismajor01
addikt
Tavaly obiban volt black friday/black november? Feleségem szerint várnunk kéne a vásárlással, de én kétlem h építőanyagokra nagy kedvezmény lenne
-
Shokkolo
addikt
SZerintem elseje környékén indulnak majd, amikor meglátják hogy a kínai barátaink kezdik tolni a 11.11 cyber novembert.
Rájönnekl hogy huhhh b+ gyorsan árat kell emelni hogy legyen mit akciózni 40%-al -
lm83
őstag
MM-ben is jön majd megint a Black November...
-
123xyz
aktív tag
válasz
Because #42920 üzenetére
Kb 2 hét múlva az Alza úgyis elindítja az egész hónapban zajló BF-et, ha idén is tartják magukat az eddigi szokásukhoz. Media Markt is hetente jött új ajánlatokkal tavaly novemberben.
Persze az akciók mértéke idén sem várható hogy kiemelkedő lesz, de néhány jó áron lévő terméket biztos ki lehet fogni majd -
Because
őstag
Itt vagyunk október végén és még sehol semmi?
-
Geo19870322
tag
válasz
MittuDomain_ #42918 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Drótszamár #42916 üzenetére
Milyen négy hónap? Valahol mindig Black Friday van
-
Drótszamár
őstag
Gyáááá, már csak 4 hónap!!!4
-
sambenez
addikt
Inkább örülnétek, hogy ennyi is van. Néhány év múlva ezt fogjátok visszasírni.
-
NB2
aktív tag
Srácok!
Nem vitatom, hogy ez nem BF, szerintem még vissza is kereshető a hozzászólásom. Én azt mondtam, hogy azért nem volt költés, mert az embereknek elfogyott a pénze! Én tudom használni az árukeresőt, de sokan nem!
-
-
Tikakukac
titán
De a BF-el volt a baj. Lásd elmúlt a BF és ilyen napi 2-3 rendelést adok le itt-ott, úgy beverték az árakat egyes helyeken
A bútoráruházak meg nyugodtan építhetnek le, épp most fejeztem be a fél millás céges kanapé rendberakását, ami 1 évet bírt ki igen gyengus használat mellett is. Nagymuterom a vaskonyhába különb fával gyújt be, mint amiből ezt csinálták. És ismétlem: fél miskáért. Megláttam milyen a belseje ennek a kotláknak és le kellett ülnöm. Aki látta, csak pörgette a fejét, hogy ez komoly-e. Szintén igen-igen nagy áruházlánc terméke, prémium szintről.
Sok baj az biztos, de én fentről kezdeném
-
NB2
aktív tag
Magyar emberek nagyrésze nem tud józanul a pénzzel bánni, vagyis nem a BF-fel volt a baj, hanem elfogyott a pénz. Nem véletlenül van leépítés a nagyonnagy bútoráruházban. A covid alatt milliókat hagytak ott az emberek, mostanra elfogyott minden pénz. Azért a boltban otthagyott több tízezer forintot megérzi mindenki.
-
törölt tag
válasz
erdey_a #42894 üzenetére
Én már pár éve nem direkt "bf" napon veszek, volt amikor kiderült nagyon jó döntés volt úgy sem lenne olcsóbb.. sőt még drágább is néha. Mennyi ideje van ez a Bf lassan 10 év?
Volt olyan reklám ahol kiemelkedő 20% kedvezményt reklámoztak#42900
érdemes lesz nézegetni majd az árakat -
törölt tag
válasz
foxymaci #42875 üzenetére
Ez elgondolkodtató, én is azokban a napokban rendeltem, és GlSnél 7 nap volt rá. Emagnál persze mindenki inkább oda kéri az ingyenes... lehet van logisztikai oka, de törölni egy rendelést ami átvételig sem jutott el...
* még a bf kezdetén volt olyanom, hogy már rég a helyi postán volt de senki nem jelezte, sem a posta, sem az emag... magamtól kérdeztem rá és meglepetésre ott volt a csomag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged