Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Nincs még új 5.0 qbit alpha?
-
Digidroid
aktív tag
Tegnap a változatosság kedvéért, a qbit. bezárása a gép hálózatkezelését ütötte ki, nem a modemet, mert odáig el sem jutott. Néztem kb. 20 percig az értesítési területen a qbit. leáll üzenetet majd eltűnt, de a gép leállítását továbbra is megakadályozta. A háttérben még mindig futott, azután kilőttem és restart.
Azért látok jó néhány olyan hozzászólást, hogy router beüzemelése után újra kell indítani a modemet, mert belső hálózat van, de internet elérés nuku PL: 1, 2,
Vajon miért, és miért csak routeren keresztüli internet elérésnél jön elő ez a hiba? -
aram01
nagyúr
Sziasztok urak, win11-hez milyen klienst ajánlotok?
Köszönöm -
UnSkilleD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #48984 üzenetére
nekem a mostani beállításokkal utp protokollal 8 és 9 ezer között van a kapcsolatok száma, amikor kilövöm a qbitet akkor azonnal felugrik maxra (16ezer)
-
woodworm
veterán
válasz
Laccoss #48991 üzenetére
Kábelmodemek esetében ez szokott az adminfelület elérési címe lenni. Router módban működik a szokásos 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 is.
Nálam nason futtatott qbittorrent esetén is ugyanezt csinálja (4 magos x86, OMV). Tehát biztosan nem oprendszer függő. Bár nekem nem jelentkezik a torrent kliens leállítása utáni internet kapcsolat vesztés. Az mindig videózás közben jön. Lehet az youtube vagy bármelyik streaming szolgáltató.
-
Laccoss
addikt
válasz
woodworm #48990 üzenetére
Abból, hogy be akart lépni a menübe, és ugye a 192.168.100.1 próbálta betölteni. De akkor ez kábelnetnél másképp működik, ahogy intruder2k5 kifejtette.
Ilyen problémával régebben a win7nél volt, hogy a default half open tcp kapcsolatot elhasználta a kliens, az eredmény ugyanez volt. Azóta viszont a windowsok már nem használnak ilyen korlátot, lehet ki kellene próbálni másik operációs rendszerrel, vagy másik klienssel. De én megnézném azt is, hogy a router omlik össze, vagy csak a gép és a router közti kapcsolat nem jön létre, mondjuk más eszköz zavartalanul használja a netet?
-
válasz
Intruder2k5 #48987 üzenetére
A router számon tartja a NAT miatt a kapcsolatokat, úgy egy bridge modem csak csomagokat lát, nem kapcsolatot.
Ettől még egy switchet is túl lehet terhelni, és lehet webes felülete is, nem ez az ellentmondás. Nekem is kábel modemem van, webes felülettel, bridge módban.
-
válasz
lionhearted #48983 üzenetére
Kábelnet esetén a gateway admin felülete elérhető bridge módban is, lehet nézni DOCSIS jelszinteket, meg néhány más diagnosztikai adatot.
-
Laccoss
addikt
válasz
lionhearted #48983 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy bridge módban van.
-
válasz
UnSkilleD #48946 üzenetére
Valószínű, hogy ez csak a több ezer futtatott torrented miatt van, mert én most 20 darab torrenttel nem tudtam ezt reprodukálni. A kliens qBittorrent 4.5.5 64bit. Próbáltam úgy is, hogy bezárás előtt nyomtam egy kényszerített újrajelentést, majd torrentek leállítása és kilépés, aztán úgyis, hogy csak torrentek leállítása és kilépés, és végül úgyis, hogy simán csak bezártam a klienst a torrentek leállítása nélkül. A tesztek közt 8-10 percet mindig ment a kliens, és néhány aktív torrent mindig volt, mielőtt bezártam a klienst. Mai letöltések, szóval még aktívak. Közben a routerben figyeltem a nyitott kapcsolatok számát, ami alapesetben a futó kliens mellett 4600-4800 körül ingadozott (más laptop, tablet, és telefonok is vannak a routerre csatlakozva, és közben maga a router is futtat torrent klienst), és a torrentek leállításakor, illetve kliens bezárását követően ez mindig 4800-5000 köré ugrott fel, tehát nem számottevő a változás. Nagyságrendileg ~200 új kapcsolat jött létre olyankor, amik viszonylag hamar le is záródtak, és a bezárt kliens mellett 4000-4100 körül stabilizálódott a számuk. qBittorrent-ben nekem is elég szerényre vannak fogva a beállítások, bár nekem nincs gondom a nettel, igaz ez DIGI FTTH.
-
-
-
Digidroid
aktív tag
válasz
UnSkilleD #48966 üzenetére
Hát nem tudom, az utp letöltés közben ma nagyon megakasztott nálam mindent. Állandóan le-fel ingadozott a sebesség 0-2MB/s között. A háttérben folyó 50kb/s letöltés meg is szakadt mikor 0 volt az érték (több mint 4 órája írja a filejoker: website hiba: a letöltésed még nem fejezted be) úgyhogy nem is tudom folytatni. Az viszont igaz, hogy reggel mindig volt net, újraindítás nélkül.
Most egyenlőre az van, hogy újraindítottam a modemet és visszaálltam tcp-re, egyből maximális sebességre váltott torrent.
Egyenlőre nem tudom mi legyen, ha ez az 1 Gigás file lejön a filejokerről még kísérletezek vele. Viszont addig is nagyon várom a telekom 500/150 vagy az 1000/1000-es netet. Egyszer csak lesz itt is.. -
Kekmen
senior tag
A RARBG megszűnésével keletkezett egy űr, legalábbis a saját torrentezési szokásaimban.
Most akadtam rá erre az oldalra, ami nagyban hasonlít a saját releasekkel, vegyes tartalommal, egész jó felhasználói számmal. Hátha más is keresett egy hasonlót: [link] -
zsolt_64
senior tag
válasz
mgTerminator #48970 üzenetére
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
Utolsó frissítés: 2023. június
[link] -
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
Új routert kellene vásárolnom, mert a jelenlegi szolgáltatós router (azt hiszem linksys velop 6) elég fapados beállítások terén.
Milyen márkát és típust tudnátok ajánlani ami jó Torrentre, Plex szerverhez és tudja a WiFi 6-ot? Esetleg előny ha létezik hozzá jelerősítő is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kona005 #48967 üzenetére
Az aktivitás menüben szépen írja, hogy melyik torrent esetében még mennyi a seed kötelezettség, persze lehet részletekben is szépen elszámol minden másodpercet. A 48 óra az alap, amihez még a méret alapján hozzáadódik bizonyos idő.
"A minimum seedidő 48 óra, amihez még hozzáadódik a letöltött adatmennyiség GB-ban számolt méretének 0.4-szerese órában, illetve az imént említett torrentenkénti aránnyal dinamikusan csökken." -
kona005
senior tag
válasz
Milka 78 #48954 üzenetére
Elsosorban azert erdekel mert nem szeretnem hogy kitiltsanak, amugy nem mondanam jo torrenteknek nagy resze torok sorozat amit a baratnomon kivul senki nem nez szerintem
van benne ertelmes is, film, jatek, nalam nagyon keveset megy a gep, hetvegen inkabb csak.
48 ora seedben tartas az reszletekben is lehet?
Egyebkent volt forgalom utana, par mb felment... -
Digidroid
aktív tag
válasz
UnSkilleD #48953 üzenetére
Ma reggel volt net, de máskor is előfordult, hogy nem hasalt el a modem,núgyhogy még egyenlőre semmi nem biztos, most 100-ra vettem fel a kapcsolatok számát, mert azért 22-es feltöltéssel nem lehet nagyon legénykedni.
Azt jól látom, hogy az utp protokoll eléggé visszafogja a letöltést?Szerintem elég látványos a grafikonon mikor váltottam vissza tcp-re., azután persze visszaállítottam.
Ez mennyire normális, vagy ez is valami speciális dolog? -
BBéci
legenda
válasz
ClioRS #48960 üzenetére
Például úgy, hogy 11:30 óta itt ülök a laptop előtt és dolgozgatok, de elfelejtettem rányomni a kliens ikonjára.
Az szóba sem jöhet, hogy egy 400000 forintos laptopot 0/24-ben járassak a seedelés kedvéért.
Vannak olyan filmjeim, amiket 14-15 éve seedben tartok.#48963Intruder2k5
Ezekkel tisztában vagyok, 15 év torrentezés alatt csak ragadt rám valami.
Csupán azt akartam jelezni, amit te is írtál, nem a torrentek száma a döntő, hiszen én 800 darabbal, ami 6 TB, 5-6000 között vagyok. Ez bőven megfelelő, semmivel nem lennék előnyösebb helyzetben ha 1000 alatti lenne a helyezésem. -
Ezer dologtól függ még, a torrentek darabszáma mellett is. Pl. az összes seed-ben tartott adatmennyiségtől, a regisztrációd óta eltelt időtől, az általad feltöltött (nem a seed-elt, hanem a feltöltött) torrentek számától, a futtatott torrentek átlag életkorától, stb. Szóval nem árt, ha a képletben nem csak egy-egy adat kiugró.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ClioRS #48960 üzenetére
Mondjuk ja, nekem is van jó pár +1 éves filmem. Nálam is 0/24-ben megy a gép, nem nagyon eszi az áramot sem és kb addig érdekel a helyezés ameddig reklám mentes vagyok.
Dragon3000 : Igen erre céloztam, hogy nem egy ördöngősség az egész, simán lehet feltölteni budget szinten is, ha 0 a feltöltés akkor valami ott nem stimmel.
-
ClioRS
őstag
Az hogy? Én 270-et, de már 100 körül benne voltam a top 1000-ben. Na nem azért mert ez menő lenne, csak ha már rajta van a vinyón akkor seedben tartom (0/24). Kb 2 hónapja már azt is beállítottam, hogy csak éjjel 4 órát legyen korlátlan feltöltés, egyébként pedig 1MB/s-re van korlátozva. Bár én elég régi filmeket is seedelek, lehet az dobja meg, nem nagyon tudom pontosan hogyan számolja ezt a rendszer.
-
Milka 78
nagyúr
Ezért írtam én, mert egy 40 torrentes fórumtársnak nem vagy viszonyítási alap 800 torrentel. Én 70-80 torrentel (kevés a 3tb hdd) azért közelebb állok hozzá ellenben az nem igaz, hogy 40 torrentel nincs feltöltés, ott valani nem gömbölyű.
Szerintem 40 torrentel is top 5000 mindenfajta görcsölés nélkül lassabb feltöltéssel mint az övé. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kona005 #48951 üzenetére
Nem tudom nálad mi van, de csak a Barbis filmekkel feldobtam 11gb-t a Magon kb 30 perc alatt, miközben folyamatosan letöltöttem 800-al.
80db torrentel top 1000-1500-ben lehet
lenni és az itteni fórumtársakhoz képest én full mazsola szinten űzöm az ipart (1000/300 net, 3tb-s P300 hdd, napi kétszer nézek rá az oldalra, nincs semmi auto letöltés, mindez egy filmnézős htpc-ben).
40 jó torrentel kizárt hogy zéró feltöltésed legyen. -
enginev3.0
félisten
válasz
kona005 #48951 üzenetére
40db torrent az nagyon kevés, tű a szénakazalban, vagy valami hasonló
autodl-lel xxx-et, 1 sec alatt berakja a kliens amint felkerül valami és úgy van esélyed seedelni, egyébként csak az említett több ezer torrentes megoldás ér valamit, de az is csak a délutáni / esti órákban hoz, reggel még azok sem igazán mennek
az autodl viszont szinte egész nap tud szépen hozni jó kategóriákra szűrve
-
kona005
senior tag
válasz
enginev3.0 #48944 üzenetére
beraktam kb. 40db torrentet most seedelni amiket még töröltem a hdd-ről, de 0B feltöltésem van még mindig? Technikai oka nem lehet ennek vagy ennyire nehezkesen megy fel?
Mit érdemes letölteni seed szempontjából? Amit sokan töltenek azt meg több ezren seedelik gondolom ott esély sincs visszatölteni -
tt_to
tag
válasz
enginev3.0 #48949 üzenetére
Köszönöm.
-
tt_to
tag
válasz
enginev3.0 #48937 üzenetére
Azért kérdeztem, mert itt a fórumon rákeresve a kifejezésre nem sok mindent találtam, és a napokban vettem észre a képen látható infót, azt gondoltam ez azért van mert 2 gépről is seedelek egyszerre és talán ezért, de akkor ennek a Multiuploader funkciónak egészen más jelentése van mint ahogyan azt én elsőre gondoltam? Tehát ez csak a feltöltőknél jelent "előnyt" vagy inkább hasznosságot, aki meg csak seed-elget, annak evvel semmi dolga nincsen?
-
Digidroid
aktív tag
válasz
UnSkilleD #48933 üzenetére
Na most nálam a torrent bezárása után jön elő a probléma, és csak abban az esetben, ha a routeren keresztül kapcsolódok a modemhez. Amikor közvetlen a modembe kötöm a kábelt nem jelentkezik a hiba. De megpróbálom lejjebb venni a kapcsolatokat 50-re és átállítom utp protokollra.
Ha jól emlékszem 2017-ben kaptam a jelenlegi modemet, de az állandó gondok a upc-s szoftver vodásra történő cserélése után kezdődtek. Jelenleg router módban gyakorlatilag torrentel használhatatlan, csak modem módban lehet használni a torrent futtatása mellett. -
kona005
senior tag
válasz
enginev3.0 #48942 üzenetére
Igen, valami mást néztem [DHT] [Pex] [LSD] ezeknél írja hogy letiltva, sh ott működik a pronál meg frisstes vagy mit ír.
Nem gondoltam hogy ez ilyen macerás.
[Ez még aktuális?] -
kona005
senior tag
válasz
enginev3.0 #48940 üzenetére
Azt vettem észre hogy a Trackerek fül alatt. az összes torrentnél amit nem tudok vissza tölteni az URL állapotnál az írja hogy letiltva ennél a torrnetnél, az üzenetnél pedig hogy ez egy privát torrent.
Más hogy tud visszatölteni több TB-ot?
-
kona005
senior tag
válasz
UberMutant #48938 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ide töltök vissza! Igaz nem túl sokat 1mb/s de elindul legalább, nCore-ra vajon miért nem sikerül vissza töltenem?
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Nekem nem nagyon sikerülni seedelni semmit és nem tudom hogy mi lehet az oka ezért szeretnék segítsésget kérni.
Akármilyen torrentet töltök le, 0B van belőle van visszatöltve, látom hogy fut a seed a programban és az oldalon is de nincs adatforgalom felfelé.
Telekomos 1000/1000 internetem van.
Tudna valaki segíteni? -
tt_to
tag
-
Winne
nagyúr
Urak egy ideje úgy van a torrent kliens beállítva, hogy ugyanúgy ssd-re töltsön, csak betettem két külső hdd-t is és oda átmozgattam kb 100 db torrentet, így a korábbi kb 50 db helyett most kb 150 db-ot futtatok. Azóta hiába ugyanúgy az ssd-re töltök, jóval kevesebb megy vissza egy-egy friss torrentből ugyanúgy rss-t használva.
Mi lehet a baj? Nem gondolom, hogy túl sok a torrent.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
Digidroid #48930 üzenetére
én is hasonló cipőben járok/jártam miután a régi technicolor (broadcom chip) modemet lecserélték egy fos intel puma chipes-re (mindegyik jelenleg a vodafonenál használható modemben ez a chip van, ha jól tudom) kb 2 évvel ezelőtt
ezek a puma chippel szerelt modemek hw/firmware hibásak gyárilag, elég jól dokumentált a dolog
na most az én helyzetem annyiban nehezebb, hogy én nem kb 100, hanem 4ezer torrentet futtatok állandóan
régebben naponta 10szer kellett újraindítani a modemet mert kifagyott állandóan, volt több csere
az eddigi megfigyeléseim és kísérleteim alapján a puma modemek nagyon érzékenyek a tcp kapcsolatok számára
az egyik dolog, ami javított rajta, hogy áttértem csak utp protokoll használatára ami udp alapú és nem szemeteli tele a modemet tcp kapcsolatokkal
másik dolog a kapcsolatok számának drasztikus csökkentése, nálam mindössze 50 a global max, de nyilván lehet vele kísérletezni
most így hetente kb 1szer kell újraindítani kifagyás miatt szóval nem múlik el a gond de sokat javult
-
Digidroid
aktív tag
válasz
enginev3.0 #48931 üzenetére
Igen..
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A Vodafone topikból irányítottak a Otthoni hálózat és internet megosztás, de gondoltam itt is felvetem a problémám hátha ti tudtok valami megoldást.
Adva van:
Modem: CBN CH7465LG-LC Firmware: CH7465VF-NCIP-6.15.20.3-GA-NOSH
Router: TP-Link Archer AX55 AX3000 Firmware: legfrissebb
Amióta a routert beüzemeltem a következő hiba jelenséget tapasztalom: azt követően, hogy a torrent klienst bezárom, az internet kapcsolat megszűnik, az internet jelző led pirosan világit a modemen (Az útválasztó internetes portja csatlakoztatva van, de az internetes szolgáltatás nem érhető el.)
A belső hálózat látható, a rácsatolt összes eszközt elérem, de a modem teljesen megadja magát, a router megkerülésével közvetlen a modemre csatlakozva sem érhető el a hálózati kapcsolat.
A router használatba vételének megelőzően nem lépet fel ez a hibajelenség, cserébe torrent használata mellett nagyon instabil volta modem router módban, gyakorlatilag használhatatlan. Erről bővebben itt írtam, ere javasolták a modem bridge módba történő használatát és a saját routert.
A vodafone topikban itt írtam bővebben a fenti problémáról.
Ezen hibán kívűl minden tökéletes, semmi más hibajelenséget nem tapasztalok a router tökéletesen teszi a dolgát.Amit eddig próbáltam, de nem segített:
- Router firmware frissítése
- Modem/Roter közötti kábel ellenőrzése/cseréje (cat6)
- Modem alaphelyzetbe állítása (ezután ismételten inaktiváltam rajta a router módot)
- Router újraindítása, a hiba fellépését követően
- Router gyári alaphelyzetbe állítása
- Áramlásvezérlő kikapcsolása a routeren (Hálózat/LAN)
- Más DNS használata (Google)
- A qBittorrent felfrissítése a legfrissebb verzióra (qbittorrent v4.5.5 x64)
- Kapcsolat felvétel a szolgáltatóval (A routerrel lesz a gond választ kaptam). Ami egyébként mindig tökéletesen működik, és bármikor pillanatok alatt tudok hozzá kapcsolódni mint wifi-n mint utp-n, nem úgy mint a modemhez, amely menüjének eléréséhez mindig hosszasan kell várakozni.Egyetlen dolog ami eddig működik:
- A modemet minden alkalommal újra indítom a torrent bezárását követően.Az internet típusa: 500/22
Jelenleg a futtatott torrentek száma: 102
Globális kapcsolatok száma: 500 majd 200, jelenleg 100-ra van állítva.Esetleg, ha van valakinek valami tippje, hogy mitévő legyek, illetve mit állítsak be a routeren vagy a torrent kliensen, hogy ez az egész ismételten normálisan működjön anélkül, hogy állandóan újra kelljen indítanom a modemet a nap végeztével, azt nagyon megköszönném.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cs1csó #48923 üzenetére
Ha beáll egy szerveres gyors kapcsolattal ssd-vel, akkor lehet, hogy mire végez a letöltéssel már 100-as aránya van, ettől még nem csal csak lassú volt a feltöltő, így a szerveres szolgálta ki szinte az összes többi letöltőt. Maradjunk annyiban itt egy hülye kis gyerek sértve érezte magát, hogy más elveszi a feltöltését.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #48919 üzenetére
Az "aránycsalás" mint fogalom nics kifejtve, de ezeket találtam kicsit "gumi" szabály de talán emiatt:
Vezetőségi engedély nélkül sebességéhez mérve aránytalanul nagy mennyiségű torrentet tölt fel egyidejűleg.
Vagy talán:Egyszerre feltölthető adatmennyiség
Az egyszerre feltölthető torrentek együttes mérete, amit még nem töltött le legalább 3 másik felhasználó. Az egyszerre feltölthető adatmennyiség függ a feltöltő feltöltési sebességétől és seedelési szokásától.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cs1csó #48920 üzenetére
Minden értelmes oldalon beállhatsz seedbe, ha megvan a torrent tartalma. Tegyük fel ha van szerverem ahova leszedem és seedelem, majd a szerverről leszedem a gépemre és onnan is seedelem, akkor ez nekik már csalás? Pedig letöltöttem az adatot arról a torrent oldalról. Inkább csak a moderátornak fájt, hogy más is seedeli, így nem lesz annyi feltöltése, mint amúgy. Az ilyen fos oldalakért nem kár, ha megszűnik és idővel megfog, ha kibasszák azokat, akik életben tartanák a torrenteket.
-
nsban
tag
válasz
Hát ma is tanultunk valamit...
-
Cs1csó
titán
válasz
Átnézem a szabályzatot de tippre: az oldalról nem töltötted le az a torrentet korábban. Tehát csak feltöltést generálsz.
-
nsban
tag
válasz
tibaimp #48912 üzenetére
Na ma reggel teszt jelleggel beálltam seedelni a Z-n egy "moderátor" által feltöltött torrentbe, még csak egyedül seedelte, beálltam másodiknak. KB fél óra múlva ki voltam tiltva. "Indok: Ipari mennyiségben elkovetett folyamatos Arány csalás !!"
K.rva nagy fos az az oldal amúgyis, nem nagy veszteség.Szerintem valami izmoskodó tinik üzemeltetik..
-
Cs1csó
titán
válasz
tibaimp #48912 üzenetére
Ritkán, de szoktam én is, de úgy tudom ez egyáltalán nem tiltott. Tehát ha van egy XY csapattól egy tartalmad amit seed-elsz egy oldalra beállhatsz vele egy másikra is.
Szerintem ez segítség, főleg ha kevés a seed-er.
Én kevés torrentet tartok csak életben (a fő oldalamon ez épp elég hogy még benne maradjak az "elit" kategóriában) de azok nagy része a szívemhez nőtt tartalom és fontosak, hogy elérhetőek legyenek még akkor is ha hónapok óta nem töltötte le tőlem senki, sajnos mióta - újfent - NAT mögött vagyok még nehezebb hozzám csatlakozni de nem tudok jobb opciót. (csak a FIX IP-t ajánlották fel havi 3,5k HUF-ért de nekem erre nincs éves szinten 42 ezer forintom Ennyiből lehet tudnék bérelni seed servert is pár TB-al és onnan húznám át a dolgokat amit oda letöltök és akkor a gépen sem kellene futtatni torrentet gyakrabban ki is kapcsolnám kevesebbet menne)
Már egy ideje sejthető volt, hogy lesz Telekom optika is de ha jól tudom ők csak IPTV-vel adják (IPTV = plusz egy doboz a tévé alatt azaz STB kell mellé ami simán megeszik 5W-ot óránként ami évesz szinten 40kW fogyasztást generál, nem tudom, ezt most mennyivel kell szorozni de ha 36 forinttal akkor is 1400Ft elégetése fölöslegesen mert DVB-C megoldással is tolhatnák. )
De legalább náluk megoldható, hogy kivegyenek a NAT mögül (mert richtig oda tennének induláskor, amúgy ha átmegyek azzal kezdem, hogy letisztázom akár írásban, hogy azonnal kivesznek NAT mögül és nem is tesznek oda vissza, mert különben az egyetlen olyan opció is elvész ami miatt váltani szeretnék) -
tibaimp
nagyúr
válasz
zsolt_64 #48909 üzenetére
Őszinte lesztek, nem néztem, hogy mikor álltam be egy-egy seed-be, de sanszos, hogy többet töltöttem fel, mint a feltöltő. Nem azért, hogy most itt fényezzem magam
, nem tudom mennyire ismered az oldalt, de elég sok "sárga, meg piros csíkos" torrentet hoztam fel a zöld tartományba...
Az a fura, hogy egy időben, pár éve, még Helper is voltam az oldalukon, de aztán a munkám miatt, nem tudtam annyit foglalkozni az oldallal, így leváltottak. Na, mindegy...elengedtem....
-
zsolt_64
senior tag
válasz
tibaimp #48908 üzenetére
Én is csinálok ilyent rendszeresen több oldalon is, és eddig semmi retorzió nem ért. Az jutott eszembe hogy nem akkor álltál be így seedbe amikor még az eredeti feltöltő nem érte el a 100%-ot ? Mert ha igen akkor jól beelőzted.
Lehet ezt nézik aránycsalásnak.
Én mindig alkalmaztam amikor már sok 100% os seeder volt... -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #48898 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy ez, amit csináltam, ebben a formában, engedélyezett. Ráadásul más is járt így: [link] szóval az oldaluk szarul számol vagy ilyesmi. Csak ezért nem a tagokat kellene kirugdosni, szerintem....
-
Kekmen
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #48902 üzenetére
Próbálok a kajás példánál maradni, hogy megértsd.
Ha Marika néni ételt oszt a hajléktalanoknak egyedül és odamegyek egy kondér levessel és én is elkezdem osztani nekik, akkor szerinted a szeretetszolgálat elzavar, hogy ne osszak? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hülyeségeket beszélsz.
-
Imi1981
veterán
válasz
A legtöbb torrent oldalon (ncore-on nem emlékszem) le is van írva a szabályzatban, hogy ilyet nyugodtan lehet csinálni!
Pl egyik torrent oldal wiki-ből másolva :
Ha más forrásból megszereztem valamit, tudom ide seedelni?
Mivel általában mindenhova ugyanaz a release kerül fel, a fájlméret és a fájlok neveinek egyezése esetén természetesen lehet seedelni. Ehhez töltsd le a torrent fájlt az oldalról, a kliensnek add meg a letöltött könyvtárat. Ellenőrzés után már seedeli is (esetleg valamennyit még mellétölt).
Most nem olvastam végig az összes torrent oldalon amin fent vagyok, hogy biztosan így van e de szerintem ez mindenhol engedélyezett. Emlékszem rá, hogy olvastam mindegyiken régebben. -
Pokesz007
senior tag
válasz
Mi benne a sunyiság?
nCore ott se szabad beállni spontán segíteni az embereknek adogatni a dolgokat? Fura nézet,ne haragudj.
-
Cs1csó
titán
válasz
Volt hogy moziba is vittem Coca-Cola-t mert ott csak Pepsi-t árultak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest