Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz UnSkilleD #48946 üzenetére

Valószínű, hogy ez csak a több ezer futtatott torrented miatt van, mert én most 20 darab torrenttel nem tudtam ezt reprodukálni. A kliens qBittorrent 4.5.5 64bit. Próbáltam úgy is, hogy bezárás előtt nyomtam egy kényszerített újrajelentést, majd torrentek leállítása és kilépés, aztán úgyis, hogy csak torrentek leállítása és kilépés, és végül úgyis, hogy simán csak bezártam a klienst a torrentek leállítása nélkül. A tesztek közt 8-10 percet mindig ment a kliens, és néhány aktív torrent mindig volt, mielőtt bezártam a klienst. Mai letöltések, szóval még aktívak. Közben a routerben figyeltem a nyitott kapcsolatok számát, ami alapesetben a futó kliens mellett 4600-4800 körül ingadozott (más laptop, tablet, és telefonok is vannak a routerre csatlakozva, és közben maga a router is futtat torrent klienst), és a torrentek leállításakor, illetve kliens bezárását követően ez mindig 4800-5000 köré ugrott fel, tehát nem számottevő a változás. Nagyságrendileg ~200 új kapcsolat jött létre olyankor, amik viszonylag hamar le is záródtak, és a bezárt kliens mellett 4000-4100 körül stabilizálódott a számuk. qBittorrent-ben nekem is elég szerényre vannak fogva a beállítások, bár nekem nincs gondom a nettel, igaz ez DIGI FTTH.

Új hozzászólás Aktív témák