- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
Hoopsz magos tracker műxik ? (N/A nincs ilyen ismert állomás... az összesnél)
-
törölt tag
Tudtok valami rarbg alternatívát?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
tasiadam #48393 üzenetére
N3700 8GB Asrock volt az előző htpc-m fullHD(1080) ban simán vitte a filmeket + torrent(2TB seedelés) + böngészés W10 alatt.
Mindezt nonstop.
Most van benne 1 kis ssd azon w10 az asszony nézi rajta a filmeket kábeles hálózati megosztáson keresztül + böngészés....
HDR és x265 - t nem tud -
válasz
Intruder2k5 #48392 üzenetére
Köszi!
Nálam annyi a könnyebbség, hogy az egyiket csak belülről, másikat csak kívülről akarom elérni.
A külső lehet pl. transmission egy remote klienssel, a másik meg bármi, ami csak tetszik. -
tasiadam
veterán
Udv
Masik gepre koltozok a hibas NIC miatt, ami egy kemeny 6 wattos N3700. 4 mag, blablabla. Eleg lehet egy plex/jellyfin ala 2 mag, ha nincs transcoding? Vagy az csak akkor van, ha raeroltetem, hogy minden fix felbontason menjen, vagy minden esetben tortenik? Az elozo gep rohogve birja/birta.
-
Valami minimális mértékben biztos jobban terheli, hisz idle is használ valamennyi erőforrást a processz, de azt gondolom a lényegi része nem ezen múlik, sokkal inkább a futtatott torrenteken, azoknak meg mindegy, hogy hány kliensben futnak. Arról nem is beszélve, hogy ha csak ilyen megoldás van, akkor választani se nagyon tudsz, vagy ez, vagy semmi.
Szóval én úgy oldottam meg, hogy a qbittorrent-nox binárist lemásoltam két példányban, a felhasználók nevével megtoldva, tehát pl. qbittorrent-nox-intruder2k5 és akármi... Ugyanígy megdupláztam az init scripteket is, és mindkettőnek saját külön konfigja is van. Értelemszerűen a kliensek és webui-k is más-más portot használnak.
Annyi vele a kényelmetlenség, hogy amikor frissítés érkezik, akkor a binárisokat manuálisan újra felül kell írni a friss verzióval, mert ugye az opkg update csak a qbittorrent-nox file-t frissíti, ami nálam nincs is használatban.
-
boruzs
csendes tag
válasz
Dragon3000 #48390 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor nem törlöm őket, egyébként megy a feltöltés rendesen csak azt hittem valamiféle hiba miatt van így.
-
válasz
Intruder2k5 #48387 üzenetére
Ez nem terheli jobban a hardvert, mintha egy torrent futna több torrenttel?
Ha nem számottevő, akkor de, jó úgy is. -
-
Sziasztok!
Létezik olyan torrent progi, ami több felhasználós és van remote felülete?
Mindegyik felhasználó csak a saját listáját látja, és mindegyiknek saját letöltési mappája van.
Egy debian alapú (OMV) szerveren lenne jó futtatni.Köszi!
-
Laccoss
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz
Intruder2k5 #48380 üzenetére
Sima Bittorrentet használok.
Most úgy néz ki, hogy egy leírás alapján sikerült megoldani.
Köszi! -
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #48380 üzenetére
Elméletileg a bittorrent ugyanúgy működik, mint az utorrent. Ott működik a megfelelő appdata könyvtár mentése és visszatöltése.
-
totron
addikt
válasz
bombibmw #48377 üzenetére
A trackeren kinézed a teljesítendők listájából - egyszerűbbnek tűnik a 2 felsorolt ha mellett.
Különben még mindig állítom, hogy aki 30 napos letöltésmegvonást kap, annak a teljesítendők 1 kerek hónapig nem látszanak, illetve el is tűnnek örökre, de a lényeg, hogy be lehet így gyűjteni +1 h'n'r-olt hónapot ha egybeesik kliensváltással, reinstallal, gépváltással a dolog, hiába van meg a hajlandóság.
-
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #48378 üzenetére
Ha van appdata mentése.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Teljes Win újratelepítés után hogyan tudom visszarakni a még visszatöltendő torrenteket Bittorrentbe?
Köszi a választ! -
totron
addikt
válasz
enginev3.0 #48358 üzenetére
Ráfért... Még így is lomha. Jó sokaknak megfelel ehhez képest (amit nem értek, de mindegy).
(#48360) TeeJay, alphát nem teszünk fel, az coming soon kategória. Neked aztán van lelkesedésed.
(#48368) makoss a mininova megnyekkenését idézi fel bennem ez most.
-
törölt tag
Ok.ru azonnal felértékelődött.
-
mpo
veterán
Amit az nmagon nem találtam, azt a rarbg-n kerestem és néha-néha találtam.
Dél-koreai filmeknél sokat sehol sem találtam.
Kértem és kaptam ismerőstől meghívót az avistaz oldalra, ott lejött sehol máshol nem található film nagyon gyorsan, tegnap este hat film.
Töröljem-e a rarbg-s letöltéseimet (akár kész, akár elakadt állapotban van)?
Az avistaz szigorúnak tűnik, nem tudom hány óra seed kell, ha nem viszik. -
törölt tag
Sziasztok!
Tracker ajánlást lehet kérni vagy az tiltott a topikban?
-
nCore karbantartás van? Remek még várok egy órát.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #48361 üzenetére
Akkor majd nyilatkozik valaki aki 4.5.3-at használ
Nálam bőven jó az alpha -
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #48358 üzenetére
4.6 alpha1 megy nálam is, az már legújabb libtorrent 2.x-en fut és nem látok gondot
4.5.3 és már megkapta az új libtorrentet? -
Winne
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48351 üzenetére
Érdemes frissíteni? Én a 4.3.9-en maradtam, mert anno olvastam, hogy utána "rosszabb teljesítményű" lett a kliens. Ez bullshit?
-
enginev3.0
félisten
Monday May 29th 2023 - qBittorrent v4.5.3 and v4.6.0alpha1 release
qBittorrent v4.5.3 and v4.6.0alpha1 were released.
NOTE: macOS builds are self-signed now. It should help with macOS permissions dialogs.
v4.6.0alpha1: There are a lot of changes but a changelog isn't compiled at the moment. It will be provided in later releases. Also, only the Qt6 version will be available for Windows. For the source code look at the release-4.6.0alpha1 git tag.v4.5.3 changelog:
BUGFIX: Correctly check if database needs to be updated (glassez)
BUGFIX: Prevent incorrect log message about torrent content deletion (glassez)
BUGFIX: Improve finished torrent handling (glassez)
BUGFIX: Correctly initialize group box children as disabled in Preferences (thalieht)
BUGFIX: Don't miss saving "download path" in SQLite storage (glassez)
BUGFIX: Improve logging of running external program (glassez)
WEBUI: Disable UPnP for web UI by default (glassez)
WEBUI: Use workaround for IOS file picker (DivineHawk)
WEBUI: Work around Chrome download limit (Chocobo1)
WEBUI: Improve 'exporting torrent' behavior (Chocobo1)
WINDOWS: NSIS: Add Slovak translation (Christian Danížek) -
woodworm
veterán
válasz
Makifeju #48348 üzenetére
Szerintem az utorrent viselkedését veszed alapul és tévúton jársz. Bárhonnan nyitod meg a .torrent fájlt, a qbit elmenti magának az appdata megfelelő könyvtáraiba. Innen használja és törli, ha törlöd a feladatot. Tehát amit az alkalmazás használ te nem is látod. Ha a betöltött .torrent fájlra nincs szükséged, akkor töröld nyugodtan.
Akkor van ez alól kivétel, ha a qbit programkönyvtárába készítesz egy profile alkönyvtárat, akkor oda menti a saját könyvtárstruktúrájában. -
Makifeju
tag
válasz
woodworm #48345 üzenetére
Köszönöm a válaszod,ezt láttam én is.
De mint ahogy írtad te is,ez egy másolat lesz,vagyis az eredeti marad ott ahol eddig gondolom.
Nekem viszont nem kell róla másolat,magát a .torrent fájlt akarom hogy x mappába kerüljön az öszes,és ne halmozódjanak a többi dolog között. -
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Qbit-hez milyen Chrome extensiont-bővítményt használtok?
Olyat keresek amiben be tudom állítani, hogy a letöltéskor adott alkönyvtárba tegye a torrentet.
Köszönöm. -
woodworm
veterán
válasz
Makifeju #48344 üzenetére
Engedélyezed a következő opciót és adsz neki érvényes útvonalat.
Beállítások>>Letöltések>>.torrent fájlok másolása ide:Viszont ez egy másolat lesz, a qbit a későbbiekben nem használja és nem aktualizálja. Tehát törléskor ott fog maradni. Ha már nincs rá szükséged, neked kell törölni.
-
Makifeju
tag
Kérdés:
Qbittorrentben hogy tudom beállítani hogy a letöltött dolgok torrent fájljait berakja egy x mappába? Utorrentben anno megcsináltam,itt valahogy nem jön össze. -
zsolt_64
senior tag
válasz
ggg666 #48337 üzenetére
Gyakorlatilag minden 2.5 ös merevlemez már évek óta SMR-es röviden úgy néz ki hogy tányéronként tudnak 1 TB-ot, de csak SMR-el. Nekem SATA csatlakozással van, de néha 4MB/s re lassul a letöltés, és közben fennakad a film amit nézek. szóval torrentezni nem a legszerencsésebb választás.
Ja és +1 hogy WD lemezeknél ki lehet adni a trim parancsot rá, és ekkor javul az írási sebesség, főleg nagyobb törlések után. Sajnos Seagatre nen nem vonatkozik... -
ggg666
őstag
válasz
Pandimakaay #48336 üzenetére
keress rá most nem tudom elmagyarázni, a lényeg, hogy smr es winyók íráskor belassulhatnak!!!
nézz szét itt is:
https://nascompares.com/answer/list-of-wd-cmr-and-smr-hard-drives-hdd/
itt van elements winyó smr-es 2tb-os
WDElements WDBU6Y0020BBK 2TB SMR
WDElements WDBJRT0020BBK 2TB SMR -
ggg666
őstag
válasz
Pandimakaay #48334 üzenetére
Wifi helyett mindenképp kábelen tölts ha van rá lehetőség!!!
Simán, főleg, ha smr a winyó! milyen külső winyó ez?
SMR winyók íráskor belassulnak!!! -
ggg666
őstag
válasz
Pandimakaay #48332 üzenetére
Sokminden pl. ha hdd-re töltesz főleg, ha smr winyóra, wifin vagy kábelen töltesz-e?
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok vodas 1000es netem van, elotte digis volt. Ugyanazzal a problemaval szembesulok, hogy ugral fel le a letoltesi sebesseg. De leginkabb nagyon alacsonyan van. 2-5-10 mb/s en porog. Van hogy teljesen lemegy nullara is. Torrent beallitasokon mar vegigmentem. Mi a fene lehet a problema? Koszonom elore is az otleteket.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Qbittorrent Webui-n hogyan lehet kikapcsolni a jelszókérést?
A "Hitelesítés mellőzése a helyi gépen lévő klienseknél" valamiért nem működik, azaz mindig jelszót kér. -
Winne
nagyúr
Egy ideje futtatjátok a bizniszt ahogy látom.
-
Winne
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48324 üzenetére
Valóban, köszi.
-
Winne
nagyúr
Magon melyik oldalon látszik mennyit töltöttem le?
-
Dragon3000
nagyúr
Win7 esetében is felhasználói név, elvégre ha több felhasználót is használsz a gépen, akkor ott azok a felhasználói nevek fognak szerepelni és szépen azokba teszi be a telepített szaroknak a dolgait. Attól, hogy ugyanazt állítottad be gépnévnek még ott nem a gépneve fog szerepelni.
-
flesh
tag
válasz
Dragon3000 #48318 üzenetére
Modjuk nálam, WIN7 oprendszeren, a gépnév!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jackie_Chan #48319 üzenetére
Torrentekkel resume fájlokkal együtt
-
Jackie_Chan
senior tag
Flesh: és elég ezt a resume.dat-ot lementeni vagy az egész könyvtár kell?
-
flesh
tag
válasz
Jackie_Chan #48315 üzenetére
c:\Users\x\AppData\Roaming\uTorrent\
itt található a resume.datx a gép neve!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jackie_Chan #48315 üzenetére
Vagy a local vagy a roamingba lesz egy utorrent mappa
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
enginev3.0 #48314 üzenetére
Lehet én vagyok a balfék,de ott nem találtam!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jackie_Chan #48313 üzenetére
Appdata mappában
-
Jackie_Chan
senior tag
Hali!
A Utorrent seed tartalmát hol tudom elmenteni ,hogy win reistallnál ne kelljen újra hozzá adogatni egyesével?
-
totron
addikt
A múltkor tárgyalt .nfo-s megoldás most jól jönne, de úgy fest nem értem a dolgot, hiszen a kliens a torrent eredeti tartalmát akarja tető alá hozni, vagyis a hiányzót is töltené.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #48307 üzenetére
-
Cs1csó
titán
Üdv, na visszatettek NAT mögé. Mit is kell mondani: publikus dinamikus IP címet kérek/ vegyenek ki a NAT mögül?
(amúgy 3 éve, bekötés után is felhívtam őket nem tudom mit mondtam pontosan de lehet csak simán annyit hogy vegyenek ki NAT mögül de végül FIX IP címet adtak, erre két hete hívtak hogy ha továbbra is kell a fix ip akkor az havi 2500ft lesz
mondtam hogy kösz nem. Vártam minden nap ellenőriztem és végül hétfőn már más ip-m volt és persze port check oldal zárt portot mutat
)
-
Winne
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48304 üzenetére
Ez volt a gyanúm, mostanában állt helyre.
-
Winne
nagyúr
Urak létezhet, hogy a passkeyem csak úgy fogja magát és megváltozik?
Pár órája hiába futtatok torrenteket, az oldal nem mutatja, hogy bármit is seedelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest