- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
Digidroid #48930 üzenetére
én is hasonló cipőben járok/jártam miután a régi technicolor (broadcom chip) modemet lecserélték egy fos intel puma chipes-re (mindegyik jelenleg a vodafonenál használható modemben ez a chip van, ha jól tudom) kb 2 évvel ezelőtt
ezek a puma chippel szerelt modemek hw/firmware hibásak gyárilag, elég jól dokumentált a dolog
na most az én helyzetem annyiban nehezebb, hogy én nem kb 100, hanem 4ezer torrentet futtatok állandóan
régebben naponta 10szer kellett újraindítani a modemet mert kifagyott állandóan, volt több csere
az eddigi megfigyeléseim és kísérleteim alapján a puma modemek nagyon érzékenyek a tcp kapcsolatok számára
az egyik dolog, ami javított rajta, hogy áttértem csak utp protokoll használatára ami udp alapú és nem szemeteli tele a modemet tcp kapcsolatokkal
másik dolog a kapcsolatok számának drasztikus csökkentése, nálam mindössze 50 a global max, de nyilván lehet vele kísérletezni
most így hetente kb 1szer kell újraindítani kifagyás miatt szóval nem múlik el a gond de sokat javult
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest