- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
hroberto #20231 üzenetére
Én windowson csak keveset használtam, azelőtt pár nasom volt, amin futott, de ott az arm procik gyorsan megfekszenek
Egyébként elég kedvelt kliens, szóval sok gond nincs vele, beállításokkal sem kell sokat játszani, van gui, telefonos app, és minden hozzá. szerethető.
De viszont a lemezre kiírása utorrentnek szerintem jobb, mert ha nagyobb sebességgel töltesz transmissionnal, akkor sokszor észre lehet venni, hogy a gui csak pörög pörög, de nem frissül, majd 1-2-3 másodperc után újra észhez tér, de ezt egy letöltés alatt elég sűrűn eljátssza.SSD-t szerintem jobban kíméli, bár azt nem tudom mekkora szeletekkel dolgozik
Ram fogyasztása egyébként nem sok
Ha megnézed egy forgalmas torrent adatlapját, látható, hogy a kliensek elég nagy része Transmission, szóval nem lesz gondod vele
Kár hogy a fejlesztése leállt
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest