Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
valaki világosítson pls fel, hogy a btc árfolyam mérete miért befolyásolja mtgoxon a kifizetések idejét?
előzmény, hogy ne kelljen vissza lapozni:
avítani fogják ha a bejövő usd - kivont usd arány számukra kedvezően alakul
amíg az árfolyam nő (beraksz 300 usdn s két nap múlva 400 usd a bitcoin és - még ha egyenlő arányú - vannak tranzakciók akkor ez gondot okozhat...Értem én, hogy nő az ár, de amíg én eladom az 1db btc-met 500$-ért míg günther megveszi azt annyiért, és mtgox leveszi a jutalékát és átulja számomra a pénzt.
oké, hogy ha modnjuk 1$-ért vettem a btc-met akkor elég nagy a rés rajta de mtgoxot ez nem kéen, hogy érintse, hisz nem ő teszi bele a különbözetet hanem günther, tehát ilyen szempontból számukra mindegy kéne, hogy legyen az árfolyam amíg van aki elad és van aki megvesz (ha nincs elegendő vevő, úgysem tudom kinek eladni).
Szóval valaki világosítosn fel pls, mért hibás a fenti elgondolásom?
Másik bezsélgetésemben is felmrült ez, sajnos választ nem kaptam erre a kérdésemre, de beszélgető partnerem szerint, mivel mtgox tud sepa-t és mégis lassú a withdraw annak a jele, hogy scam az egész és hogy be fog dőlni... Ami szvsz nagoyn rosszat tenne btc-vel...

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Óra topik
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Antik TV internetes TV
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung A17 mobiltelefon
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

amíg az árfolyam nő (beraksz 300 usdn s két nap múlva 400 usd a bitcoin és - még ha egyenlő arányú - vannak tranzakciók akkor ez gondot okozhat...