- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Helló!
Régi telefonról nem raktam át a hitelesítő beállításait, mert akkor is lusta voltam, 4-5 dolog volt benne és nagy-nagy ritkán, ha kellett akkor megnéztem a régit mert abban egy másik sim volt és ígyis-úgyis be volt kapcsolva, nekem meg nem volt kedvem minden oldalra belépkedni és lementeni vagy kinyomtatni a QR kódot és előről kezdeni az egészet a másik/új telefonon. Pedig akkor most nem lenne a probléma.... Nem írtam a supportnak, hanem beküldtem a személyim mindkét oldalát és szelfit és várom a hitelesítést, időközben ezt az opciót találtam az oldalukon. Valóban félreérthető és sumákolásnak tűnhet a dolog, de nem erről van szó. Mimoverrel költöztettem mindent az egyik telóról a másikra és azt hittem gond nélkül menni fog ez is mint más appok, de nem aztán meg kényelmes voltam mert működött a másik telon és nem foglalkoztam vele
Poloniex hitelesítőhöz való QR kódot kinyomtattam, lefűztem és elzártam, de ezt sajnos nem.Köszönöm azért!

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Poloniex hitelesítőhöz való QR kódot kinyomtattam, lefűztem és elzártam, de ezt sajnos nem.