Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Na persze!

-
válasz
sanzi89
üzenetére
Köszönöm.
Itt ugyan már megkérdeztem, de hátha...
Be tud azonosítani itt is a nav?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bittrexen lehet valahogy egymas közt váltogatni a coinokat, vagy csak bitcoinra lehet váltani?
ETH-t szeretnek ETC-re valtani, hátha megy még feljebb. :-)
Viszont egyelőre csak a BTC-t ajánlja fel. -
-
-
-
válasz
schawo
üzenetére
Igazán nem akarok lovagolni a témán, de nem tudok túllendülni a dolgon.
Ezt írod: "a bankkártya pedig a leggyorsabb, viszont költséges"
Ha a 40USD levonást teljesen normálisnak tartod, akkor mennyi a kártyás levonás, ha azt meg költségesnek tartod?
Gyűjtöm az infót, ha netán nekem is kellene valami ilyesmi, de ezek a számok kicsit ilyesztőek.
(#11858) GabN73:
"Kollégád nem sopánkodott a 3,5%+kicsi feen?"
A kérdés itt is áll... a 300/40USD=13.3%, akkor a 3.5% ehhez képes főnyeremény, nem?
Ráadásul egyszerűbb és gyorsabb is volt kártyával.Vagy valamit én értettem félre?
-
-
-
-
-
-
válasz
Casanova*
üzenetére
Már csak az nem világos nekem, hogy ha mindenki kap a BTC-inek megfelelő mennyiségű BCC-t,, és utána a BCC is virágzásnak indul, ne adj Isten beéri a BTC árfolyamát, akkor az azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden jelenlegi BTC tulaj megduplázta a vagyonát? (ha beéri árfolyamban)
-
-
-
válasz
schawo
üzenetére
kb 2 hete foglakozok érdemben a dologgal.
Valóban így van, vettem 10k-ért bitcoint, mellette pedig egy kis bányagépet üzemeltettem be ugyan ekkor.
Az eredeti tervem az volt, hogy figyelem az árfolyamokat és a kibányászott altot jókor átváltom bitcoin-ra.
Ez eddig rendben is megy.
Ebből adódóan kis összegről van szó, tehát nem leszek hajléktalan.
A probléma akkor kezdődött mikor olvastam ezt a BCC-s dolgot, és hogy ezt a poloniex-en nem fogok kapni.
Ez se lenne akkora baj a kis mennyiség miatt, csak gondoltam, ha már ingyen adják, akkor miért ne?
Szóval egyelőre marad az exchange, viszont ha minden gond nélkül tudok váltani, akkor átmennék arra a váltóra, amit a kolléga ajánlott, hacsak nincs jobb javaslatod.
-
-
-
Üdv.
Elnézést előre is, ha alap dolgot kérdezek, de annyi mindent olvastam az elmúlt napokban, hogy kicsit értetlenül állok a dolog előtt.
Van egy kis mennyiségű bitcoinom a Poloniex-en.
Olvasom, hogy augusztus 1-től lesz BTC és BCC is, és akinek van BTC-je, az kap ugan annyi BCC-t mellé.
Viszont ha jól értem, a poloniex nem támogatja majd a bcc-t, így ott erről lemaradok.
Kraken viszont támogatja, ahogy olvasom.
Kérdés: át tudom vinni a bitcoinom a krakenre a poloniexről?Vagy csak azok kapnak bcc-t, akiknek walletban van a bitcoinjuk?
Ebben az esetben melyik wallet a legajánlottabb, aminek van androidos appja?
Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GAMER PC : i7-4790 / 16GB RAM / RX 570 8GB / 512GB SSD
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U - 2db
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- Dell Latitude 7400 - I7 8665U 1.90GHZ- 8Gb- 256GB - FHD - Több db
- Precision 3570 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U T550 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)