Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
YASKATIR
üzenetére
Ez nálam nem jött be! Szkennerelt, szuper minőségű útlevélképet küldtem nekik. Webkamerás kép viszont egy laptopos kamerával készült. Mindig visszadobták a verification-t. Pedig utoljára már a kezemben tartottam az útlevelet a webkamerás képen. Rendes, általam készített fényképet tudnék nekik küldeni, rendes minőségűt. De nem, nekik webkamerás kép kell! Azoknak meg köztudottan hulladék minősége van!

Annyit ötletem van még, hogy használd mindkét képhez ugyanazt az eszközt. És lehetőleg egy frissebb Iphone-nal esnék neki a dolognak. Vagy valami más, felső kategóriás mobillal. Vakut ne használj, természetes fényben készüljön! Ezt nagyjából a verőfényes déli órákban lehet megoldani. Gondolom ők nem hallottak róla, hogy az északi féltekén éppen tél van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha mindez összejön, akkor talán...
-
bzolika10
aktív tag
Az ellen mit lehet tenni hogy coinbase-n ne dobják vissza az igazolást?
-
csaba951
veterán
Mert decemberben annyi ilyen kérést kaptak, hogy teljesen el vannak havazva. Akkor meg minek vegyenek be új kéréseket. Sőt, náluk már az is nagy szó, hogy egyáltalán megy az oldal...
#14285 thedarKnight
Crypro földön ez nem számít soknak. Simán vegyél belőle BTC-t vagy ETH-et. Aztán felejtsd el az egészet 5 évig!
Persze tedd ki privát wallet-ba, meglepetések elkerülése végett. -
m4rc!
őstag
Kraken-en vajon miért nem tudom verifikálni magam? az írja, hogy currently not avialable...
-
mepet
addikt
-
Teasüti
nagyúr
Hogy van az, hogy a coinbase és a gdax két teljesen eltérő grafikont mutat?
Coinbase szerint volt LTC-nél egy 188 eurós negatív tüske hajnalban, viszont gdax-on ennek semmi nyoma. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Because
üzenetére
Szoval akkor melyiket erdemes most venni?
Most kezdtem szaglaszni, figyelni a topicot. Egy ismerosomnek van Bitcoin-ja eleg regota es ô ajanlotta, hogy jo befeketetes lehet. 100ezerre gondoltam, hogy annyival szallnek be valamelyikbe, de nem tudom mit es hogyan erdemes! -
Because
őstag
válasz
YASKATIR
üzenetére
nekem az a meglátásom, hogy a btc, ltc, eth már kifutott, viszonylag stabilan tartják a helyüket, de hozni nem fognak annyit mint egy feltörekvő coin és ennyi erővel forintban is lehetne az OTP-nél a pénzem.
saját vélemény

nekem most a kiszemelt a qsp, de az ethlend és a send is jónak ígérkezik, főleg ha ilyen ütemben ismerkedik meg a világ a cryptovalutákkal
centralizált dolog a decentralizált piacon, nem is fogják, hagyni, hogy összeomoljon. cserébe nem keresel rajta egyik napról a másikra milliókat
-
-
-
YASKATIR
senior tag
Ha most hirtelen lenne felesleges $1000 a birtokotokban, akkor mibe fektetnetek? BTC / LTC / ETH / Akarmi?
Es miert abba amibe? -
Möhe
addikt
Bakker miről maradok le, nem mentette le valaki azt a pàr hszt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
butch3r
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
(fork után történnek a következők!!!)
szükséged lesz egy olyan walletra ami támgoatja a b2x-et, oda beimportálod a paper walllet privát kulcsát és akkor az látni fogja az egyenleged.jó tanács, főleg mivel ilyen scam gyanús a dolog, én nem bíznék a b2x-et támogató walletban sem. csak azt szedném le ami (ha) fent van a saját b2x hivatalos oldalon és importálás előtt (de a fork után értelemszerűen) előtte elmozgatnám a btc-im egy másik paper walletra. (így ha a b2x wallet is scam és mondjuk szépen monitorozza/elküldi a privát kulcsod valakinek akkor az hiába néz rá arra a btc tárcára te addigra már átpakoltad azt másik címre)
btw gyurma online tárcát én soha semmilyen körülmények között nem hasznánék.
bitcoin goldnál is volt egy online tárca ahová be kellett impportálni a btc címeket és azt igérte megkapod a btg-ket, hát persze, hogy scam volt
(és ez persze benne van sima btc tárcánál is, ha online, nem tied a privát kulcs...) -
htc07
addikt
válasz
YASKATIR
üzenetére
volt LTC topik, összenőtt a többi altcoinnal:
https://prohardver.hu/tema/litecoin_ltc_topic/friss.html -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Úgy tudsz hozzáférni, hogy bemásolod egy ezt a coint támogató oldalra a privát kulcsod.
Gondolom már sejted, hogy ez mennyire veszélyes lehet, már aki nem tudja, hogy ezt, hogy kell biztonságosan csinálni.
A komolyabb forkokat általában támogatják a tözsdék vagy a hardver walletok. Ez a fork nem tartozik a komolyak közé. Scam gyanus -
brd
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Passz. De mondjuk az lehet iránymutató, hogy melyikbe bányásztak az elején (akkor amikor még semmilyen -vagy minimális - forgalma nem volt a BTC-nek), és onnan azóta sem küldték tovább a BTC-t.
-
YASKATIR
senior tag
Ez a zuhanas aranyos, foleg LTC-nel.

Tenyleg, miert nincs LTC topik?
-
Zsoxx
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Abból nem fogsz meggazdagodni.
-
butch3r
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
-
lordjancso
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Áhh, tehát ha van 1 BTC-m, akkor fogok kapni 1 B2X-et is.
Továbbá valamikor a jövőben fognak küldeni 1 satosi-t is, így lesz 1,0000001 BTC-m.
Persze az ingyen satosi csak azoknak jár, akiknek van legalább 1 egész BTC-jük, ha jól értem.És hogyan lehet majd hozzájutni az ingyen kapott B2X-hez?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
1 satosi az a legkisebb osztaléka 1 BTC-nek, vmi 0,0000001 BTC. A nullák számát nem tudom.
Igen, pontosan ezt jelenti. Amennyi BTC-d van, annyit kapsz a fork-ból is. És amennyi B2X-et kapsz arányosan annyi satosi-t is, vagyis annyiszor 0,0000...1 BTC-t is. -
lordjancso
senior tag
B2X fork
"I promise that all BTC holders will receive not only B2X in the ratio of 1 to 1, but also a proportional number of Satoshi Nakamoto`s Bitcoins as a reward for their commitment to progress."
Forrás: http://b2x-segwit.io/
A fenti idézetet valaki megfejtené nekem? Az világos, hogy amennyi BTC-d van, annyi B2X-et is kapsz, de mit jelent az, hogy Satosi Nakamoto-féle Bitcoint is kapunk? Fogunk kapni ajándék BTC-t a walletünkbe?
Továbbá akinek paper wallet-ben van a BTC-je az is megkapja a B2X-et ugye? Milyen módon lehet majd ehhez hozzájutni?
Köszi!
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo
üzenetére
Igen, eddig kepben vagyok, de ennek megis mi az ertelme vagy miben befolyasolja a BTC-t (meg ezzel egyutt mindent igazabol)?
Kozben megtalaltam ezt. Igy mar inkabb kepben vagyok. Szoval most azert kaksi az arfolyam, mert jott egy hard fork meg meg a Morgan Stanley is nyilatkozott. Eddig ugy gondoltam, hogy minden ilyen fejlesztesnel ugrani fog az arfolyam
-
schawo
titán
válasz
YASKATIR
üzenetére
A fork az, amikor fogják a nyílt forráskódú btc algoritmust, és valaki módosít rajta valamit, amit a btc közösség nem fogad el. Akkor lesz a módosítónál egy kvázi másolata a btc-nek, ami nem kompatibilis azzal. Ha te csinálod magadnak, és naponta tízszer, akkor két hét alatt 140 forkod lesz.
-
YASKATIR
senior tag
Ezekrol a forkok hol lehet bovebben olvasni? Most epp nem vagom, hogy mirol beszeltek
-
Teasüti
nagyúr
Hol lehet figyelemmel kísérni az új fork-okat, főleg ami mostanra esedékes? Csak emiatt vettem most BTC-t.

-
A21
tag
Ilyen h.fork esetén menyi új coin jár 1 BTC esetén a példa kedvéért, 1 db? vagy??
-
L4mie
veterán
Urak!
Mikor lesz/volt az utolsó fork? O.o -
charg
tag
válasz
pardeee
üzenetére
A Bitstamp teljesen jó szerintem. Verifikáció max. pár óra volt nekem. Coin díj nélkül küldhető walletre.
Limit order-t állítottam be és mikor teljesült, akkor minuszba ment a számlám 22 Euro-val, mert többet vett mint amit beállítottam. Az okát nem tudom, de így is ki tudtam utalni mindent. -
pardeee
csendes tag
Hi!
Bitstamp-on van tapasztalata valakinek mennyi ideig tart a verifikálás? Vagy egyáltalán működik e? Illetve milyenek a tapasztalatok? Köszi
-
Gyurma_13
aktív tag
Részben igen, részben nem.
Lehet állítani, hogy market áron vegyél, vagy adjál el. Az az, amikor a zöldek (buy) és a pirosak (sell) egymáshoz legközelebbi árai vannak. Ha market áron venni akarsz , akkor a legelső piros áron veszel, ha van annyi eladó coinja amennyit akarsz venni, ha nincs akkor megveszi az első pirosat és a maradékot pótolja a következőből egy picivel magasabb áron.
Ha eladsz, market áron a pirosakhoz legközelebbi legelső zöld ajánlaton adod el és itt is érvényes, ha nem nagyobb a mennyiség mint amit első zöld akar venni, mert akkor ua mint fentebb.Limit árat is be tudsz állítani, és bekerülsz az orderbe eladásnál a pirosak közé, ha venni akarsz a zöldek közé, ahova belövöd az árat. Limit áron be tudsz állítani olyan árat amit szeretnél, aztán ha eléri az árfolyam teljesül.
Én csak itt adok veszek, a kraken másik felületén, szinte soha. Itt sokkal jobban látod mi történik.
-
-
mepet
addikt
válasz
YASKATIR
üzenetére
Dehogy hiszem magam okosabbnak, inkább csak más szemszögből lesem, nálam a D1 vagy W1 gyertyákra tekintve az a 7% semmi. Csak a HODL vált be nálam (a BTC esetén, az altok más tészta).
Ügyes vagy, ha ezeket a "kis" mozgásokat is le tudod tradelni! Én tudom, hogy nem tudom, ezért nem is teszem.Én úgy gondoltam egyébként, hogy a holnapi hardfork miatt inkább mindenki BTC-t vesz, de lehet tényleg be tudtak kavarni Morgenék.
Én már kitettem az összeset a mobilomra, nagyon remélem a Bread-ből majd ki tudom szedni a B2X-et. (Hivatalos infó nincs.) -
YASKATIR
senior tag
Tegnap ota tobb mint 7%-ot esett (de igazabol a bejelentesuk ota (2 napja) esik folyamatosan) a BTC / USD arfolyam, szoval mukodik a dolog. Nehogy azt hidd, hogy jobban atlatod a dolgokat, mint a Morgan Stanley, ha igy lenne, akkor most te lennel dollar milliardos es nem ok.
En direkt figyelem az ilyen bejelenteseket, es a bejelentest kovetoen mindig eladok szinte mindent, 1 vagy 2 nap mulva pedig visszaveszem 10-30%-al olcsobban. Bar errol most pont lemaradtam
-
mepet
addikt
válasz
YASKATIR
üzenetére
Ez oké, nem zavar engem a buborék, amíg tudom, hogy van benne egy vagy akár több nagyságrendnyi növekedés lehetősége. Legalább most hadd nevessem ki őket , mikor úgy fest a rémhírükkel lenyomni sem tudják az árat, max a növekedést lassítani.

gdax: a váltót nem ismerem, de ha megy az apijuk rendesen, akkor ez a felület megoldja a problémád: cryptowat.ch
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Coinbasen hogy lehet 18 alatt bitcoint venni? -
YASKATIR
senior tag
"A legutóbbi bankárkamu óta már csak kinevetjük őket"
Legalabbis mivel te ezt teszed, meg az a buborek is azt teszi, amiben te mozogsz (itt a forum meg reddit meg X btc forum), ezert azt hiszed, hogy mindenki igy tesz, pedig a tobbseg nem. Pont ezert tudjak ilyen kijelentesekkel lenyomni az arfolyamot.
Egyeb:
Meg mindig erdekel, hogy masnal is egy rakas szar a gdax chart egesz nap? Mind a candle mind a line hasznalhatatlan
-
mepet
addikt
Index: A Morgan Stanley szerint 0 a BTC értéke. Biztos holnap akarnak sok BTC-t venni...
A legutóbbi bankárkamu óta már csak kinevetjük őket, miután ilyen szövegeket ejtenek el... Legutóbb, miután a JP Morgan vezér azt mondta, hogy a btc átverés, azután ők maguk vásároltak bitcoin derivatívát: [link]... -
nyogo83
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Pont ma raktam be bittrexbe zset. Mivel nem akartam SEPA-val most "szivni" (szinten OTP) es gyorsan kellett, Mr Coin.
Vettem 730-on ETH-t, OTP-s utalastol szamitva 10 perc alatt Bittrexen volt az ETH, kozben meg feljebb is maszott picit, szoval 750-en eladtam es mar lehetett is venni amit kell
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt ha jól gondolom be kellene paraméterezni a kereskedő progit hogy hol vegyen és adjon el.