- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Fali konzol lapos tévékhez
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Én sem hiszek az ilyesmiben, de ami furcsa, hogy nagy, komoly cégek gyakran sok-sok pélnzt költenek hasonlókra. Vajon mind lököttek, vagy van valamilyen statisztikán alapuló bizonyíték?
A múltkoriban láttam egy német adón egy filmecskét.
Egy Német o.-i vagy talán Svájci alagútról volt szó benne. Az alagutat üzemeltető cég rendszeresen (gondolom jelentős összegért) igénybe veszi egy ilyen varázspálcás emberke szolgáltatásait. Aki beméri nekik, hogy az alagút mely részén vannak a fentebb említetthez hasonló negatív sugárzások. (Ugyanezzel a kézlenyomós teszttel bizonyította.)
A statisztikák ugyanis azt mutatják, hogy ezeken a negatív sugárzást kibocsátó helyeken a leggyakoribbak a balesetek. És erre fel lehet készülni figyelmeztető táblákkal, jobb kivilágítottsággal stb.
Az említett emberke pedig el is tudja vezetni ezeket a negatív energiákat valamilyen módon.
Az ilyenek után azért el szoktam gondolkodni, hogy nincs-e benne valami mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest