Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Én sem hiszek az ilyesmiben, de ami furcsa, hogy nagy, komoly cégek gyakran sok-sok pélnzt költenek hasonlókra. Vajon mind lököttek, vagy van valamilyen statisztikán alapuló bizonyíték?
A múltkoriban láttam egy német adón egy filmecskét.
Egy Német o.-i vagy talán Svájci alagútról volt szó benne. Az alagutat üzemeltető cég rendszeresen (gondolom jelentős összegért) igénybe veszi egy ilyen varázspálcás emberke szolgáltatásait. Aki beméri nekik, hogy az alagút mely részén vannak a fentebb említetthez hasonló negatív sugárzások. (Ugyanezzel a kézlenyomós teszttel bizonyította.)
A statisztikák ugyanis azt mutatják, hogy ezeken a negatív sugárzást kibocsátó helyeken a leggyakoribbak a balesetek. És erre fel lehet készülni figyelmeztető táblákkal, jobb kivilágítottsággal stb.
Az említett emberke pedig el is tudja vezetni ezeket a negatív energiákat valamilyen módon.
Az ilyenek után azért el szoktam gondolkodni, hogy nincs-e benne valami mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Gigászi óriás! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest