Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Adott egy X41-es Thinkpad Tablet és az alábbi linken elérhető bios:
http://forums.mydigitallife.info/threads/5866-LENOVO-(IBM)-Bioses-especially-Thinkpad./page218?p=344779#post344779
A kérdésem az lenne, hogy hogy a bús fenébe lehet bios flasht végrehajtani ezzel az ISO file-al USB-n keresztül? Egyszerűen akármivel nyitom meg, mindig csak egy readme-t látok, semmi mást nem.
-
zannor
tag
válasz
Mr.Peter #1899 üzenetére
Próbáltam a Phoenix féle Wincris-el (Crisis Recovery), de valahogy akármit nyomok (Fn+B, Fn+S, Fn+F...) nem akar recovery-zni... Egszerűen nem kezdi el olvasni a pendrive-ot.
Nincs nagy kedvem végigpróbálni az összes billentyűkombinációt. Ha valaki tud valamit arról, hogy amilo L szériás lapőtopoknál mivel lehet bios recovery-t indítani az ne tartsa magában!Ha pedig nem jön össze, akkor bios újrachippelés lesz (vagyis bios újraírás szakértő kezek között).
-
zannor
tag
-
zannor
tag
Üdv!
Lenne egy kis Bios problémám:
Biost frissítettem egy Fujitsu-Siemens Amilo L7320GW notebookon. A program szépen felül is írta a biost és a végén jelezte, hogy minden rendben, azonban újraindítás után egyáltalán nem történik semmi sem. A gép megy, de nem bootol be, pedig már az alaplapon az elemet is kivettem, majd utána újraindítottam.
Mit tudok ilyenkor csinálni? Valahogy működésre tudom még bírni a gépet vagy csak olyan megoldás marad, hogy rendelek hozzá egy új bios chipet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest