Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
HP nál a bios és a boot menű külön van...
elindítom escape....ott kérdezi f1. f2. f9 boot menű ...f10 bios...rákattintok az f9 re kiírja express boot menű de nincs semmi benne...
Ha simán indítom akkor fehér HP képernyő is visszaszámol 70 másodperctől elkezd felállni a win 7 de diagnosztikát csinál kiírja amikor végzett nem sikerült sem visszaállítani sem kijavítani a hibát utána felálna a in de kék halállal kidob.
-
Angel2014
addikt
Egy elfelejtett jelszó miatt egy probook gépen próbáltam összezárni a bios chippet...azóta ugy jön be a rendszer hogy visszaszámol a gép...és a boot menüben nincs semmi lehetőség tök üres...
Amikor a gépkapoccsal kapargattam lehet lekapartam a nyákot is körülötte és ezért csinálja? Vagy ez még nem sérülés csak a festék?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ismét jött egy HP 450 elfelejtett bioskódos gép...HP nem nyitja mert nincs meg a származási papírjai...
Bios indításnál nem is adja fel a jelszó lehetőséget...viszont innen [link] [link] elküldték a BIN filét ahol ezt írják: próbálja meg ezt, ha meg kell változtatni sn, tábla id használata wndmifit vagy hpbcu ..
Az exe filét kicsomagolva és az elküldött BIN filét beteszem a másik kettő mellé Bios frissítésnél így már megjelenik a jelszó lehetőség hogy írjam be...
Kérdésem az hogy csinált már valaki ilyet , mert lehet én nem csinálom jól...hogy kell alkalmazni a BIN filét amit elküldtek nekem??
Csináltam egy mentést is ott is csak egy bin filét tett ki nekem...
Próbáltam a HPBCU-T és a benne lévő HPQPswd-t is használni de semmi...

-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Lenne egy samsung np700z3c notebook a gyerek letitkosította a a gépet és a biost is és persze nem tudja a jelszót ...hogy lehet ezt kinyitni, hogy ne kerüljön költségbe?
Ezt lehet valahogy így telepíteni...mert sehogy nem engedi F10 boot menü windows boot managger és a cd meghajtó van benne a boot menüben. De ahogy berakom a lemezt újra indúl a gép..és kezdi elölről a boot menüt...gondolom a bios zár miatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest