Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxSpeed
csendes tag
Üdv!
Adott egy NF7-S v1.2, AthlonXP 1700+, 1GB DDR lap.
Be akartam lépni a BIOS-ba de csak annyi történt, h megjelent alul egy ujjnyi széles kék csík és K.O. Na gondoltam egy BIOS Reset.
Megtörtént. Most bekapcsolásnál a boot közben megáll: CPU is unworkable or has been changed. Please recheck-CPU SOFT MENU. Nyomok egy <Del>-t és ugyanaz. Kék sáv a képernyő alján és csak az <ALT-CTRL-DEL>-re ujraindul v. még azt se, csak a reset gombra.Ha a <Del> helyett <F1>-et nyomok akkor simán megy a gép az alap, 11x100MHz-en, default beállításokkal. Olyan mintha semmi baja se lenne. (Eddig 9,5x200MHz-en ment)
Próbáltam már 230V lehúz, elem kiszed, cmos clear minden kártya kiszed, másik vid.kari. Mindig ugyanez. Kifogytam az ötletekből.Esetleg látott már valaki ilyet, tippek? Előre is köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest