Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
Sziasztok.
Az alábbi problémám lenne:
Van egy Giga 965p-ds3 rev3.3-as lapom, amin F12-es bios volt.
Először pendriveról próbáltam biost frissíteni F14-esre, azt hittem sikerült is mert ki is írta, hogy complete meg minden, f10-el kikapcs majd újraindítás. Erre látom még még mindig f12-es bios van rajta aida szerint. Gondolom igaza lehetett mert a quad procikkal ugyanúgy nem ment a lap. Megcsináltam megint és ugyanez. Pedig emlékszem, hogy láttam is mikor kiírta, hogy erase utána update és a végén complete.
Utána megpróbáltam floppyról. Ugyanúgy végigment minden semmi hibát nem írt ki és fagyás sem volt, végig ment complete a végén. Nyomtam megint egy f10-et utána újraindítás. Na de ekkor már se kép se hang, ventik pörögnek de ennyi. Elemet kikaptam egy 10 percre és beletettem egy öreg e6600-at de semmi.
Kinyírtam volna a lapot?Nem vagyok valami nagy szaki de idáig nem volt sosem gondom biosfrissítéssel még 775ös lapok terén sem, ez most kifogott rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest