Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FICEK9
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyre írok, de már szétgoogliztam a gépem, de sehol nem találtam se angol, se magyar nyelvű megoldást a problémámra.
Az alaplapomban van 4x2gb ram, látja is, de nem hajlandó kezelni csak 2x2gb-ot, és a windows szavaival élve: "Hardverek számára fenntartva" van a másik 2x2gb. Ezzel kapcsolatba annyit találtam a neten, hogy a biosomban "memory remap"-ot kellene csinálnom, de eddig nem jöttem rá mi felelne meg ennek az én biosomban és hogy tényleg ezért "tartja vissza" a bios-om a memóriáim felét.
Az érintettek:
alaplap: Gigabyte GA-H55M-UD2H
memória: 4x2GB Kingmax DDR3 1600MHz
A fölösleges válaszok elkerülése érdekében nem kérek WINDOWSOS megoldásokat, a biosban már eltűnik a memóriáim fele, a windows csak kiírja a "problémát", így BIOS beállítási tippeket kérek ilyen, vagy hasonló biosú alaplapok esetén.
Egy tippem van még, amivel kapcsolatban szintén lehet reagálni, de már egyszerűen kifogytam az ötletekből: megfáradt a tápom és nem tud elég áramot adni mind a 4 slotnak.
Köszönöm előre is akár a legképtelenebb ötleteket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest