Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
Hello. A következő lenne a problémám, adott egy alaplap Gigabyte 590Sli S5 (a limitált szériás mindennel felszerelt)Am2 es, bios frissítés óta se kép se hang,//windows ban írta minden jol ment please reset your.....// vártam kb 3 percet és kikapcsoltam ( amire utólag rájöttem nem kelett volna )a gép bekapcsol de képet nem látok, cmos clear , vidkari csere ,ram csere volt, semmi ,dugtam rá egy Pata s Hdd t , meg floppyt rajta Autoexec.bat -al biossal, flopyt nem is nézi a gép, billenytű se villan fel bekapcsoláskor (furcsa mikor a tápott a lapra dugom akkor igen), szóval itt járok sajnos ,ha valaki tud segiteni mit próbáljak légyszi irjon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest