Aktív témák
-
válasz
Rifleman10 #1 üzenetére
Használd a linkelt témákat.
Ezt zártam.
Köszönöm. -
Lenry
félisten
válasz
Rifleman10 #1 üzenetére
húzgálj ki minden USBs cuccot, és legközelebb használd az erre a célra létrejött topikokat, mint pl a BIOS topik, vagy az Azonnali alaplapos kérdések topikját
-
Hosssszu
őstag
válasz
Rifleman10 #1 üzenetére
Szia!
Lehet hogy rosszul van rádugva az előlapi usb kivezetés! Vagy az usb eszköz, ami rá van dugva rossz(bill., egér, pendrive, stb.) Bár ez csak egy tipp! -
robekri
addikt
válasz
Rifleman10 #1 üzenetére
Elemet vedd ki és úgy mit csinál??
-
Rifleman10
csendes tag
Hello!
Most vett a haverom egy új alaplapot:Asus M2N-VM HDMI, processzor:Athlon 64 3800+, Memória 1GB Kingmax, táp:450W Delux, és az első indításnál még a windows betöltéséig sem jutott és ezt a hibaüzeneteket adta:
-CMOS Checksum Bad
-USB Device Over Current Status Detected
-System will shut down in 15 seconds
..és ennyi
Csináltam egy bios frissítést (ver:0702) de ugyanazt irja ki.
Külföldi fórumokon keresgéltem és Bios frissítést ajánlottak...
Aki tud megkérem segítsen, vagy legalább okoskodjunk egy kicsit...
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest