- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flash82 #4166 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen idős alaplapod van, de már a jó pár éve kiadott alaplapok esetében, magában a BIOS-ban van két opció a frissítésre. Az egyik az internetes keresésen alapuló, a másik a pendrive-os, hagyományos, ami inkább javasolt.
Az én alaplapomnál konkrétan így néz ki a BIOS, ahol ki lehet kiválasztani a két opció közül az egyiket:
Szóval, én az USB-s vari mellett teszem le a voksom, nálam kb. 2,5 -3 perc alatt le szokott futni, az indítás után. Van szünetmentes tápom, így ha pont beleszaladnék a frissítés alatt egy áramszünetbe, akkor se lenne gond. Mondjuk a netes verzió esetében, ha pont frissítés közben szakadna meg a net, amit ugye nem lehet kivédeni lehet, hogy nem lennék túl boldog, az eredményt illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest