Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flash82 #4166 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen idős alaplapod van, de már a jó pár éve kiadott alaplapok esetében, magában a BIOS-ban van két opció a frissítésre. Az egyik az internetes keresésen alapuló, a másik a pendrive-os, hagyományos, ami inkább javasolt.
Az én alaplapomnál konkrétan így néz ki a BIOS, ahol ki lehet kiválasztani a két opció közül az egyiket:
Szóval, én az USB-s vari mellett teszem le a voksom, nálam kb. 2,5 -3 perc alatt le szokott futni, az indítás után. Van szünetmentes tápom, így ha pont beleszaladnék a frissítés alatt egy áramszünetbe, akkor se lenne gond. Mondjuk a netes verzió esetében, ha pont frissítés közben szakadna meg a net, amit ugye nem lehet kivédeni lehet, hogy nem lennék túl boldog, az eredményt illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged