Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Igen, csak táp kell a FlashBack-hez. De ez nem jelenti azt, hogy máshogy nem működik. A gépet nyugodtan rakd össze teljesen, akár egy próbát is tehetsz vele, hogy POST-ol-e. Ha biztos vagy benne, hogy a BIOS annyira régi, hogy még nem támogatja a CPU-t, akkor nyilván kár erőltetni. A BIOS neve TB550ME.CAP legyen (kis- és nagybetű között nincs különbség), a pendrive pedig az ethernet port alatti USB portban legyen. De gondolom ezeket már tudod. A pendrive-val mondjuk lehet szívni. Épp az előbb frissítettem egy X299-es alaplapot (2017), ez csak az NTFS-t ette meg, a FAT32-t és az exFAT-et nem! A fájlrendszeren kívül még a pendrive-ra magára is finnyás lehet a rendszer. Arra nem jöttem rá, hogy konkrétan mit nem szeret, de több az olyan pendrive, amivel nem működik, mint amivel igen. Én pont emiatt tartok egy 8 GB-os USB 2.0-ást, mert az mindenhol működik. A lényeg, hogy ha miden megfelelő, akkor a FB gomb megnyomása után háromszor felvillan a LED, majd folyamatosan elkezd (gyorsabban) villogni addig, amíg be nem fejezi az írást. Ez 2-3 perc is lehet. Ha viszont a három villanás után folyamatosan világít a LED, akkor az a nem (megfelelő) működés jele, kár várni bármire is. És igen, minden BIOS frissítés után érdemes visszaállítani a gyári állapotot, majd (ismét) konfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest