Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Van egy Asrock phantom gaming 4 alaplapom egy ryzen 5600x procival, 4x8gb rammal, 3080FE karival, 850-es gold táppal.
Régóta szenvedek vele, a vga hülye tápcsatija vacakolt, ha kapott pl egy új háttértárat, akkor CMOS kellett neki, mert beragadt a gép egy loop-ba ahol még a biosig sem jutott el, ezután persze már nem akart indulni, csak 1 ram stickkel, jött a kínlódás, hogy megint menjen együtt a 4 stick, talán többen ismeritek a jelenséget...
Most tök random leállt a gép és nem jutott el a biosig sem, szóval 0-ra lekopasztottam az egészet és gondoltam a bios-t is frissítem újabbra, hátha megoldódnak a fenti problémák (korábban már volt frissítve, akkor még egy 3600as procival). A gyártó honlapja azt írja, hogy 3000-es ryzen proci kell a bios frissítéshez, de nekem nyilván csak az 5600x áll rendelkezésemre. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Kinyírom a lapot, ha a jelenlegi procival próbálom frissíteni a biost?
Próbálok fórumokon keresgélni én is, de hátha valakinek csípőből megy a válasz
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest