Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pacni120

tag

Sziasztok!
    Van egy Asrock phantom gaming 4 alaplapom egy ryzen 5600x procival, 4x8gb rammal, 3080FE karival, 850-es gold táppal.
    Régóta szenvedek vele, a vga hülye tápcsatija vacakolt, ha kapott pl egy új háttértárat, akkor CMOS kellett neki, mert beragadt a gép egy loop-ba ahol még a biosig sem jutott el, ezután persze már nem akart indulni, csak 1 ram stickkel, jött a kínlódás, hogy megint menjen együtt a 4 stick, talán többen ismeritek a jelenséget...
    Most tök random leállt a gép és nem jutott el a biosig sem, szóval 0-ra lekopasztottam az egészet és gondoltam a bios-t is frissítem újabbra, hátha megoldódnak a fenti problémák (korábban már volt frissítve, akkor még egy 3600as procival). A gyártó honlapja azt írja, hogy 3000-es ryzen proci kell a bios frissítéshez, de nekem nyilván csak az 5600x áll rendelkezésemre. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Kinyírom a lapot, ha a jelenlegi procival próbálom frissíteni a biost?
    Próbálok fórumokon keresgélni én is, de hátha valakinek csípőből megy a válasz :R
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák