- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janpier tag Sziasztok! 
 Kis megvilágításra lenne szükségem. Előre is köszönöm, ha lesz aki közelebb visz a megoldáshoz.
 Megakadtam egy Intel DG33BU alaplap bios frissítésével. Jelenleg egy 2007-es ( 0293 ) van az alaplapon.
 Egy core 2 quad q9300-as kedvéért kellene rárakni a legutolsó biost. ( 2010-es; 0572 )
 Próbáltam a flasht windows alól, illetve usb-ről is. Betölti a bois frissítést, de amikor el kellene indulnia akkor nem csinál semmit. Windows-os indítás esetén, kis várakozás után betölti a wint, kiírja hogy ok a flash; de természetesen nem történik frissítés, mert nem is látszik hogy csinálná. ( Csak kicsit tovább van fekete képernyő bootolás előtt. ) Usb-ről való bootolás esetén, végig megyek a lépéseken, és amikor indítania kellene a flash-t, újraindul a gép. ( Itt azért több a várakozás, de a flash itt sem indul el. )
 Alaplapon a default beállításokkal próbáltam.
 Már több alaplapnál frissítettem biost; windows-ból, usb-ről, cd-ről, még régen floppy-ról is. Eddig nem volt soha gondom. Néha volt cidri az áramszünet miatt, de mindig összejött.
 Sajna még inteles alaplappal nem kellett csinálnom, ezért kérném a nálam tapasztaltabb fórum társak segítségét. Lehet hogy van a bosban valami beállítás, amit nem vettem figyelembe...
 Elnézést a sok írásért, de próbáltam bővebben leírni.
 A válasz(oka)t előre is köszönöm.üdv.: janpier 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest