- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sorry, átsiklottam afelett, hogy tesókád volt ügyes
Egy kis kijavítás:
Írta valaki, hogy az alaplap bios nélkül kezeli a kismegahtót. Ez nem igaz, mert <kövezzetek meg ha tévedek>, de az is a BIOS kezeli, mint mindent a számítóbépen az operációs rendszer betöltésének kezdetéig! <a bios ellenörzi a hardvereket, keresi meg a háttértárakat, keres azok boot szektorában valami értelmeset, amit betölt a memória alsó tartományába, és elinbítja annak futását> Eddi a pontig mindent a Bios vezérel.
Abban az esetbe, ha a gép bekapcsolásakor nem töltődik be a BIOS a cmos memóriából, és nem kezd el postolni, akkor a számítógépról közvetlenül nem lehet megoldani a problémát <kb olyan a gép bios nélkül, mint az autó gyujtás nélkül>. A biost csak külső flas égetőben lehet visszaírni a cmos-ba.
Van valaki, itt a PH!- aki bios flesseléssel foglalkozik, csak most nem jut eszembe a neve, de mindjárt megkeresem nektek. Keressétek fel Őt, és kérjetek árajánlatot, szerintem nem vészesen kibirhatatlan összegér megcsinája nektek a visszaírást.
üv.: föccer
szerk: Őrá gondoltam: Bővebben: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest