Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annál láthatólag többet, mint te amennyi tisztességesen karban tartott Windows-t...
Bocs, de el nem tudom képzelni, hogy egy friss win telepítés + driverek + update után mégis mi a f@szt kellene csinálnom még, hogy szerinted jól karban tartott legyen. Ja és pont ugyanezt csinálom Linuxon is. Ellenben te azt állítod, hogy én vagyok béna, mert a saját gépemen a Win szubjektívan és objektívan is jobban terheli a rendszert mint a Linux. Amit nem értek, miért fáj ez neked? Ez az elmúlt majdnem 20 évben - amióta dualboot-osak a gépeim - így volt. Talán az Xp volt kivétel. De ott nLite-tal csináltam telepítőt. Futtassak a háttérben pár virtuális gépet, csakhogy neked legyen igazad? Nem fura, hogy jobban tudod mi történik a gépemen mint én?! Kicsit magadba szállhatnál. Nem kell válaszolnod. Azt sem értem minek kellett hozzászólnod. Egyértelműen nem neked szántam, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest