Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Használom a youtubeot, ismerem a keresőjét is. Egyre rosszabb... Például: nekem is van feltöltve videóm, még régebben felraktam xy zenét, azért, hogy nekem meglegyen bárhol.
Ha most rákeresek, a konkrét címére, arra, amely címet én adtam neki, és pontosan úgy is írom be, nem lesz a találatok között.
Mondhatnád, de biztos nem indexelte még a rendszer. Aha, 15+ éve raktam fel a videót.Ezek után nincs bizodalmam abban, hogy egy egyébként szénné cenzúrázott platformon szakmai jellegű információkat meg fogok találni, még úgy sem (vagy pláne úgy nem) hogy lassan kizárólagossá fog válni.
Vágom a chatGPT-t, indulása után nem sokkal én voltam az egyik legnagyobb rajongója, mára már eléggé kiismertem a hiányosságait. Ha fogalma sincs a témáról, akkor is ki fog hallucinálni magából egy A4-es oldalnyi bullshitet.
Hiába ez az első, ez csak egy LLM, egy nyelvi modell, egy szöveggenerátor, nem pedig információforrás, és azért mert épp nem tévedett, nem is szabad annak kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest