- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Használom a youtubeot, ismerem a keresőjét is. Egyre rosszabb... Például: nekem is van feltöltve videóm, még régebben felraktam xy zenét, azért, hogy nekem meglegyen bárhol.
Ha most rákeresek, a konkrét címére, arra, amely címet én adtam neki, és pontosan úgy is írom be, nem lesz a találatok között.
Mondhatnád, de biztos nem indexelte még a rendszer. Aha, 15+ éve raktam fel a videót.Ezek után nincs bizodalmam abban, hogy egy egyébként szénné cenzúrázott platformon szakmai jellegű információkat meg fogok találni, még úgy sem (vagy pláne úgy nem) hogy lassan kizárólagossá fog válni.
Vágom a chatGPT-t, indulása után nem sokkal én voltam az egyik legnagyobb rajongója, mára már eléggé kiismertem a hiányosságait. Ha fogalma sincs a témáról, akkor is ki fog hallucinálni magából egy A4-es oldalnyi bullshitet.
Hiába ez az első, ez csak egy LLM, egy nyelvi modell, egy szöveggenerátor, nem pedig információforrás, és azért mert épp nem tévedett, nem is szabad annak kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest