Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Bocsánat, mivel már beszélgettünk a ChatGPT-ről, ezt még ide szúrom és többet nem offolok vele kapcsolatban. DNF csomagkezelőről kérdezgettem részletesebben és olyan válaszokat adott, hogy csak lestem. Gondoltam majd jól kiakasztom aztán kb. fordítva sült el. És még stílusa is van neki!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
protip:alapból nagyon kevés találatod ad konkrétan a keresésre, és pár video után már ajánlgat ahhoz közeltartozókat is. a megoldás: filterekben át kell rendezni a találati listát időrend szerint az ajánlott helyett, (opcionálisan utána vissza az ajánlottra), és akkor már csak a keresésednek megfelelőket mutatja
gyors megoldás ha a böngésződ könyvjelzők sávjába teszel egyet a következővel, és akkor minden keresés után elég 1 gombot megnyomni ehhez:javascript:location.href=location.href+'&sp=CAASAhAB'; -
válasz
Apollyon
üzenetére
Ami egy dolog, de hogyan keresel benne?
A videón belül konkrétan sehogy, viszont a YT keresője kb. úgy működik, mint a Google. Csak az általad keresni kívánt témából, ha pár lényeges szót meg tudsz adni, ami alapján a kereső várhatóan a megfelelő találatokat fogja adni, akkor nyert ügyed van.
Második (ritkább) megoldás, ha a YT videó alatt szakaszokra van bontva a felvétel és a fontosabb jelenetekhez odaírja a feltöltő, hogy éppen miről beszél, vagy mi a téma. Néha a hozzászólók is odaszúrnak néhány időbélyeget a fontosabb részekhez.
Harmadjára, ha semmi infót nem találsz, akkor én a ChatGPT-nek is szoktam írni. Félelmetes, hogy milyen gyorsan és milyen értelmes válaszokat tud adni. Azt hinnéd, hogy majd úgyis hülyeséget ír, mert annyira mély szakmai dologról kérdezel, aztán kidob egy A4-es szöveget, ami teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- E-book olvasók
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest