Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Alapjáraton nincs problémám a fizetős kontenttel. A yt-nak is nagyon sokat köszönhetünk valóban. Én is fizetném, ha a gúglinak nem lennének alapjáraton aljas húzásai úgy kompletten minden területen... A keresővel, az Androiddal, a böngészőkkel stb. Ha nem fizetsz és még adblokkolsz is, akkor is kibányászik belőled annyi adatot, hogy pénzt csinál belőled. Én ilyeneknek nem adok pénzt.
A yt felbontás valóban ergya, pár csatornán van "higher bitrate" opció a 1080p-re. Lehet túlzok, de ilyenkor a "free" 1080p kb. 360p felbontású...
Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy ahol van 4-8K felbontás is, ott annyi féle verzióban tárolnak 1 darab videót 144p-ig lemenően... Azért az nem gyenge. Így valamennyire megértem, hogy miért is tömörítenek annyira mindent szénné.
Érdekes az is, hogy ha twiccsel cross stream van, akkor ugyanaz a kontent utóbbin sokkal részletgazdagabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- iPad topik
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest