- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsro
csendes tag
Hallo!
nekem FP 937S+ van. Januárban vettem, még Sulinetre. A Nokia Test-je is teljesen kifogástalan, hibátlan, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kár, hogy magyar szokás szerint csak a negyatív tapasztalatokkal lehet találkoznia fórumokban...
Tehát: ha nem írnak róla az én olvasatomban azt jelenti, hogy jó.
Ezt én bizonyíthatom. -
TaliGa
aktív tag
na sikerült azt a nyamvadt drivert felerőszakolni ;) nem mintha ezen múlna...
mindenesetre most már jobban megbarátkoztam a cuccal, főleg hogy lepörgettem pár gamét és filmet... valszeg szokni kell az átállást CRT-ről... jó kis cucc ez ;) -
TaliGa
aktív tag
kokrétan az nem tetszik, hogy nem enged drivert frissiteni... ne legyen már plug and play vazze ;)
A TN Filmeseknél gondoltam, hogy számít a betekintési szög, csak azt nem, hogy ennyire... magyarul majd fix fókuszban kell ülnöm... -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
most vettem egy fp937+-t, de nem igazán vagyok vele megelégedve...
DVI-n keresztül megy, és csak plug and play monitorként ismeri fel /75hz/ a gép, ez normális?
a tft-nél télleg ennyire számít a betekintési szög, értsd, ha kicsit elhajolok már rögtön sötétebbnek/világosabbnak látszik a kép? -
Kaoru
senior tag
up a totyiknak, élmény volt végig olvasni, lehet én is ilyet veszek majd.... a szeptemberi uborka szezonban

-
Racecam
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
Az bizony szubpixel, azért nem látod a fehér háttérnél. (Olyankor mindhárom szubpixel világít.)
-
littlemole
őstag
Akkor majd nézek valami újabb kodeket a gépre.
A kép 1280x1024 ben nagyon szép. Játékoknál is. Most megnézve más felbontásban is 1024*768 nekem nagyságrendekkel rosszabb a kép az eredeti felbontáshoz képest. Olyan mintha visszatérnék a crt-hez
De ha valahol kisebbek a betűk akkor az operával fel lehet nagyítani őket a megfelelő méretre..
Na úgy látszik küldenem kell egy levelet megint a benq-nak vagy telefonon elsírni a bajom nekik a pixelekkel kapcs.
Ez a két pirosan világító gyébként alpixel vagy teljes? -
Mankó
veterán
Nekem szerencsére nincs pixelhiba.
Néhány filmnél én is tapsztaltam olyan dolgokat, amiről te beszélsz, de aztán felraktam a legújabb divx.et és megszüntek.
Én 1024*768-ba használom dvi-vel és még így is nagyon jó a kép. Nem tudom miről beszéltek itt a fórumban, hogy csak a natív felbontásban szép.
Nekem így is tökéletes. -
littlemole
őstag
Megjött nekem is a monitor. Sajna van rajta 2 hiba.
Ezek alpixelek vagy teljes pixelek? 2db piros világít. ( szerintem alpixel) Legjobban fekete háttér előtt lehet látni, többinél nemigen, fehérnél meg egyáltalán nem.
Kipróbálásra sajnos nem volt módom mert neten rendeltem, úgyhogy ez van. A cég a benq pixelútmutatását követi garanciával kapcs. Írtam a benq nak hogy mi is a pixel politikájuk manapság. Hátha valami pozitív válasz érkezik.
Amúgy játéknál nem annyira zavaró mert mindig másra kell figyelni, filmnézésnél meg 2 m ről már abszolúte nem lehet látni fekete háttérnél sem. Persze jobban örültem volna ha nem lesz hiba.
A képe tetszik a szemem egyáltalán nem fáradt el tőle. Ez korántsem volt elmondható a CRT-ről. DVI-ról azonnal ment. Drivert se kellett telepíteni. Kellett volna?
Másik amit nem értek hogy bizonyos filmnél darabosnak tűnik a kép ami egy másiknál nem fordul elő. Ez mitől lehet? Konkrétan a star trek enterprise néhány részénél. Más filmeket meg megnézve semmi probléma.

-
Mankó
veterán
Sziasztok, megjött a BenQ 937s+.
De sajnos nem találom a hozzá való drivert, így csak 937s-nek látja.
Ha tudja valaki linkelje már be a''+''-os driverét!!!
Köszi -
hétalvó
addikt
Csótányka irány a Hardware piac és az aprónet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kedvenc zene a mai napra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Konteó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek alpixelek vagy teljes pixelek? 2db piros világít. ( szerintem alpixel) Legjobban fekete háttér előtt lehet látni, többinél nemigen, fehérnél meg egyáltalán nem.