- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Akkor majd nézek valami újabb kodeket a gépre.
A kép 1280x1024 ben nagyon szép. Játékoknál is. Most megnézve más felbontásban is 1024*768 nekem nagyságrendekkel rosszabb a kép az eredeti felbontáshoz képest. Olyan mintha visszatérnék a crt-hez
De ha valahol kisebbek a betűk akkor az operával fel lehet nagyítani őket a megfelelő méretre..
Na úgy látszik küldenem kell egy levelet megint a benq-nak vagy telefonon elsírni a bajom nekik a pixelekkel kapcs.
Ez a két pirosan világító gyébként alpixel vagy teljes? -
littlemole
őstag
Megjött nekem is a monitor. Sajna van rajta 2 hiba.
Ezek alpixelek vagy teljes pixelek? 2db piros világít. ( szerintem alpixel) Legjobban fekete háttér előtt lehet látni, többinél nemigen, fehérnél meg egyáltalán nem.
Kipróbálásra sajnos nem volt módom mert neten rendeltem, úgyhogy ez van. A cég a benq pixelútmutatását követi garanciával kapcs. Írtam a benq nak hogy mi is a pixel politikájuk manapság. Hátha valami pozitív válasz érkezik.
Amúgy játéknál nem annyira zavaró mert mindig másra kell figyelni, filmnézésnél meg 2 m ről már abszolúte nem lehet látni fekete háttérnél sem. Persze jobban örültem volna ha nem lesz hiba.
A képe tetszik a szemem egyáltalán nem fáradt el tőle. Ez korántsem volt elmondható a CRT-ről. DVI-ról azonnal ment. Drivert se kellett telepíteni. Kellett volna?
Másik amit nem értek hogy bizonyos filmnél darabosnak tűnik a kép ami egy másiknál nem fordul elő. Ez mitől lehet? Konkrétan a star trek enterprise néhány részénél. Más filmeket meg megnézve semmi probléma. -
littlemole
őstag
Ehhez a monitorhoz adnak DVI kábelt? lletve a plusszos változatához?
-
littlemole
őstag
Ezen az oldalon nem tudjak biztosam hogy MVA panel van e benne vagy esetleg TN panel.
Bővebben: link
A 8ms meg a szurkekre vonatkozik.
Ettol fuggetlenul jokat olvastam rola, es nagyon hajlok ennek a megvasarlasara a DVI miatt. szoval idegolo ez a TFT monitorvasarlas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Acer notebook topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest