Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• littlemole

őstag

Megjött nekem is a monitor. Sajna van rajta 2 hiba. :(( Ezek alpixelek vagy teljes pixelek? 2db piros világít. ( szerintem alpixel) Legjobban fekete háttér előtt lehet látni, többinél nemigen, fehérnél meg egyáltalán nem.
    Kipróbálásra sajnos nem volt módom mert neten rendeltem, úgyhogy ez van. A cég a benq pixelútmutatását követi garanciával kapcs. Írtam a benq nak hogy mi is a pixel politikájuk manapság. Hátha valami pozitív válasz érkezik.
    Amúgy játéknál nem annyira zavaró mert mindig másra kell figyelni, filmnézésnél meg 2 m ről már abszolúte nem lehet látni fekete háttérnél sem. Persze jobban örültem volna ha nem lesz hiba.
    A képe tetszik a szemem egyáltalán nem fáradt el tőle. Ez korántsem volt elmondható a CRT-ről. DVI-ról azonnal ment. Drivert se kellett telepíteni. Kellett volna?

Másik amit nem értek hogy bizonyos filmnél darabosnak tűnik a kép ami egy másiknál nem fordul elő. Ez mitől lehet? Konkrétan a star trek enterprise néhány részénél. Más filmeket meg megnézve semmi probléma. :F:F

Új hozzászólás Aktív témák