Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
Buta Chrome nem jelenítette meg Devid_81 tuti képeit...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó:
Celeron D 330 (2,66 Ghz > alapfesz 3,4Ghz) 1k
2x 256MB SDRAM 1k
1GB DDR2 2k
egy hibás, de ép MSI K9AGM3-F 0,5k vagy csere valamire: kis pendrive, stb.
MS 6506+1500MhzP4+TNT2+LAN félgép (a Bios elem elszált) zakció 1k -
Rimuru
veterán
Köszönöm szépen a gratulációkat.
Morris: Én nem rainmeterrel szórakozok Linuxra nincs is. [Amivel neveztem]
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz moha bácsi #6389 üzenetére
Ha nem írnátok meg a megfejtést akkor az életbe nem jönnék rá ezekre.
Vigyázat, csalok!
-
Devid_81
félisten
-
-
Devid_81
félisten
...
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #6381 üzenetére
Nem tologatom, mert bannolnak a többiek!
De a lényeg, hogy megyünk a vízpartra A szavazásnál van egy link! Nagyon +18
Bár miután nem látszik semmi... így remélem nem kapok érte figyelmeztetést!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Tybee21
senior tag
Sokszor sajnálom, hogy itt nem lehet likeolni
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
...
-
Tybee21
senior tag
Ez a kép ez milyen igaz... :/
-
fero02
nagyúr
válasz Dani_kp #6364 üzenetére
Kb a felét, de lehet még annyit se.
Ahol 1 cső zárlatos, ott valószínű a többivel is baj van (lévén egykorúak, egy széria). Csöveket párban illik cserélni, de ilyen koros masináknál már célszerűbb az összeset. Vagy komplett kijelzőt, ha van bontva. Már több ezer ft-ról beszélünk.
Tápban még több dolog is lehet szar, egyszerű példa: inverter trafó, mosfet. Több ezer ft lehet már csak az, és ez csak 1 hiba. A te készülékednél még stand bye sincs, így ott még több minden esélyes.És akkor a szép állapotú, hibátlan kijelzőjű 17-esek jó ha elmennek 10k-ért.
-
Devid_81
félisten
A Red Bull szarnyakat ad!
Muanyag gyartasa:
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #6357 üzenetére
Par perc es a kezdem a reggeli muszakot a bortonben...majd benn elolvasom,thx!
...
-
Dani_kp
addikt
Nem nyúltam hozzá, úgy került hozzám. Azon felül kijelző csere volt, szóval ami benne van, abba most az egyik cső zárlatos. Topik lakóknak 4k., ha minden igaz csütörtök vagy péntek járok csabán, illetve a postaköltség az 1k.
szerk.: illetve átforrasztottam az egészet, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
https://ingatlan.com/33821564
-
Padree
senior tag
Tigris, bár a torony nem stimmel, a többi részlet fajta-jellegzetes.
Vaskereszttel vagy anélkül, mindenképp ellenérzéses kellene legyen egy orosz oldalon. Habár akik mozgásban látták már nincsenek az élők sorában, a fiatalok 99,9%-ának pedig fogalma sincs róla, hogy pontosan mit is lát. De a komcsi nagyapja biztos tarkón csapná egy nyírfahusánggal ha a kölök beszambázna hozzá látogatóba egy ilyen mamuszban.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó:
512MB Samsung DDR 400Mhz zakció : 1k
Celeron D 330 (2,66 Ghz > alapfesz 3,4Ghz) 1k
2x 256MB SDRAM 1k
1GB DDR2 2k
egy hibás, de ép MSI K9AGM3-F 1k vagy csere valamire
MS 6506+1500MhzP4+TNT2+LAN félgép (a Bios elem elszált) zakció 1k -
SipiBcs
őstag
Ha az időjárás engedi, akkor tegyük át jövő hét szombatra.
Nem szívesen pisálok széllel szemben itthon.Geby kollegát megkérem csináljon egy savazást a megfelelő helyen, hogy lássuk ki az akinek jó lehet a történet.
Még egyszer elnézést mindenkitől.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Tybee21
senior tag
-
szandisas
őstag
Senkinek nincsen egy eladó scart kábele?
Priviben jöhet, ha esetleg lenne
aláírás
-
Devid_81
félisten
Soha ne menj hajoval a parkba,nem tudsz vele parkolni!
...
-
SipiBcs
őstag
Urak elnézéseteket kérem.....
Családi program lesz a hétvégén. Legalábbis úgy néz ki, hogy válóok ha nem veszek részt rajta. Délutánra pontosítok, megpróbálok kibúvót keresni!!
Csak azért jelzem most, hogy ne élje bele magát senki a szombati vízparti buliba.Hatalmas sorry, az érintettektől.....
-
szandisas
őstag
Scart kábel kellene nekem, jó hosszú!
Sürgős!
aláírás
-
Pacák
senior tag
Ezalatt a nyúlon túl...
Nuclear launch detected
-
ZetorGumi
addikt
Jóéjt!
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Ejszakai vegyes.
...
-
fero02
nagyúr
válasz SipiBcs #6311 üzenetére
Úgy néz ki a szombat lesz a nyerő.
Én most próbálom rábeszélni Bakesz-t, hogy vigyen át (és persze jöjjön és maradjon ő is), mert lazulni (inni ) szeretnék kicsit. Részemről a grill cucc lenne a nyerő. Szeszt viszek (pálinkát tuti, meg ha volna elég érdeklődő, akkor a szentandrási sörfőzdéből meggy ízű sört). Sátram van, hálózsákom is, meg vinnék pár lópokrócot is. Kb ennyi.
-
SipiBcs
őstag
Ezt az összeállítást gifekből nagyon nektek találták ki!
-
ko9
addikt
Üdv!
Van Libre és MS is, szerintem nem ezen fog múlni.
Mindegyik ötödik sorba a sorban következő számot, pl így:
[1]
.
.
.
.
[2]
.
.
.
.
[3] stb.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
mezis
félisten
Üdv.!
Makrót negyed évszázaddal ezelőtt írtam még a PDP-8 TECO nevű szövegszerkesztőjében. (Annál az ilyen program pár perc lett volna.)
Bizonyára van ennél alkalmasabb fórum is. De azért kezdjük el:
Libre vagy MS office ? (Én az olcsóbbat kedvelem. )
Minden negyedik üres sorba ugyanazt a számot kell beírni ?mezis
-
Undoroid
őstag
válasz Devid_81 #6313 üzenetére
Te Uram!
Az előbb találtam meg ezt a linket...Én csak ennyit tudok. Viszont azt tudom, hogy Szeged és Záhony között van egy kis távolság.
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
SipiBcs
őstag
Infó azoknak akik tavaly nem voltak:
- Open: du 2-3 körül, vacsora 6-7 között
- Helyszín: Békéscsaba melletti Csaba Tó vízpartja. Nomád körülmények között.
- Megközelítés: egyénileg, Jamina felől (részletes térképet küldök)
- Alváslehetőség: Sátorban (egyénileg) 11-12 fokra kell készülni, hálózsák ajánlott
- Kaja: bográcsos vagy grill (megveszek mindent és szétdobjuk arányosan)
- Ital: egyénileg (később svédasztalos tálalásban)
- Test ürítése: WC Toi-Toi 50 méterre... okádani bármelyik bokorban
- Hangerő az elfogyasztott alkohollal egyenesen arányosan nőhet, de mértékkel!Szerda estig le kellene zárni a szavazást, hogy csütörtökig meg tudjuk beszélni a kaját.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Üdv!
Először is köszi a segítséget! Ha kézi bevitel lenne a módszer, azt bármelyik szövegszerkesztőben megoldanám. Makróra gondoltam én is, de mivel még sose csináltam, ezért tippem se sok hol lehetne elkezdeni. Ebben tudnál esetleg segíteni?
Köszönöm--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
...
-
ko9
addikt
Hát már majdnem elkezdtem, de azt a kb 400 bejegyzést nincs kedvem kézzel bevinni... Tuti van rá valami rohadt egyszerű megoldás Notepad++-ban, csak nem találom...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Üdv Urak!
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy: van egy TXT fájlom, van benne egy párezer sor, 4soronként van egy üres sor, és mindegyik üres sorba kellene beszúrnom egy számot. Könnyűnek hangzik, de mégse tudom hogy lehetne kivitelezni
Valakinek valami tipp? Köszönöm előre is!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- RAM topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest