- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Ha barátnődnek az lesz, lehet pont arra a krémre gondolsz vagy fogod választani a drogériában. Ha reklámmal termék beelég a tudatalattidba.
Egy jó reklámkampány mindig ezért működik. Jó szlogen is.
100 éve fejlesztett tudomány, persze ha termék egyáltalán nem kell, biztos nem veszel, annak szólt az a reklám akinek gombaproblémája van. -
A Molyember
tag
Na, ezert nem lehetnek jo dolgaink. Konnyu bepalizni a sok ostoba fszt azzal, hogy valami occo. A szimpla ostobat meg azzal, hogy ilyen modon terelgetni lehet, hogy meg tobbet koltson a szemetre.
-
törölt tag
Rám az ilyen irritáló reklámok negatív hatást gyakorolnak. Heveny tapogatózás távkapcsoló után, elkapcsolni bárhová. Soha nem veszek kinder bármit és nem rendelek az alzáról, emagnál is rezeg a léc. Mindig van alternatíva és a kevésbé tolakodó termékeket választom.
Kár nem érhet, mert a kampány költség mutatói és a termék minősége, használhatósága között nincs összefüggés, soha. -
TrollBalint
addikt
A reklám nem csak neked szól, hanem gyerekeknek is. Ők látják, jobban beléjük épül, és mikor felnőnek, tudatalatt is egy reklámozott terméket vesznek le esetleg a polcról.
És arról sem vagyok meggyőzödve, hogy felnőttekre nem hat így. Legalábbis egy bizonyos rétegre, aki lusta / képtelen utánanézni dolgoknak és megveszi, amit amit legutóbb / legtöbbet látott a reklámban. -
himpike
aktív tag
A reklám akkor is hat ha azt hiszed hogy nem. Egyszerűen azért mert hallottál róla. Senki nem fog olyan terméket választani amiről nem hallott korábban. Ha meg tud kérdezni róla egy eladót akkor előfordul hogy elfogadja de akkor se könnyen.
Monitoroknál pl rendszeresen tapasztalom a Samsung/LG párosnál, SSD-nél meg a Kingston/Samsung/WD hármasra verik ki. RAM-ból nem is ismernek semmit a Kingstonon kívül.
Ha a termék ital vagy élelmiszer ezt szorozd fel még tízzel. -
totopad
senior tag
Nagyon-nagyon meeting vonalakban de egyszer jelen voltam egy prezin, ahol a marketinges csaj bemutatta, hogy mérik a reklám hatékonyságát 1-1 termékünknél és, hogy milyen forgalmat tud generálni. Konkrétan ki tudják számolni, hogy 1 fizetett reklámon mekkora haszon van az adott cégen belül. Én sem veszek semmit reklám alapján, de hidd el, működik. Saját szememmel láttam a számokat.
-
futo001
senior tag
Nem értem hogyan lehet ilyen értéke a reklámhelyeknek. Már annyira immunisak rájuk az emberek, hogy nem többek fehér zajnál szerintem. Én egyet se tudnék megemlíteni, amit az elmúlt napokban láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest