Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zsu_

senior tag

válasz Zsu_ #318 üzenetére

Milyen műtét? :(
    Már ha nem vagyok túl indiszkrét...

• Bazsesz

őstag

válasz Zsu_ #318 üzenetére

Szia!

Hát sajna nem metálba hoztak olyan kéket, amilyen kell, úgyhogy várhatok megint. Nem baj, megéri várni, minthogy elmenni másik boltba, és megvenni ott.

Aztán ma megszereztem a cuccokat, de anyám holnap hozza haza őket. Egy régi AT-s és egy újszerű ATX-es ház. Mindkettőnek nekiesek. :)) Majd. Csak sajnos az egészségügyi mutatóim rosszul állnak, mert az orovosom ma azt mondta, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy ne kerüljem el egy műtétet (hogy mi lenne az: OFFTOPIC 10 -> #887). Úgyhogy most ingadozik alattam a föld, mert ha nyár elején kerül sor rá, akkor a nyári melóm megy vészbe, nem fogok tudni digitális fényképezőgépet venni, és a pestre történő felutazás ktg-ire nem tudok félretenni. :( Ha meg nyár végén, akkor utánna meg nem fogok tudni annyira mozogni, meg fizikai munkát csinálni (lesz pénz, csak nem lesz kész a ház). :( Tehát ha most bejelenti, hogy nyár végén lesz a dolog, akkor amíg dolgozok, addig meg kell csinálnom a házmodot, és meg kell vennem a dolgokat.

De remélem, hogy erre nem fog sor kerülni.

-moddinghoz-
    vettem ma kettő darab kétálllású kapcsolót és három darab potit. Szal fogok csinálni egy multifunkcionális panelt. Ezt sajna lehet, hogy csak az összeszerelés képeiben fogom tudni megmutatni, mert lehet, hogy már a ''B.'' projecthez fog menni (amivel nevezni szeretnék, a projectet direkt rövídítettem. :)) )
    Úgyhogy valszeg ebből is lesz valami képszerűség.

Továbbá majd a két házat lefényképeztetem, és berakom azt is, hogy milyen eredetileg.

Üdv: balu

Aktív témák