- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Heh. Na én is így vagyok vele.
Nem tudom miért, a ''Te olyan hülye vagy!'' vagy a ''Te nooooooormális vagy???!!!'' és társai már rámragadtak. Jó, lehet, hogy néha kicsit hülye vagyok (Okapit rajzolok, vagy épp beszkennerelem a fejem (vagy ezek kombója. :) )), de akkor is. Alig akad valaki, aki támogatna.
Osztálytársammal (illetve mégpontosabban a rokonommal) megbeszéltük, hogy letesszük az érettségit, nyitunk egy PC-boltot, ahol moddolást vállalunk meg hozzá értékesítünk alapanyagot, közben meg fősuli vagy ami lesz. Nekiálltam moddolni, ő tartott a legnagyobb hülyének, hogy neki merek állni. És ilyen akar moddingboltot nyitni... Úgyhogy egyedül fogok, és kész.
Mai napi lehülyézésem abból adódott, hogy azt mertem állítani, hogy vezettem az autóval 400 métert, és csak kétszer fulladtam le...
Komolyan, nekem soha senki nem hisz addig, amíg vissza nem nyal a fagyi a való életben.
De mind1, már megszoktam. :))
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Interactive Brokers társalgó
- LEGO klub
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest