- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DFX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Heh. Na én is így vagyok vele.
Nem tudom miért, a ''Te olyan hülye vagy!'' vagy a ''Te nooooooormális vagy???!!!'' és társai már rámragadtak. Jó, lehet, hogy néha kicsit hülye vagyok (Okapit rajzolok, vagy épp beszkennerelem a fejem (vagy ezek kombója. :) )), de akkor is. Alig akad valaki, aki támogatna.
Osztálytársammal (illetve mégpontosabban a rokonommal) megbeszéltük, hogy letesszük az érettségit, nyitunk egy PC-boltot, ahol moddolást vállalunk meg hozzá értékesítünk alapanyagot, közben meg fősuli vagy ami lesz. Nekiálltam moddolni, ő tartott a legnagyobb hülyének, hogy neki merek állni. És ilyen akar moddingboltot nyitni... Úgyhogy egyedül fogok, és kész.
Mai napi lehülyézésem abból adódott, hogy azt mertem állítani, hogy vezettem az autóval 400 métert, és csak kétszer fulladtam le...
Komolyan, nekem soha senki nem hisz addig, amíg vissza nem nyal a fagyi a való életben.
De mind1, már megszoktam. :))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest