- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Heh. Na én is így vagyok vele.
Nem tudom miért, a ''Te olyan hülye vagy!'' vagy a ''Te nooooooormális vagy???!!!'' és társai már rámragadtak. Jó, lehet, hogy néha kicsit hülye vagyok (Okapit rajzolok, vagy épp beszkennerelem a fejem (vagy ezek kombója. :) )), de akkor is. Alig akad valaki, aki támogatna.
Osztálytársammal (illetve mégpontosabban a rokonommal) megbeszéltük, hogy letesszük az érettségit, nyitunk egy PC-boltot, ahol moddolást vállalunk meg hozzá értékesítünk alapanyagot, közben meg fősuli vagy ami lesz. Nekiálltam moddolni, ő tartott a legnagyobb hülyének, hogy neki merek állni. És ilyen akar moddingboltot nyitni... Úgyhogy egyedül fogok, és kész.
Mai napi lehülyézésem abból adódott, hogy azt mertem állítani, hogy vezettem az autóval 400 métert, és csak kétszer fulladtam le...
Komolyan, nekem soha senki nem hisz addig, amíg vissza nem nyal a fagyi a való életben.
De mind1, már megszoktam. :))
Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest