- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Ismét tisztázta ohiói terveit az Intel
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szia Zsu!
A helyzet az, hogy a nyaram az eléggé érdekes. Dolgoztam ezerrel, aztán befejeztem, másnap elmentem nyaralni (most is épp nyaralok), azán meg aug 16-án fexek be a kórházba. Úgyhogy több, mint valószínű, hogy öszi modtechhall-ról lecsusszanok, de a moddolást nem hagyom abba. Azzal a házzal sajnos lett egy kis gond a festéssel. Valszeg a lakk volt a ludas, met ahogy rátettem akármit, meglátszott a nyoma, elég keményen. Szal most azt csiszolhatom újra, meg festhetem le, de nem adom fel.
A másikra kell egy festék még, és kész. Úgyhogy most nem nagyon tudok egy darabig szolálni bámi újjal. Még legalább egy hónapig. De lehet, hogy onnan nyomok egy nagy startot, hogy beleférjek egy modtechhallba. Októberben lenne, jó is lenne.
Röviden ennyi. Hazajutok, fényképezek, hogy mi a helyzet (mivel most már van saját digitcam is).
Üdv: balu
Aktív témák
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Windows 11
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest