- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz Shokkolo #2879 üzenetére
Ismerős szokott megrendelésre irodákat felszerelni gépekkel,szerverekkel.És az egyik helyen,ahol a mai napig rendszergizda,mesélte,amikor csinálta a céget,akkor kérdezte,hogy milyen gépek kellenek,erre felelte a főnöke,2 kritérium,a legjobb,és HP legyen,pénz nem számít.Mondta mit választott,főnöke kérdezte,Gábor ez a legjobb?Igen,akkor mond a számlaszámot,hogy hova kell utalni.Amikor csinálta a szervert akkor kérdezte,hogy mi ez a sok kábel,erre a főnöke,mindenből 2-t húzattam be,legyen tartalék.
HardCore is my LifeStyle
-
válasz Shokkolo #2879 üzenetére
Háát, itt városkánkban egy ilyen nagy cégnél a régi -kvázi használhatatlan- PC-ket szétszedték, megsemmisítették. Haver ott dolgozott, mondta, h OK, a merevlemezt szétverni, amúgy se ér semmit, meg céges cuccok esetleg... de a HW-ből vihetnek-e haza (pl. gyereknek PIII, korai P4 elég, főleg ingyen...) Nem vihettek. A cég fizetett, h elszállítsák veszélyes hulladékként...
18? Gratula! Óóóó bakker már a duplája is elmúltam... Legalább elmondhatom, amit Al Bundy "apánk" szokott: "Olyan szar ez az élet, de szerencsére a felén már túl vagyok!"
Zene: kicsit rap, de ez egészen jó így.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest