- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz hackeeeee #64730 üzenetére
neked is nektek is imsét jó reggeklt
kicsit agyaltam és egy 320-500 GB-os IDE hdd is jöhetne asztali gép méretben...
ha volna valakinek elfekvőben
ugyanis azzal ki tudnék váltani egy laptop hdd-t ami 500 GB-os
neked nincsen elfekvőben valahol a polc és/vagy fiók alján ?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #64626 üzenetére
Zene volt a téma.
Filmre jó a többi, ez tény.2.0 a szép, nagy méretes hangfalakkal a tuti, amiket anno hazánkban gyártottak. (baszki. Orion vagy Videoton gyártotta?)
2.1 akkor is jó lehet, ha pici hangfalakkal van.
Nekem logitech 2.1 van. Előtte nem hittem, hogy ilyen jól fog szólni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #64494 üzenetére
Oks aköszi. akkro majd kiderül. piros kék zöld lötyi van hozzá.Most a piros megy majd bele.. egyszer lehet a kék fog, a zöldet meg beleöntöm a a kocsi hütőfolyadékába az már úgyis zöld. 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
válasz hackeeeee #64210 üzenetére
OK, az lesz, kész. Meg kértünk egy office 2013-at is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Kutya_7
tag
válasz hackeeeee #64157 üzenetére
Én csak a nálam fellépett tényeket közöltem, nem azt mondtam hogy mindenkinél ennyi lenne a "spórolás" mértéke. Aki hisz nekem hisz aki kételkedik az kételkedik, ennyi.
Lehet keveset használod/tad az asztalit
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
Kutya_7
tag
válasz hackeeeee #64148 üzenetére
Csak hogy hozzámakogjak a fogyis témához...
Mióta bekékültem átlagosan 1800-2300 Ft-al kevesebb a villanyszámlánk amin én is meglepődtem, mert sokkal kevesebbre számítottam. És a napi használat nem változott.
Akkor vegyük a "fejlesztés" megtérülést:
63K lett az FX+Saberből, 140K volt a 4790K+Z97, tehát kb 38 hónap alatt meg is térül (havi 2000 Ft-vel számolva) ha ilyen mértékű lesz a spórolásMondjuk hozzá kell tenni, hogy az FX-em 24/7 1,644-1,7V között üzemelt, ami nem teljesen normális így utólag visszagondolva
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #64148 üzenetére
Persze, fpu+furmark,5 ghz-en,280x-el
Az tényleg éhes. Fx többet enne.
Szamoljam ki? Nem. De egy darabig eltartana. Nem szarkazmusbol mondtam, hanem komolyan a torlesztek villanybol dolgot
Sokáig tartana, mert alacsony a törlesztőrészlet.Habugi: te nem beugatsz, hanem bekopsz. Nézd csak meg a steam profkeped
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #64125 üzenetére
Köszönjük Emese, eme magvas hozzászólását.
Már csak egy (illetve sok) dolgot nem értek. Egy 40 ezres proci mióta sportautó? Ezért viszonyítottan a trabanthoz. De semmi baj, én vagyok a hülye. Meg szerencse basszus hogy a 970-en jól megy a c3Ha nem a te dolgod akkor meg ne szólj bele, ennyi. Nem kertelek rá se én, se más. Köszi.
-
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #64103 üzenetére
Nem kezdődik csak folytatódik..
Tesztelgess/benchmarkolgass vele, amúgy is rámfér a váltás. Az általa futtatott teszteket 4Ghz-en már körberöhögtem az első pár napban, szerintem imádni fogja a 4.7Ghz-es Trabantodat!
(#64102) Lacielvtars:
Shimán elvtársUram, este küldöm/mutatom.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #64088 üzenetére
Most bevan zubbanva kicsit hw csere okán, igazából ha belegondolok hogy én 2éve kiválóan el tudok szórakozni az újított AMD riggel, a fogyasztás témakörén kívül kb bármivel.., nemhogy értem de abszolúte meg is értem az északibikát.
Tegnap kimért egy 50W-os difit amit a 280X-nek tulajdonított be a 7950 ellenében..
Hasonlóan hozzád stressztesztben, játékban/gyakorlatban reprodukálhatatlan körülmények között, még engem is megkért..
A téma ott kezdődne érdemben, hogy az R9-es Tahitik eleve kevesebbet fogyasztanak picit, arról nem beszélve, nyilván sem a 7970/50 sem a 280X topicban nem botlott bele HSM fórumtárs egyetlen igencsak magas szintű cikkébe/tesztjébe sem, amikből kiválóan látszik mennyivel jobb chipek a fullos Tahitik, azonos órajelen és/vagy %-os tuning mellett is jócskán többet zabálnak a 7950/280as kártyák mint a nagytesók..Szóval fincsibe Úrnál "új hw/kütyü" zubbanás van, mondanám hogy majd elmúlik de nálam ez két éve nem történt meg, ráadásul nem is kívánom neki mert ezt az "állapotot" speciel nagyon csípem!
(#64082) Lacielvtars:
Nem csak elvtársUram mulasztotta el, magam sem vettem észre hogy Sasbá' PH nagyúr lett! Bár a kékördögünkhöz képest még most is csak..
Mimeg elvtársUram.., kanyarban sem vagyunk, bár te is lassan szintet lépsz..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #63091 üzenetére
Előre sajnálom a derék, hát és egyéb az ülés alatt elgémberedő részeidet [jaj az a folyamatos Halo 3 majd Halo 4 kipörgetés, máig nem köszönte meg a derekam]
Majd néha lazíts valamilyen Kinect címmel, szerintem konzolon az a legnagyobb poén
Szabad tudni, milyen húzócím futott be, hogy vételre adtad a fejed? Netán alkalmi vétel volt?SP4C3
Ügyes és türelmes!
Sass:
Kicsit szárnyaszegettnek tűnsz Skylake miattBukcenclaci:, jó kombó és művészien sikerült úgy rendezned a kompozíciót, hogy az árnyéka bemutasson a topiknak
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #63070 üzenetére
Nálam az új driverrel a 280X nagyon frankó. Magasabb részletesség és halkabban, mint a 270X-el. Sem a proci, sem a VGA nincs kihajtva fullra, én így szeretem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #63013 üzenetére
Nem tudom. Azt tudom, hogy a G2 porrá veri-alázza az S6-ot multitaskingban, pedig majdnem kétszer annyi a felhasználható helye az s6-nak. legalábbis, elvileg annyinak kéne. (ugye s6 3 giga fizikai, g2 2 giga fizikai memóriával bír) és mindkettőn gyári rom volt. gyári 5.0, azt hiszem.
-
-
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #62916 üzenetére
Sebesség sokmindentôl függ. Fordulatszám, active mód (Nagyon nem mindegy, hogy PIO, MWDMA vagy UDMA 2-6.) szval lehet neked 2TB-os hdd-d ha az csak UDMA Mode 2-ben ketyeg. Régi alaplapom tudta az UDMA mode 6ot athlon xp-vel (socket A), a mostani újabb meg csak UDMA 5. -.- Azaz a HDD tudna gyorsabban operálni, de a chipset nem engedi.
@norbert1998
Na nekem olyan "nô" nemkell...[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #62913 üzenetére
Állapota 95% os. Nem a smart-tól függ, márpedig az ilyen programok csak hozzávetôlegesen tippelnek. Smartból kiolvassák a futott órákat, smart errorokat és kiírnak valamit... Ezt én is megtudom csinálni. Speedfan is csak ô még scannel és tesztel is. Ott volt 95%
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #62909 üzenetére
Most engedtem rá a checkdisket ameddig fürdök, mert ellesz vele egy darabig. File system error lesz vagy bad sector. Lehet estére lesz egy egész éjszakás hdd regenerator, de ahhoz meg kellene egy másik OS, ami windows 10 ami helyett 8ast akartam felrakni, s mikor csináltam a bootolható 8.1-es telepitô usb-t akkor észrevettem h a proci használat az egekben a 0-ás magon. Megnéztem deviceanagerben az IDE chaneleket és az elsô primary PIO módban volt, ezért is szaggatott.
@SAS Nekem nem lehet újat mutatni
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #62883 üzenetére
Hogyan szinkronizálják össze a két motort?Vagy hogyan lehet ezeket a csodákat kivitelezni?Első az első kereket hajtja hátső a hátsókat,gondolom.
Érdekesek számomra ezek a csodák,szeretnék a megvalósításról többet megtudni..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #62846 üzenetére
ok.de corsair midnketto szerinted erdemes ket vengeance gyartosort csinalni hogy a low profile es a high profile ramok mások legyenek? utolag a ket kulon hutot raknak ra es olcsobban megvn oldva a problema.
single side ramot en mar egy jo ideje nem lattam.
plusz ha hutobordas akkor valszeg nem single side egyik sem maskepp mit hutene a borda csak egyik oldalt?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
-
válasz hackeeeee #62821 üzenetére
de remélem nincsen baj felétek...
vagy téged is vonz erő sötétkékebb oldala, netán?
mondjuk most hogy költözünk mi a jövőhéten, a nagy szobába nekem is cerkám lesz meg igp-m
a munka gép megyen a munkaszobába[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #62703 üzenetére
No igen
arra a CL15-re én kíváncsi is lennék, hogy mit tud, mert elég tetemeseket ugrunk CL-ben DDR generációnként.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz hackeeeee #62595 üzenetére
Nekem is kicsit keménynek tűnik, lehet a red jobb lenne nekem... de első nap még nem írnám le ezárt, játékban nem is volt vészes, csak gépeléskor érzem, h nehezebben nyomódnak a gombok. 60 g Black vs. 40 g Red...
juhhúúúúú! SASS leírta, h igaza volt Ormányosnak! És ezt gondolom az efikszkihajcsa-é dologra értette!
Tudjátok, h Saasss hogy adja el a régi procijait? ...Corekedvezménnyel!V!ck: kis sziszának a bolti tej nem frankó annyira, megfosatja... mondjuk attól is függ, mennyire kicsi...
-
válasz hackeeeee #62592 üzenetére
jajj, enyém nem Ducky, az kicsit drága lenne...
Steelseries 6Gv2, Cherry MX black
-
-
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #62191 üzenetére
Köszi, ismerem ezt a trükköt, nálam egyáltalán nem jelent meg kép ebben a hozzászólásban, nem volt mire kattintani se jobb se bal egérrel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #62191 üzenetére
+1111
tehát akkor látszik a kép, csak nem olvasható?
akkor mindent jól csináltam, csak nem nagyítható a kép, értem...
szal akkor mégis nyilvános a kép
köszönöm az infót
ui: amúgy délután ezen a V-on nekifutok a 4,6 Ghz-nek is
hátha bírni fogjamiklosss2012: köszi Apám, épp írtam hogy délután nekifutok ezen az értéken a 4,6 Ghznek is, hátha bírni fogja
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz hackeeeee #62126 üzenetére
Habugi nekem megírta hogy ez a progi amit mi használunk tökéletesen kihasználja a több szálat, tehát tuti ezért gyorsabb...
hála istennek és a fóliaháznak, hogy gyorsabb lett, és gyorsabb mint azt reméltem.
az IMBT eredmény engem nem zavar, hacsak azt nem mondjátok hogy az baj...
ha baja nem elsz a gépnek ezzel az eredménnyel akkor így marad, annyira nem vagyok tuning fan, de gondolom ez már világossá vált itt a tiopikban"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #62124 üzenetére
értem és egyben meg is értem, azért köszönöm a véleményed, szavaid
és én nem vagyok intenzív Oc-s a nevem ellenére is
én csak gyorsabb gépet akartam, és jelenleg a konvertáló munka eléggé jobb lett, majd 30mp-el gyorsabb mint a Gyii 5[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #62119 üzenetére
értem, azt valahol ki tudom kapcsolni biosba?
bocs a láma kérdésért, de ennyire nem mentünk bele Keresztapámmal a tuning világba
bár a mondatodból ítélve, ki lehet kapcsolni
csak melyik menüpont lehet az"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest