- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hackeeeee #124129 üzenetére
tudnék, persze, bár soha nem hallottam ezeket a dobozokat élőben, de amúgy szeretik ajánlani, állítólag szép hangjuk van.
közben szerkesztettél, a kettő közül én az első merném "javasolni"
de ha gondolod ugorj be a linkelt topikba, és kérdezz rá, hogy mit ajánlanak olyan áron
max hivatkozz rám, hogy én javasoltam, akkor tuti nem fognak segíteni
nah jó ez vicc volt
a muszaki pincében mintha lenne kiállítva ilyen vagy hasonló doboz.
ott lehet meg tudod hallgatni őket.
amúgy a dalikat mutatta nekem a srác anno mikor ott jártam, majd 400 eze volt a darabja, de annak sem volt olyan szép a hangja mint a mostani ELAC-aimnakui: én is ráálltam biztos ami biztos elven a "passzív backup-ra" vagyis a net nélküli adat tárolásra.
már otthon figyel két wd 4TB my book, úgy néznek ki mint a bibliák[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
-
válasz hackeeeee #124116 üzenetére
Jah, nem az a lényeg, hanem hogy fórumra ír es elvarja hogy mailban kapjon választ
Azóta már visszatért
Amúgy jól. Ondod, az lehet a gond, vagy a tv es kütyük nem kezelik a 2tb méretű hddket.
Anno a főnököm teveje is csak 2, egyenként 1.5tbos particiokent ismerte fel a 3tbos hddt[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #124110 üzenetére
Én egyszer próbáltam DDU-val feltenni drivert, fagyott, vezérlőpult szórakozott (random összeomlott, fagyott), aztán régebbiről frissítettem (17.7.1 -> 17.7.2), és azóta nincs gond.
Instant Replayre nem tudok rájönni, hogy mi baja lehet. Rocket Leagueben tökéletesen működött, Rainbow Six Siege alatt használhatatlan fájlok jönnek létre. Külön HDD-re van beállítva(SATA2, a régi 500GB-s HDD-m) 1360x768, 20Mbps, 60FPS beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #124076 üzenetére
GTA-ban a kocsijának a rendszámtáblán ott a teljes neve. Meg aztán ismerjük, le f0ssa magasról
Más: Héten jön a 980 ti utódja (még titok mi lesz ) érdekelhet valakit innen vga?
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
#Morcosmedve
veterán
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #124040 üzenetére
nem szétszedni akartam. Hanem, hogy annyi üres helyet hagyok rajta. Mivel úgytudom, hogy a kapacitás ~15%-át kb meg kell hagyni üresen.
Phandi: 10k? maradj a membránosnál
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123987 üzenetére
Azért az a 8pack hof.. valami álom...nagyon jól járt Laraxior
Bezzeg az én 980 ti G1 több mint egy hónapja gariba, és egy fapados hűtéssel akarják ki szúrni a szememThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Balathruin
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #123921 üzenetére
hát igen na majd kiderül, annyiban jó a destiny hogy a multin kívül nem lesz közvetlen kontaktod más játékossal, bármit is használ
DR|FTK|NG: cseszheted mert pl a ps is kontrollert képezi le a bill egérre, szal sztem nem tudja így megmondani h mi van mögötte
más: érdekes hogy ennyire csend van a coffe lake körül most,igaz h még benne vagyunk q2 ben, de nemsokára itt az év vége, és semmi pletyka hogy hol mikor akarják bejelenteni
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #123891 üzenetére
Ezt már előre kiírták a béta előtt jóval, felháborodás is volt belőle.
Miért, kapsz 1070 és 1080 között változó teljesítményt, fűt is neked, néhol megelőzi a 1080-at, és még hangos is a hűtés. Hát nem megéri? És tud világmegváltó technológiákat, csak vissza van fogva.
⋙Will this only impact third party applications during the Destiny 2 PC Beta?
No, this will apply to both the Destiny 2 PC Beta and full Destiny 2 PC release on October 24Minőségi.
⋙Will Destiny 2 on PC include a framerate target option?
Yes, Destiny 2 on PC will include the ability to specify a framerate upper-limit (via a config file).Tehát van, csak elrejtve.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123887 üzenetére
Oh, akkor király. Danke
Btw..pénteken megnézem én is a Destiny 2-t, asszem a legújabb béta RTSS-t használom. De amúgy ugyan ez van Pubg-ban is. Kaotikusan működik, hol van hol nincs, hol ki blokkolja a BattleEye mert "cheatnek érzi", hol nem..
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz hackeeeee #123872 üzenetére
OBD az a csatlakozó típusa , nem? arra rakhatsz ebayes kínai cuccot amivel csak látsz 1-2 hibát de kiütni nem tudod csak némelyiket, ( mi opelesek ilyet használunk opcom néven) vagy rakhatsz profi autószerelői cuccot amivel törölheted. Nekem spanom autószerelő 1 perc alatt megoldotta. én nem is veszek ilyen kínai culákat emiatt.. nincs rá szükségem.
ja igen, megjöttem
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123862 üzenetére
Ok, legyen. Én ültem pár autoba de számomra nem okoznak tul sok örömöt és élnényt ezek a kisautok. Aki szereti meg éli ám használja. Ha nem ésszerüségre hajtottam volna biztos nem ilyen autot veszek én semmi mint amit. De eldöntöttem kell egy csapatos mert nem élet igy az élet. Semmi élmény, semmi vigyor, semmi libabőr. Lehet tele volt már hivákkal mindkét fiatom, meg öregek is voltak, de nem volt ennyire steril a vezetés, mint most. És erre pont az audi r8 után jöttem rá,hogy nekem kell egy szörny, ami egy igazi ribi, ami képes vigyort varázsolni. De ezek az 1.2 es csodák meg 1.3jtd-k hát arra vannak hogy olcson menjünk a-bol b-be sterilen...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123856 üzenetére
Nem tudom én nem ültem ilyen cseh csodákban. Lehet jók. De amiről én beszéltwm corollárol az már 10 éves volt. Akkor még sehol nem volt a kismotorok kinyüstölése. Manapság lett divat, ill értek el arra a fokra, hogy már érzel is bennük erőt, nem csak üvölt a motor.
Azt nem is mondtam, hogy míg otthon voltunk kiprobáltam egy r8 at. V8 assal. 2012 es modell, az uncsitesóm férje vette. Megy mint állat, de fennttartani... na az más tészta. A lengéscsillapitók darabja 1000 euro. Csak mert bentről állithatos 4 fokozatban a keménység levegővel. Ha jol tudom 414 lovas, de ebben még volt okosítás is kb 460 lo volt. 200 nál padloval olyat rajtol hogy nem hittem el. Mondjuk 200 ig is csak tapadsz az ülésbe, meg vigyorogsz.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #123777 üzenetére
Jó reggelt! vagy inkább már napot, lassan tényleg itt a front a prücskök sem túl nyugodtak..
Kérdés jó felé kezd-e futni... Mert sajnos pl. a macskák néha vannak olyan dinkák, hogy ilyedttükben az autó előtt futnak át.. Ez egy bambinál már nem vidám (ettől még tényleg meg kellene csináltatni a dudát). Pécsre menet Mecseknádasdnál is hébe-hóba legel pár esténként az út mellett, igaz erre veszélyt jelző tábla is felhívja a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123799 üzenetére
Túl sok game már így is..Horizon 3-mat akartam, de így hogy kb csak hétvégente van időm játszani (de akkor mondjuk all day) így még itt van:
Witcher 3
Pubg
Hellblade
Nier:Automata
BF1 - GTA V is be-be nézVan most bőven
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #123791 üzenetére
Lehet hogy jó a pen meg minden, de ha gépelni kell akkor ott a 400 fontal olcsóbb BB Keyone.
Sima mezei júzernek aki netezik, levelezik és fényképezik annak semmi értelme a tollnak. Számomra most a Huawei P10 és a Honor 9 az ami megéri az árát. Az új HTC és LG ocsmány, az S8 drága a Sony meg megbizhatatlan.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #123791 üzenetére
Ha megnezted a vidit, latod, hogy realisan foglalja ossze. Az a baj, hogy ennyiert, ha csokken is az ar, egy s7 vagy s8 plusz egy tablet jobb valasztas. S pen rettenet reteg es mar ket kezes. Onnantol mar mindegy mi van a kezedben, es akkor meg mar azonnal kicsi a kijelzo, raadasul nagyon nyujtott a felezeshez.
i8 se fog 1k-t erni. Egy uj sima macbook, jol kifogva vagy egy alap 13-as pro annyi
© asszongya'hogy
-
Methionyl
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #123748 üzenetére
Hat én azt hittem nincs is olyan amin ezek nincsenek
Soha életemben nem volt dolgom lapossal egy ezer éves ujratelepitesen kívül, mindeddig irtoztam tőlük.Az ujjlenyomat fancy
Jó gép, majd szét lesz kapva kipucolni, esetleg mx-2-t is kap, akkor meglesem mSATA mehet e bele, mert az odd kellene
MSATA nem megy bele, az a port csak WWAN és WLAN-ra jó
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123698 üzenetére
Ezt most én sem értem, mert nálam akkor eszik 600w ot konektorból a renszer, ha fullon járatom a cpu-t meg a gpu-t egyszerre. És Fx-ről beszélünk, játék alatt elvan 400-450w ból játékfüggően... Nálad mi a fene eszik 600 w -ot főleg intel cpu-val???
Ha kell még fényképeket is rakok fel, de tényleg ennyi...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #123662 üzenetére
Ne géppel mérjed le
Telo tema: samsungos vagy, azt mond meg nekem, hogy miert er meg majdnem masfelszer annyit a note 8 az s8+ al szemben? az egy darab plusz hátlapi kamera miatt? Vagy a + 2GB ram miatt? Cserében gyengébb az akksi és a screen to body ratio...ceruza nagyon réteg igeny szerintem.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #123654 üzenetére
2 dologra tudok megszisszenni.
-Hátlapon van ugye az ujjlenyomatolvasó
-Akkumulátorkapacitás.S8+ gyönyörű nagyon bejövős telefon,dobtak neki ceruzát pár featuret pluszba s ott a n8.Tökéletes recept.
figyelem figyelem szubjektív véleményAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
-
-
-
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #123531 üzenetére
Én elhiszem hogy jó, de jövőt álló legyen, már amennyire itt lehet, tehát a legjobb kell, a legerősebb
Ha ezek vannak, rendicsek, ha akadhat még ennél is jobb, akkor még jobb. A lényeg, hogy ha lehetséges, bírja ki neki az egyetemet, csakmeméne, amit jövő szeptemberben kezdünk mindketten. Nem lenne rossz, ha CAD rajzokat is vinne, ezért is fontos az erő, viszont akkor lehet kellene dedikált gpu is?
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #123374 üzenetére
Akkor én atom mákos vagyok ,hogy minden termékben jó . nekem a kingstoneok fújtak ki,de mint egy user akkor nem állíthatom ,hogy azok rosszak vagy valahogy így kellene tennem? Unokatesómnak szintén kingstone adta meg magát akkor az Én családomban a sandisk a nyerő a kignston enem és családonként váltakozik a márkák üzemideje.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123371 üzenetére
MOst néztem, hasonló ddr3 kit 2400 as 2x8 as kb 30000 ért megy itt a ph-n. Szal a felel már meg lenne rá. Lap procit eladnám vagy 60 ba, az 90 meg ha hozzádobnék vagy 60-80 at (többet nem akarok) akkor már lehet összetudok kaparni valami értelmes rendszert.
Jobb alaplap + egyenlőre gyengébb proci + 2800 -3200 as ramok ebből kijönne bármelyik oldalon?A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123365 üzenetére
És habugi & stratova
Nos mi jól vagyunk, még 3 nap és szabin leszek 10 napig. Abbol 3 anyáméknál, és kitudja hány nap kormányablakokban fogok eltölteni. Le kell honosíttatnom a jogsimat, ami a legkisebb procedúra, mert csak orvosi kell, aztán leadom a szlovákot, és kapok egy magyart, csak azt nem tudom, hogy ez "azonnali" akció, vagy épp hetekig tart majd . A bonyolultabb művelet majd az lesz, hogy a Magyar állampolgárságot kikérni, és a Szlovákról lemondani, majd össze kell házasodjunk az asszonnyal ideát is. (persze miért is lenne hatályos, hogy már egyszer Szlovákiában összeadtak minket???). Kb ezek a tervek, na meg hosszadalmas döglés, mert tény,hogy az idén sokfelé voltunk, és sok mindent csináltunk, de passzívan valahogy nem jött össsze még a pihenés, pedig nagyon szükségünk lenne rá. Ami kb annyiból fog állni, hogy majd kellünk amikor kelünk, és egész nap ágyban maradunk, TV, kaja, keksz, alvás. Én mást nem akarok csinálni pár napig. Egy évben kell ilyen is...
A fiunk nő mint a gomba, 36 os lába van 9 évesen. És az egyik legmagasabb 9 éves a suliban. Szal nem tudom mi lesz belőle, de nagy eséllyel zsiráfHackeeeee@stratova: na fuck... ha ennyire drágák (nekem meg kell legalább 16GB), akkor inkább még tologatom egy kicsit a dolgokat.
Amúgy most tényleg úgy érezzük, hogy haladtunk is valamire, boldogok is vagyunk, élni is tudunk, mert a gyerek kezd felnőni, és valahol büszkék is vagyunk magunkra, hogy a semmiből megint elértünk valamit 7 év alatt. (kecó, kocsi, nyaralás). Ettől több nem kell. Márcsak nekem egy normális munkahely
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #123359 üzenetére
Jó, de nagy sebessegu kartyak teljesen mas vilag mint az evo. Persze eleg az evo is, jellemzoen statikusan videokra kisebb kartya is jo+telefonban nem is tudod kihasznalni. Ami jo ar/ertek lehet az az uj evo plus (nem a +). Az mar egesz gyorsnak tunik es nem annyira lesz draga talan.
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #123351 üzenetére
Én eddig 3 pendrive-ot vettem tőle. 2 ADATA és egy SanDisk. Mindegyi 32 GB-os, előbbi 3.0, utóbbi 2.0. Eddig elégedet vagyok.
Veled, maszkos álarcos kolléga, milyen üzleteket bonyolított le, ha szabad felfelé érdeklődni? Abból kiindulva, hogy támogatod az ötletemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest